Κάνε δικό σου το πρόσωπο που αγαπάς με σύμμαχό σου τη Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη μπορεί να... συνωμοτήσει για να αποκτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Κάνε δικό σου το πρόσωπο που αγαπάς με σύμμαχό σου τη Νέα Σελήνη

Ας είμαστε ρεαλιστές! Δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον/α να σε ερωτευτεί! Όμως, αν μια ανώτερη δύναμη κάποια στιγμή σας έφερε κοντά και μετά από λίγο χωριστήκατε, ίσως με μια μικρή βοήθεια μπορείτε να ξανασμίξετε.

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης ανέκαθεν θεωρούνταν από πολλούς πολιτισμούς αρκετά δυνατή, με έντονη πνευματική ισχύ γι' αυτό, τόσο η μέρα που γίνεται η Πανσέληνος όσο και η Νέα Σελήνη είναι οι κατάλληλες για διαλογισμό.

Αν λοιπόν κάποτε ή πρόσφατα, εμφανίστηκε στο δρόμο σου ένας άνθρωπος που σε έκανε να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, τον σκέφτεσαι συνέχεια, δεν τρως, δεν κοιμάσαι, νιώθεις ερωτευμένος/η μαζί του, τον θέλεις στη ζωή σου αλλά δεν μπορείς να τον ξαναβρείς ή να τον αποκτήσεις, εφάρμοσε το παρακάτω «τελετουργικό» την ημέρα που γίνεται η Νέα Σελήνη. Που ξέρεις; Ίσως σταθείς τυχερός/η και με την ενέργεια που εκλύεται εκείνη τη στιγμή το... σύμπαν συνωμοτήσει για να αποκτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Τι υλικά θα χρειαστείς

1) 1 κόκκινο κερί αρκετά χοντρό για να μπορεί να σταθεί όρθιο

2) 1 ροζ κερί αρκετά χοντρό για να μπορεί να σταθεί όρθιο

3) 1 κουτί σπίρτα

4) 1 οδοντογλυφίδα

5) 1 στυλό ή πένα

6) 1 φύλλο χοντρό χαρτί (σαν περγαμηνή)

Τι πρέπει να κάνεις κατά τη Νέα Σελήνη

1) Χάραξε στο κόκκινο κερί το όνομά σου με την οδοντογλυφίδα

2) Χάραξε και στο ροζ κερί το όνομα του αγαπημένου ή της αγαπημένης σου

3) Άναψε το κόκκινο κερί με τα σπίρτα

4) Άναψε το ροζ κερί με τα σπίρτα

5) Για 30 λεπτά συγκεντρώσου και άσε το μυαλό σου να ταξιδέψει στο συγκεκριμένο άτομο. Ονειρέψου τις στιγμές που θέλεις να ζήσεις μαζί του και κάνε την ευχή σύντομα να ενωθείτε.

Διάβασε επίσης: 7 τρόποι για να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου

6) Πάρε το στυλό και ζωγράφισε πάνω-πάνω στο φύλλο χαρτιού 3 καρδιές

7) Πάρε το κόκκινο κερί και στάξε το πάνω στις 3 καρδιές μέχρι να καλυφθούν τελείως, με τη σκέψη σου κολλημένη στο αντικείμενο του πόθου σου. Μόλις τελειώσεις, σβήσ' το!

8) Μετά, πάρε το ροζ κερί και κάνε ακριβώς το ίδιο. Μόλις τελειώσεις, σβήσ' το

9) Επανέλαβε τα βήματα 6,7και 8 για 7 συνεχόμενες νύχτες. Προσοχή: Κάθε νύχτα στο ίδιο χαρτί πρέπει να ζωγραφίζεις 3 καινούργιες καρδιές.

10) Μόλις φτάσεις στην 7η νύχτα, τελειώνοντας τη διαδικασία, άφησε τα κεριά να καούν τελείως (εννοείται αφού τα τοποθετήσεις σε ασφαλές μέρος)

11) Κρύψε το χαρτί κάπου όπου μόνο εσύ θα το ξέρεις.

Έχε στο νου σου πάντως ότι, αν είναι γραφτό σου να είσαι με το συγκεκριμένο άτομο, ό,τι κι αν κάνεις ή δεν κάνεις, στο τέλος η ζωή θα βρει τρόπο να σας ενώσει!

Διάβασε επίσης: 6 αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξετε στα σκουπίδια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved