Φάκελος ραντεβού: Πώς να «τη ρίξεις» από την πρώτη συνάντηση

Μάθε την ημερομηνία γέννησής της για να τη ρίξεις από το πρώτο ραντεβού

Φάκελος ραντεβού: Πώς να «τη ρίξεις» από την πρώτη συνάντηση

Πόσο καλά μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για το τι θ' αντιμετωπίσεις και να έχεις το πάνω χέρι σ' ένα ραντεβού; Αυτό πρόκειται να μοιραστώ μαζί σου, μέσα από την βοήθεια της αριθμολογίας, που θα σου δώσει αυτό το πλεονέκτημα.
Πως γίνεται;
Ας πούμε ότι η κυρία με την όποια θα βγεις ραντεβού, γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1980. Αυτό που πρέπει κάνεις είναι να προσθέσεις όλα τα ψηφία μαζί, μέχρι να καταλήξεις σ' ένα μονοψήφιο αριθμό....

Δηλαδή : 1 + 6 + 6 + 1 + 9 + 8 + 0=31= 3+1= 4.

Ραντεβού με την κύρια Νο 1

Αυτή η κυρία είναι εξαιρετικά αυτάρκης και ανεξάρτητη. Σοκολάτες και λουλούδια δεν λειτουργούν σε αυτό το κορίτσι και μάλλον θα ήταν προτιμότερο να την πας σε αγώνες καρτ. Αν αποφασίσεις πάντως να της κάνεις κομπλιμέντα για την εμφάνισή της ή τον τρόπο που σε κοιτάζει, μην χρησιμοποιήσεις γλυκανάλατες εκφράσεις, όπως "τι ωραίο είναι αυτό πάνω σου". Μια γυναίκα σαν αυτή δίνει έμφαση σ' έναν άντρα που έχει πάθος. Έτσι, αντί να πεις κάτι, εξέφρασε το μ' ένα "Ουαου" ή "Θεέ μου". Θα πιάσει ακριβώς το νόημα.

Ραντεβού με την κυρία Νο 2

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να ανοίξεις την πόρτα του αυτοκινήτου και να περιμένεις μέχρι να τοποθετήσει τα πόδια της μπροστά. Τότε, και μόνο τότε, θα κλείσεις απαλά την πόρτα, θα πας γύρω από το αυτοκίνητο στο κάθισμα του οδηγού, με όση κομψότητα διαθέτεις (ακόμη και αν αυτό σου έρχεται αφύσικο), γιατί πραγματικά δεν θέλει αδέξιους ή ανώριμους τρόπους. Όταν καθίσεις, θα γυρίσεις προς το μέρος της, με τα πρόσφατα ασπρισμένα δόντια σου, χαμογελώντας και θα την συγχαρείς για το φόρεμα της. Από κει και πέρα, είσαι στη θέση του οδηγού, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Βεβαιώσου ότι γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλει να φάει ή να πιει και κάνε την παραγγελία –και μεταξύ μας– με όση περισσότερη αυτοπεποίθηση διαθέτεις.

Ραντεβού με την κυρία Νο 3

Είναι έξυπνη, αστεία και εξωστρεφής. Δεν υπάρχουν κανόνες; Κοίτα, γι' αυτήν δεν χρειάζεται να ανοίξεις την πόρτα του αυτοκινήτου, τα λουλούδια δεν της κάνουν μεγάλη εντύπωση και οι σοκολάτες πιθανότατα θα καταλήξουν ένα υγροποιημένο χάος στο κάτω μέρος της τεράστιας τσάντα της. Θα σε ψυχαγωγήσει χωρίς καμία αμφιβολία, αλλά αναμένει επίσης να της απαντάς και προπάντων να σκέφτεσαι τι λες, ενώ, αν την κάνεις να γελάει, την έχεις καταφέρει τουλάχιστον κατά το ήμισυ! Επίσης, μπορεί να σκορπίζει το κρασί της από τα γέλια σε όλο το τραπέζι, αν της σερβίρεις ένα αρκετά καλό αστείο και να μην ντραπεί καθόλου. Ωστόσο, αν έχει την εντύπωση ότι πίσω από τα αστεία ανέκδοτα σου και τις γρήγορες απαντήσεις είσαι ένα επιφανειακό πρόσωπο, τότε... game over, φίλε μου.

Ραντεβού με την κυρία Νο 4

Το ραντεβού μαζί της μπορεί να είναι βαρετό, αλλά ταυτόχρονα και μια πρόκληση. Εάν βρίσκεστε για πρώτη φορά, πιθανώς έχεις ήδη κάνει σημαντική προσπάθεια για να την καταφέρεις. Αναμφίβολα, θα βοηθήσει το να ντυθείς συντηρητικά και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει κράτηση εκ των προτέρων, και σε παρακαλώ, μην την πας σε οτιδήποτε φτηνό. Αυτή η γυναίκα, απαιτεί ποιότητα σε όλους τους τομείς της ζωής και αυτό περιλαμβάνει κι έναν πιθανό σύντροφο. Επίσης, καλό είναι να θυμάσαι το επίθετό της, οτιδήποτε σου είπε ποτέ για τον εαυτό της και ποια ημέρα της εβδομάδας είναι, γιατί πραγματικά δεν της αρέσουν οι ξεχασιάρηδες.

Ραντεβού με την κυρία Νο 5

Αυτή η κυρία είναι η πιο σαγηνευτική και αισθησιακή απ' όλες και αν δεν έχεις καταφέρει ένα ραντεβού μαζί της σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα έχεις πολλά αρσενικά να ανταγωνιστείς. Αν την κερδίσεις, μπορώ να πω, πως έκανες καλή δουλειά, φίλε. Όμως, θα πρέπει να αποδείξεις οτι είσαι πνευματώδης, αστείος, αλλά και ότι δεν υστερείς σε δυναμισμό και πρωτοτυπία. Αν θέλεις μια ευκαιρία για ένα δεύτερο ραντεβού, μην πάρεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά. Αν είσαι αδέξιος, γέλα και μη φοβάσαι να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου.

Ραντεβού με την κυρία Νο 6

Η πρώτη φορά που θα βγεις μαζί της, θα σε κάνει να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που αισθάνεσαι. Αυτή η αίσθηση της ζεστασιάς, σαν να βρίσκεσαι σε μια ζώνη ασφαλείας που θα λιώσει όλες τις ανασφάλειές σου. Στο χέρι σου λοιπόν είναι να την εντυπωσιάσεις. Πως; Δείξε ότι ακολουθείς την καρδιά σου περισσότερο απ' ό, τι το μυαλό σου, ότι θα θυσιαστείς για να βοηθήσεις κάποιον λιγότερο τυχερό, πως δεν φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματά σου και, το σημαντικότερο, ότι είσαι πιστός. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να υποκριθείς οποιαδήποτε από αυτές τις ιδιότητες, επειδή κάθε άλλο παρά χαζή είναι.

Ραντεβού με την κυρία Νο 7

Εάν, μετά από την καταδίωξη της για μήνες και τα σχεδόν καθημερινά μηνύματα, αποφασίσει να αφήσει το laptop της έστω μόνο για λίγες ώρες για να περάσει το χρόνο της μαζί σου, φρόντισε να αξίζεις τον κόπο. Η κυρία πιθανότατα θα σε υπερκεράσει διανοητικά, θα σε κάνει νευρικό μαζί της με την διεισδυτική μάτια της και δεν θα εντυπωσιαστεί καν από τα φανταχτερά ρούχα ή το γεμάτο πορτοφόλι σου. Είναι μια δύναμη που πρέπει να φοβάσαι, καθώς, δεν μπορεί να ξεγελαστεί με φιλοφρονήσεις και είναι σε συνεχή αναζήτηση της πραγματικότητας πίσω από τις ψευδαισθήσεις. Αλλά μπορείς να την κατακτήσεις αν έχεις πνευματική περιέργεια, είσαι πεινασμένος για τη γνώση και γράφεις κανένα ποίημα κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι αδυνατείς να την ξεπεράσεις διανοητικά.

Ραντεβού με την κυρία Νο 8

Αυτή η κυρία είναι απαιτητική και θα αναλάβει το βράδυ είτε το θέλεις, είτε όχι. Δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντική, αλλά λατρεύει τις καλές συζητήσεις σ' ένα αριστοκρατικό περιβάλλον, με κάποιον που βλέπει τον κόσμο με τον τρόπο που το κάνει και η ίδια: με μια προσγειωμένη προοπτική, που όμως δεν αρνείται τη μαγεία.

Ραντεβού με την κυρία Νο 9

To ραντεβού με αυτή την κυρία είναι τόσο προβλέψιμο, όπως το μονοπάτι του φεγγαριού. Θα την παραλάβεις μέσα στο φανταχτερό αυτοκίνητό σου, καθώς εκείνη θα μπαίνει κάνοντας ένα ελαφρώς υποτιμητικό σχόλιο για το φυσικό αέριο, το οποίο θα καταβροχθίσει την υπερηφάνεια σου, ενώ θα κοιτάξει ερευνητικά τριγύρω για οποιαδήποτε σημάδια από υπολείμματα τροφίμων Fast Food. Μετά, θα σε ρωτήσει το εστιατόριο που έχεις στο μυαλό σου να την πας. Οφείλω λοιπόν να σου επιστήσω την προσοχή, καθώς θα είναι καλύτερα να είναι κάποιο με υγιεινή διατροφή ή με τοπική κουζίνα. Μια κυρία 9, έχει μια κοινωνική και περιβαλλοντική συνείδηση και, φίλε μου, αυτό είναι που απαιτεί το μεγαλύτερο σεβασμό για εκείνη.

Καλή τύχη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved