Κυριακή 11 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 19° 51' 59" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 30' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 19' 58" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 03' 07" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 12° 22' 37" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 29' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 10' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 44' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 34' 49" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 01' 37" ΤΑΥΡΟΣ

Γούρια και φυλαχτά για να καλέσεις τις θετικές δυνάμεις του σύμπαντος

Μάθε τη σημασία τους και φόρεσέ τα ή χάρισέ τα 

Γούρια και φυλαχτά για να καλέσεις τις θετικές δυνάμεις του σύμπαντος

Συνήθως διαλέγουμε να προσφέρουμε γούρια και φυλαχτά για να ευχηθούμε συμβολικά καλή τύχη, αγάπη, υγεία, ανάπτυξη, θετικότητα και δύναμη για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Έχεις αναρωτηθεί όμως τι κάνει ένα φυλαχτό ξεχωριστό; Είναι απλό. Η πίστη σου ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει την ικανότητα να σε προστατεύσει. Η πίστη, μαζί με τις αντιστοιχίες των αρχαίων συμβόλων, τη γεωμετρία, τους πολύτιμους λίθους ή το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του φυλακτού/γουριού, είναι αυτό που του προσδίδει μια συγκεκριμένη εξουσία ή σκοπό.

Παρακάτω, ακολουθεί μια προσέγγιση στην γνώση και τον μύθο που κρύβεται πίσω από τα φυλαχτά. Διάλεξε λοιπόν με γνώση και σύνεση το γούρι/φυλαχτό που θα προσφέρεις φέτος.

 

Εάν επιλέξεις να προσφέρεις αιχμές βελών

31-12-2014 velos
Οι αιχμές βελών πάνω σε μια ασημένια αλυσίδα, βοηθούν στην προστασία του ατόμου από ασθένεια και προφυλάσσουν από το κακό μάτι. Στην αρχαιότητα μάλιστα, υπήρχε η πεποίθηση ότι η αιχμή από ένα βέλος που είχε τραβηχτεί από ένα λαβωμένο ανθρώπινο σώμα, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα γήτεμα για αγάπη. Οι Ινδιάνοι της Αμερικής πιστεύουν ότι οι γυαλισμένες αιχμές βελών συμβολίζουν την ανδρική δύναμη, η οποία, σε καιρό πολέμου, τους βοηθούσε να στραφεί η αρνητική ενέργεια στους εχθρούς και έτσι τους προστάτευε.

 

Εάν επιλέξεις να προσφέρεις «ματάκι»

31-12-2014 evil eye
Αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα παγκοσμίως φυλακτά. Χρονολογείται πάνω από 5.000 χρόνια, πριν από πολιτισμούς όπως οι Αιγύπτιοι και οι Μεσοποτάμιοι. Πιστεύεται ευρέως ότι ορισμένοι κακοί ή μοχθηροί άνθρωποι θα μπορούσαν να προκαλέσουν ασθένεια ακόμη και θάνατο, μόνο με το να ρίξουν την ματιά τους σε ένα άλλο πρόσωπο. Σίγουρα θα έχεις ακουστά το «μάτιασμα». Τα συμπτώματα του ματιάσματος περιλαμβάνουν:

Πονοκέφαλο και βαριά βλέφαρα.
Μια οξεία γκρίνια φόβο ή τρόμο ή αίσθηση, ότι όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά.
Πόνους στο στομάχι με ζάλη και ναυτία.
Όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί θεωρούν το κακό μάτι ως μια ανόητη δεισιδαιμονία. Ωστόσο, συνεχίζει να επηρεάζει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ακόμα και σήμερα.

 

Εάν επιλέξεις να προσφέρεις το Κέρατο του Μονόκερω

31-12-2014 unicorns horn
Αυτό το κυρτό κέρατο που προέρχεται από την αρχαία παράδοση των Δρυίδων, σχετίζεται με την καλή τύχη. Επίσης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αποκρούσεις το κακό μάτι.

 

Εάν επιλέξεις να δωρίσεις ένα κόσμημα με το Μάτι της γάτας

31-12-2014 cats eye
Αυτός ο πολύτιμος λίθος, οποιοδήποτε φυλακτό ή γούρι κοσμήσει, μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να άρει τα εμπόδια και τα κωλύματα από τη ζωή του, ενώ παράλληλα να αποκρούσει τις δυνάμεις της μαύρης μαγείας και την εξάρτηση από τα οινοπνευματώδη ποτά.

 

Εάν επιλέξεις να προσφέρεις ένα κόσμημα ή γούρι με πέταλο

Fotolia 60074381 Subscription XXL
Υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ένα πέταλο με κλίση προς τα πάνω, προστατεύει τον κάτοχό του από μαγεία, κακή τύχη και κακό μάτι.

 

Εάν δωρίσεις ένα Μάτι του Ώρου

31-12-2014 eye of horus
Το Μάτι του Ώρου είναι ένα αρχαίο Αιγυπτιακό σύμβολο. Κάποτε μάλιστα σχετίζονταν με τον αποκρυφισμό, αλλά χρησιμοποιείται και σήμερα για να χορηγήσει τη σοφία, την ευημερία, την πνευματική προστασία και την καλή υγεία. Το Μάτι του Ώρου μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αυξήσεις τις μαντικές δυνάμεις σου, καθώς και να σου προσφέρει προστασία από τους κλέφτες και το κακό μάτι.

 

Εάν η επιλογή σου είναι ένα Τετράφυλλο τριφύλλι

31-12-2014 trifilli
Φόρεσε ή δώρισε ένα τετράφυλλο τριφύλλι για καλή τύχη, γιατί πιστεύεται ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά φυλαχτά. Έχει χρησιμοποιηθεί από τους Δρυίδες ως προστασία ενάντια στο κακό, ενώ μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μαντικές δυνάμεις.

 

Εάν δωρίσεις ένα γούρι με την Σφραγίδα του Σολομώντα ή το Αστέρι του Δαβίδ

Fotolia 4394897 Subscription XL
Αυτό το σύμβολο χρονολογείται από την Εποχή του Χαλκού και πριν γίνει ένα εξέχον σύμβολο του Ιουδαϊσμού, χρησιμοποιήθηκε από αλχημιστές και από Δρυίδες ιερείς ως προστασία ενάντια στο κακά φαντάσματα.

 

Εάν δώσεις ένα φυλακτό ή γούρι Φίδι

Fotolia 68792309 Subscription XL
Συμβολίζει την αύξηση της σοφίας και της σεξουαλικής δύναμης.

 

Εάν επιλέξεις το Hamsa ή το χέρι της Φατιμά

31-12-2014 hamsa xeri fatimas
Το Hamsa, ή το χέρι της Φατιμά, απεικονίζει ένα μάτι επικεντρωμένο σε μια ανοιχτή παλάμη με πέντε δάχτυλα. Αυτή η εικόνα προσελκύει την καλή τύχη και σε βοηθά να υπερασπιστείς και να διώξεις την κακή τύχη. Στους μουσουλμανικούς πολιτισμούς, το χέρι αυτό συμβολίζει την Φατιμά, την αγαπημένη κόρη του προφήτη Μωάμεθ, που ήταν μια από τις τρεις μόλις γυναίκες που άξιζε να εισέλθει στον ουρανό. Ο αντίχειρας αντιπροσωπεύει τον προφήτη, το πρώτο δάχτυλο αντιπροσωπεύει την Φατιμά, το μεσαίο το σύζυγο της και τα άλλα συμβολίζουν τους δύο γιους της.

 

Εάν επιλέξεις να δωρίσεις μια Πυραμίδα

Fotolia 58093134 Subscription XXL
Εάν το δώρο σου έχει σχήμα μιας πυραμίδας, μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας, να αυξήσει τη θετική ενέργεια, να βελτιώσει την ψυχική ευαισθητοποίηση και να προσελκύσει καλή τύχη. Τα κρύσταλλα σε σχήμα πυραμίδας θα εξισορροπήσουν τα συναισθήματα και θα φέρουν τη σοφία. Όταν τοποθετηθεί μάλιστα κάτω από ένα κρεβάτι, μπορεί να σε προστατεύσει από ψυχικές επιθέσεις, εφιάλτες και κακά πνεύματα. Επίσης να επιταχύνει την επούλωση, να διώξει, πονοκεφάλους και να θεραπεύει την αϋπνία.

 

Εάν δώσεις ένα Σκαραβαίο

Fotolia 8026558 Subscription XL
Θεωρείται ότι είναι ένα φύλαχτο/γούρι που συμβολίζει την ανανέωση. Φόρεσε ή δώρισε ένα σκαραβαίο για καλή τύχη και την προστασία από τις δυνάμεις του κακού.

 

Το να δώσεις σαν γούρι ένα Σκορπιό

31-12-2014 scorpio
Θα βοηθήσει τον παραλήπτη να αποκρούσει όλες τις αρνητικές δυνάμεις και να αυξήσει την προστασία από τους εχθρούς.

 

Εάν επιλέξεις ένα Μονόκερω

Fotolia 179839 Subscription L
Θεωρείται ότι είναι από τα φυλαχτά/γούρια, που συμβολίζει από την αρχαιότητα την αγνότητα και την προστασία. Επίσης, βοηθάει στη γονιμότητα και την αύξηση του σεξουαλικού μαγνητισμού.

 

Διάβασε επίσης

12 γούρια γεμάτα... Αγάπη για κάθε ζώδιο

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved