Fashion styling tips με βάση το Feng Shui για το νέο έτος

Χρησιμοποίησε το feng shui στιλιστικά για να υποδεχτείς την καινούργια χρονιά!

Fashion styling tips με βάση το Feng Shui για το νέο έτος

Στιλιστικές προτάσεις Feng Shui για το Νέο Έτος, που περιλαμβάνουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ, καθώς και τα χρώματα που αντιπροσωπεύουν την ευημερία και την ευτυχία.

Σου συνιστώ λοιπόν να κανακέψεις τον εαυτό σου, χαρίζοντάς του:

1. Ένα νέο, κόκκινο πορτοφόλι: Ξέρεις, ένα νέο πορτοφόλι συμβολίζει ότι είσαι έτοιμος να δεχθείς καινούργιο πλούτο και τα χρώματα της οικογένειας του κόκκινου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για την οικονομική σου τύχη. Εφοδιάσου λοιπόν μ' ένα νέο κόκκινο ή μπορντό δερμάτινο πορτοφόλι και φρόντισε να τοποθετήσεις είτε 50 € είτε 100 € (ή στην τελική ό,τι διαθέτεις), καθώς έτσι θα προσελκύσεις ακόμα περισσότερη οικονομική ευμάρεια.

2. Φωτεινά ρούχα: Το να φοράς το κόκκινο χρώμα στα ρούχα είναι σημάδι ότι θέλεις να προσελκύσεις την καλή τύχη. Φόρεσε λοιπόν κόκκινο φόρεμα ή αξεσουάρ για την παραμονή ή την μέρα της Πρωτοχρονιάς, που εκπροσωπεί τον πλούτο και την ευημερία που θέλεις να προσελκύσεις φέτος. Ωστόσο, οι επιλογές σου δεν πρέπει να περιοριστούν μόνο στο κόκκινο, καθώς και άλλα φωτεινά χρώματα είναι αποδεκτά, εφόσον είναι χαρούμενα και ζωντανά. Το έντονο ροζ, το χρυσό και το πορτοκαλί είναι μερικές επιλογές που ίσως θέλεις να υιοθετήσεις, αλλά πρέπει σίγουρα να αποφύγεις το λευκό και μαύρο, καθώς συμβολίζουν κακή τύχη.
Επίσης, προτίμησε λαμπερά ύφασμα, όπως το μετάξι και το σατέν. Αν πάλι δεν έχεις ρούχα στα χρώματα που ανέφερα, μπορείς να φορέσεις ένα ροζ φουλάρι ή χρυσά σκουλαρίκια ή ακόμα και ένα κόκκινο εσώρουχο (γιατί όχι; είναι και σέξι!).

Προσοχή! Επειδή υπάρχει η άποψη ότι πρέπει να φόρας καινούρια είδη ένδυσης στο νέο έτος για να υποδηλώσεις το φρέσκο και τυχερό ξεκίνημα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να αγοράσεις καινούργια ρούχα μόνο για αυτήν την ημέρα. Μπορείς να φοράς ρούχα που έχεις αγοράσει εδώ και καιρό, αλλά δεν έχουν φθαρεί ακόμα.

3. Κόκκινα Παπούτσια: Χάρισε στον εαυτό σου ένα ζευγάρι καινούργια κόκκινα παπούτσια, ως σύμβολο ότι είσαι έτοιμος να πας ένα «βήμα μπροστά» στο νέο έτος και να βαδίσεις μακριά από τυχόν απογοητεύσεις, κατά τον επόμενο χρόνο. Ξεκίνησε τη χρονιά μάλιστα με το δεξί και φρόντισε να διαλέξεις κάτι άνετο (τα επώδυνα ψηλά τακούνια μπορεί να είναι ένας κακός οιωνός).

4. Απόφυγε τα αρνητικά σύμβολα/σχέδια: Θα πρέπει να αποφεύγεις αιχμηρά αξεσουάρ ή καταθλιπτικά μοτίβα στα ρούχα σου, καθώς σημαίνουν ένα ζοφερό έτος και εμπόδια. Ξέρω ότι το πανκ-ροκ ύφος είναι trendy τώρα, αλλά το νέο έτος δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ντυθείς έτσι. Τα αιχμηρά στοιχεία είναι σαν αγκάθια που μπαίνουν με κάποιον τρόπο εμπόδιο στην επιτυχία σου, ενώ οι νεκροκεφαλές σχετίζονται με το θάνατο και τα αδιέξοδα.

5. Χρυσά κοσμήματα: Ο χρυσός αντιπροσωπεύει επίσης την αφθονία και τον πλούτο. Γι’ αυτό αγόρασε στον εαυτό σου ένα νέο χρυσό κόσμημα για να δηλώσεις την πρόθεση σου για ανάπτυξη και συσσώρευση πλούτου. Είναι καλύτερα να αγοράσεις ένα καινούργιο κομμάτι και όχι κάποιο vintage, για να επωφεληθείς από την φωτεινή, νέα του ενέργεια. Μερικές φορές, το vintage φέρνει την ενέργεια του προηγούμενου ιδιοκτήτη του και δεν χρειάζεται να το διακινδυνεύσεις, αποκτώντας τις αρνητικές εμπειρίες του καθενός.

Θυμήσου επίσης να επενδύσεις -εάν είναι δυνατόν- σε διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους. Όσο πιο λαμπεροί είναι, τόσο το καλύτερο.

6. Νέο ρολόι: Ένα ρολόι είναι πάντα σε κίνηση προς τα εμπρός, οπότε αγοράζοντας ένα καινούργιο συμβολίζει τη θετική ενέργεια στη ζωή σου. Είναι καλύτερα όμως να αγοράσεις το δικό σου ρολόι, από το να το λαμβάνεις ως δώρο. Έτσι, αν κάποιος θέλει να σου χαρίσει ένα ρολόι, πρότεινε να σου δώσει καλύτερα μια κάρτα δώρου, ώστε να μπορείς να το διαλέξεις εσύ.

7. Μεγάλη tote τσάντα: Μια μεγάλη τσάντα συμβολίζει ότι περιμένεις το νέο έτος να φέρει πολλά καλά πράγματα, έτσι θα πρέπει να έχεις μια τσάντα αρκετά μεγάλη για να τα μεταφέρεις. Αγόρασε την μεγαλύτερη που με άνεση μπορείς να κουβαλήσεις.

Διάβασε επίσης:

Ποια είναι τα αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα στολίδια των ζωδίων

Πώς θα αναγνωρίσετε τα 12 ζώδια στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphone, ipad και ipodεδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved