Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 09' 11" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 11' 19" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 22° 26' 42" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 16' 32" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 22° 13' 36" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 28' 09" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 29' 53" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 38' 57" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 58' 01" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 55' 04" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 53' 42" ΚΡΙΟΣ R

Μήπως τα δακτυλικά σου αποτυπώματα φανερώνουν τον τρόπο που αγαπάς;

Πως  μπορούν να καθορίσουν τη στάση σου απέναντι στην αγάπη;

Μήπως τα δακτυλικά σου αποτυπώματα φανερώνουν τον τρόπο που αγαπάς;

Η ανάλυση των δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ένα καινούργιο πεδίο στα πλαίσια της χειρομαντείας και λέγεται όπως λένε οι επαγγελματίες χειρομάντες, μπορούν να σου προσφέρουν ένα πλήθος πληροφοριών για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου. Πως συμπεριφέρεσαι στην αγάπη, τις προοπτικές σταδιοδρομίας ακόμα και τους ιατρικούς κινδύνους που διατρέχεις. Κατά τη γνώμη μου, είναι αρκετά ενδιαφέρον να σταθούμε στο πως αναλύεται η συμπεριφορά σου στην αγάπη!

Γενικά, πρέπει να γνωρίζεις ότι τα δακτυλικά σου αποτυπώματα είναι τα μοναδικά κλειδιά που έχουν τη δυνατότητα να σε μεταφέρουν παντού. Τι εννοώ; Στη θεωρία, κανένας άλλος δεν έχει τα ίδια αποτυπώματα όπως εσύ, ακόμη και στην περίπτωση διδύμου αδελφού/ής. Μάλιστα τα δακτυλικά αποτυπώματα έχουν σχηματιστεί προτού καν γεννηθείς! Στην πραγματικότητα, τα δακτυλικά αποτυπώματα σχηματίζονται την στιγμή που είσαι επτά μηνών στη μήτρα. Αν μάλιστα δε συμβεί κάποιο ατύχημα στα χέρια σου, τα δακτυλικά σου αποτυπώματα θα παραμείνουν ίδια καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σου.

5-11-2014 mesa8

Παρακάτω θα δούμε μια ακριβή ιαπωνική έρευνα, που κατέληξε στα συμπεράσματά της μετά από εκτεταμένη μελέτη, και υποστηρίζει ότι μπορεί να καθορίσει τη στάση σου απέναντι στην αγάπη, με τη χρήση ενός μόνο δακτυλικού αποτυπώματος.

Στη μελέτη, μια ομάδα Ιαπώνων επιστημόνων ανέλυσε τα δακτυλικά αποτυπώματα 50. 000 ατόμων οι οποίοι μπορούσαν να κατανεμηθούν σε 8 ομάδες. Αποδείχθηκε ότι οι άνθρωποι που ανήκουν στην ίδια ομάδα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε μια σχέση αγάπης.

Για να μάθεις σε ποια ομάδα ανήκεις, θα πρέπει να εξετάσεις το δακτυλικό αποτύπωμα στο δείκτη του δεξιού χεριού σου και να καθορίσεις σε ποιο από τα δακτυλικά αποτυπώματα που παρατίθενται στις φωτογραφίες, μοιάζει.

5-11-2014 mesa5

Χρησιμοποιώντας αυτό το δακτυλικό αποτύπωμα, μπορείς να έχεις κάποιες γνώσεις σχετικά με το χαρακτήρα σου, μιλώντας πάντα για τον τομέα της αγάπης.

Α - Μπορείς να είσαι αρκετά πιστός στο σύντροφό σου, εφ 'όσον είσαι ερωτευμένος μαζί του. Όσο παραμένεις ερωτευμένος, μπορείς να αφοσιωθείς πλήρως, αλλά από την στιγμή που θα χάσεις τον ενθουσιασμό, θέλεις να τερματίσεις τη σχέση, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Β - Είσαι «εθισμένος» σε ισχυρά συναισθήματα και μισείς την μονοτονία. Λατρεύεις "ν' αρπάζεις τη ζωή από τα κέρατα" που λένε και ο σύντροφος σου καλό θα είναι το εκτιμά αυτό, αλλιώς δεν θα έχει καμία θέση στο πλευρό σου. Έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο ο όποιος θα σε ακολουθεί μαζί σου όταν επιθυμείς την περιπέτεια.

C - Είσαι ένας μεγάλος ονειροπόλος και έχεις την τάση να εξιδανικεύεις το σύντροφό σου, καθώς και την αγάπη γενικά. Το βασικό μελανό σημείο είναι ότι περνάς από μια συναισθηματική αναταραχή, όταν θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι όλα ρόδινα σε μια σχέση.

D - Όταν πρόκειται για την αγάπη, μπορεί να μετατραπείς σε ένα πολύ σχολαστικό πρόσωπο. Συνηθίζεις να αναστατώνεσαι και να νευριάζεις με το σύντροφό σου για το παραμικρό λάθος που κάνει. Σου είναι δύσκολο να συγχωρήσεις και απογοητεύεσαι εύκολα, έχοντας έτσι αρκετές συγκρούσεις και μάχες στον τομέα της αγάπης.

Ε - Είσαι ένα πολύ ρομαντικό άτομο, που φαντάζεται ότι η αγάπη είναι η πιο αγνή εκδήλωση της σχέσης μεταξύ 2 ατόμων. Πολύ συχνά όμως, έχεις υψηλές προσδοκίες για το σύντροφό σου, οι οποίες μπορεί να καταντήσουν κουραστικές.

F - Είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος με πολύ έντονες επιθυμίες και πόθους, μέχρι να πέσεις στα δίχτυα της αγάπης. Σε αυτό το σημείο είναι που θα ξεχάσεις ότι το άλλο πρόσωπο, μπορεί να σε βλάψει ή να σε πληγώσει και θα αγνοήσεις τα πάντα, για χάρη του. Μπορείς να αγαπήσεις με πάθος και αφοσίωση και πιστεύεις στη δύναμη της αγάπης.

G - Το βρίσκεις δύσκολο να χαλαρώσεις με το σύντροφό σου. Σε κάποιο βαθμό είσαι αρκετά εγωιστής στο θέμα της αγάπης, γιατί προτιμάς να λαμβάνεις και όχι να δίνεις. Επίσης, είσαι αρκετά επιφυλακτικός και πολύ προσεκτικός κατά την επιλογή ενός συντρόφου.

H - Διαθέτεις έναν αρκετά οξύθυμο χαρακτήρα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το ότι έχεις απωθήσει μακριά τους συντρόφους σου, αρκετά παραπάνω από μία φορά. Σου αρέσει να ηγείσαι της σχέσης και θέλεις να θέτεις τον/την σύντροφο, κάτω από τον πλήρη έλεγχο σου.

Πες μου τη γνώμη σου για το δακτυλικό αποτύπωμα του δικού σου δεξιού δείκτη. Αλήθεια ταιριάζει η περιγραφή; 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved