Πρόβλεψε το μέλλον της σχέσης σου με δυο σπίρτα!

Μαντικό παιχνίδι με δυο στεγνά σπίρτα: Καθώς καίγονται, σου αποκαλύπτουν το μέλλον της σχέσης σου!

Πρόβλεψε το μέλλον της σχέσης σου με δυο σπίρτα!

Μπορεί ο αναπτήρας να έχει αντικαταστήσει το κουτί με τα σπίρτα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι δυσεύρετα. Σημαίνει ότι μπορείς άνετα να παίξεις ένα μαντικό παιχνίδι που δείχνει τι σου επιφυλάσσει το μέλλον της σχέσης σου, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η απλούστερη μέθοδος για μαντεία με τα σπίρτα είναι να χρησιμοποιήσεις 2 στεγνά (και μη καμένα) σπίρτα.

Το ένα, όρισέ το να συμβολίζει εσένα - και το άλλο, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τοποθέτησέ τα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, καθώς τα ανάβεις. Από τη στιγμή που καούν, έλεγξε για να δεις τις θέσεις τους σε σχέση του ενός με το άλλο.

Αν το σπίρτο του αγαπημένου σου προσώπου είναι στραμμένο προς το δικό σου, αυτό σημαίνει ότι οι δυο σας έχετε ένα κοινό μέλλον.

Αν, πάλι, το σπίρτο του άλλου ατόμου είναι στραμμένο προς την αντίθετη κατεύθυνση, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έχετε τίποτα μεταξύ σας, τουλάχιστον όχι σύντομα.

spirto392014

Μπορεί, επίσης, να μαντέψεις χρησιμοποιώντας σπίρτα και νερό. Αυτό γίνεται κάθε ημέρα της εβδομάδας, εκτός από την Κυριακή. Κάθε φορά που έχεις αποφασίσει να προβλέψεις χρησιμοποιώντας τα σπίρτα, θα πρέπει να μην το πεις σε κανέναν . Θα πρέπει να είσαι μόνος σου στο χώρο, όπου προσπαθείς να κοιτάξεις στο μέλλον.

Γι αυτό το εγχείρημα, χρειάζεσαι ένα μπολ ή ένα φλιτζάνι με νερό. Άφησε το νερό να ηρεμήσει για μισή ώρα και στη συνέχεια, στο μυαλό σου, σκέψου το ερώτημα που έχει να κάνει με τις σχέσεις σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αφού έχεις θέσει την ερώτηση σου, ρίχνεις ένα από τα σπίρτα στο νερό. Σκέψου το ερώτημα για μια ακόμη φορά στο μυαλό σου και, στη συνέχεια, άφησε το δοχείο με το νερό να καθίσει σε ένα σημείο για 24 ώρες.

Όταν ο χρόνος έχει περάσει, ρίξε μια ματιά και δες με ποιο τρόπο η κορυφή του σπίρτου είναι στραμμένη προς μια κατεύθυνση. Εάν είναι προς τα ανατολικά, η απάντηση στην ερώτησή σου είναι θετική.

Εάν είναι προς τα δυτικά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για ένα καλό αποτέλεσμα.

Εάν πάλι είναι βόρεια, η ερώτησή σου θα έχει μια απάντηση μέσα σε ένα εξάμηνο.

Εάν κοιτάζει νότια, είσαι στο σωστό δρόμο και σύντομα θα νώσεις ικανοποίηση γιατί θα ακούσεις καλά νέα.

Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι στις προτιμήσεις σου, μπορείς να επαναλάβεις το τελετουργικό, αλλά όχι προτού περάσουν 30 ημέρες.

Και αν το αποτέλεσμα της μαντείας σε έχει κάνει χαρούμενο, δεν πρέπει να το πεις σε κανέναν, αν θέλεις να γίνει πραγματικότητα.

Σωστό ή όχι, αληθινό ή όχι, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις! Άλλωστε η ζωή θέλει πειραματισμούς και παιχνίδια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved