Κι όμως! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να μαντέψετε το… μέγεθος!

Δεν το λέμε εμείς! Έγιναν συγκεκριμένες έρευνες!

Κι όμως! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να μαντέψετε το… μέγεθος!

Κακά τα ψέματα! Εκτός από τα γνωστά που πιθανόν να ψάχνεις σ' ένα μελλοντικό σύζυγο, παραδέξου ότι σε ενδιαφέρει και το μέγεθος του μορίου του.

Στα πρώτα σας ραντεβού, λοιπόν, άρπαξε την ευκαιρία και εξερεύνησε τα δάχτυλα του (!), αφού πρώτα έχεις συγκρατήσει τις παρακάτω must-have ιδιότητες, ώστε να μη σου πάρει χρόνο.

Μέγεθος του ανδρικού μορίου

Από όλα τα δάχτυλα θα εξετάσεις τα δύο, το δείκτη και τον παράμεσο. Η αναλογία του μήκους του δείκτη ενός άνδρα με εκείνη του παράμεσού του, μπορεί να σου φαίνεται περίεργη, αλλά μια νέα έρευνα δείχνει ότι συνδέεται με το μέγεθος του πέους. Όσο χαμηλότερη η αναλογία, τόσο μεγαλύτερο είναι το πέος.
Η μελέτη διεξήχθη σε 144 Κορεάτες άνδρες που είχαν νοσηλευθεί για ουρολογικές επεμβάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα άτομα των οποίων ο δείκτης (2D) ήταν μικρότερος από τον παράμεσο (4D) είχαν μεγαλύτερο μήκος πέους από τους υπόλοιπους.

20-1-2015 diktis

Προηγούμενες μελέτες είχαν συνδέσει τη λεγόμενη 2D:4D αναλογία μήκους δαχτύλου με ορμόνες οιστρογόνων και τεστοστερόνης στη μήτρα. Τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης, λοιπόν, σχετίζονται με την χαμηλότερη 2D:4D αναλογία, ενώ τα υψηλότερα επίπεδα των οιστρογόνων σχετίζονται με την υψηλότερη.

Εν κατακλείδι, οι περισσότεροι άντρες έχουν τον δείκτη μικρότερο από τον παράμεσο τους (χαμηλή αναλογία), ενώ τα δάχτυλα του δείκτη των περισσότερων γυναικών είναι το ίδιο μέγεθος ή μεγαλύτερα (υψηλή αναλογία) από τον παράμεσο τους. Η έρευνα έχει δείξει, ωστόσο, ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες ή οι τρανσέξουαλ είναι πιο πιθανό να έχουν τις «αρσενικές» αναλογίες.
Επιπλέον, οι άνδρες, με την χαμηλή 2D:4D αναλογία, είναι πιθανότερο να έχουν πιο «αρσενικά» χαρακτηριστικά, πιο συμμετρικά πρόσωπα και να θεωρούνται ελκυστικοί από τις γυναίκες, σύμφωνα με μια άλλη μελέτη.
Ωστόσο, άλλες έρευνες έχουν συνδέσει την χαμηλή 2D:4D αναλογία με τα υψηλότερα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και του ίδιου του αλκοολισμού.

Οπότε πριν πούμε οπωσδήποτε «ναι» σ' έναν άνδρα με χαμηλό δείκτη, τσεκάρουμε και το πόσο γρήγορα αδειάζει το ποτήρι του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved