Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου το αγαπημένο σου ζώο!

Τα φυσικά χαρακτηριστικά του ζώου που επιλέγεις ως το αγαπημένο σου, απηχούν την προσωπικότητα σου.

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου το αγαπημένο σου ζώο!

Ανεξάρτητα από το αν φροντίζεις ένα συγκεκριμένο κατοικίδιο στο σπίτι σου ή αν απλά πρόκειται για μια τυχαία επιλογή, το γεγονός ότι ένα συγκεκριμένο μέλος του ζωικού βασιλείου είναι το αγαπημένο σου, αποκαλύπτει μια πτυχή του χαρακτήρα σου. Γενικά, η επιλογή του αγαπημένου σου ζώου μπορεί να επηρεαστεί από τις εμπειρίες της ζωής σου ή από τα χαρακτηριστικά που θεωρείς ότι έχει παρόμοια με σένα το συγκεκριμένο ζώο.

Τα φυσικά χαρακτηριστικά του ζώου απηχούν την προσωπικότητά σου.

Δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει και να διαβάσεις τί ακριβώς δείχνει για σένα.

2972014 kentriki

Σκύλος

Αν αγαπάς τα σκυλιά, είσαι συνήθως πιστός άνθρωπος μεν, με ελεύθερο πνεύμα δε. Διαθέτεις μια τρομερή διαίσθηση και παρόλο που μπορεί να φαίνεσαι συχνά τραχύς, στην πραγματικότητα είσαι ευαίσθητος.

Αετός

Αν είσαι λάτρης του αετού, μιλάμε για μια προσωπικότητα που είναι φυσικός ηγέτης. Προχωράς μέσα από τις προκλήσεις, γνωρίζοντας ότι θα μάθεις από αυτές και μπορώ να πω ότι τα καταφέρνεις με κάποιο τρόπο. Σαφώς, είσαι ένας πολύ πνευματικός άνθρωπος, που αναζητάς ισορροπία στη διαχείριση της περιβάλλουσας ενέργειας και την ανταμοιβή.

Αρκούδα

Αν είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι αρκούδες, συνήθως θέλεις να δίνεις εντολές και αναγνωρίζεις πάντα τις ευθύνες σου, ειδικά όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Είσαι από τους γενναίους ανθρώπους, που μπορεί πάντα κάποιος να στηριχτεί πάνω του.

Λύκος

Αν το αγαπημένο σου ζώο είναι ο λύκος, θα προτιμούσες καλύτερα να παλέψεις για να μην αφήσεις τις συγκρούσεις να οδηγήσουν σε μάχη. Ομολογουμένως σε μια δύσκολη συγκυρία θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να προστατεύσεις, μέσα από τη ψυχή σου, τους άλλους. Μάλιστα, συνήθως έχεις γύρω σου μια ομάδα ανθρώπων που είσαι πιστός, αλλά ζητάς την ίδια πίστη και από εκείνους, ως αντάλλαγμα.

2972014 mesa gata

Γάτα

Αν τα αγαπημένο σου ζώα είναι οι γάτες, είσαι ένα έξυπνο άτομο και οι γύρω σου σε λατρεύουν. Οι λάτρεις της γάτας είναι εύστροφοι και πάντα καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Λιοντάρι

Αν ανήκεις σε αυτούς που προτιμούν τα λιοντάρια, θεωρείσαι ότι προσπαθείς πάντα να είσαι στο προσκήνιο. Το σίγουρο είναι ότι λατρεύεις να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου και έχεις την επιθυμία να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής με κάθε κόστος.

Panda

Αν αγαπάς τα panda, τότε είσαι μια δημιουργική προσωπικότητα που παλεύει για την προσωπική του ελευθερία. Συχνά, όμως, αποδιοργανώνεσαι και αποσπάται η προσοχή σου, αλλά οι άλλοι θαυμάζουν την ακατάστατη, μα καλλιτεχνική σου φύση.

2972014 mesa alogo

Άλογο

Ως λάτρης των αλόγων, πρέπει να σου πω ότι έχεις μια από τις πιο ευχάριστες και φιλικές προσωπικότητες, οι οποίες μισούν την μονοτονία. Επίσης, είσαι λίγο τυχοδιώκτης και έλκεσαι από τον ενθουσιασμό και τις συγκινήσεις.

Αλεπού

Αν σου αρέσει η αλεπού, είσαι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος και λατρεύεις να σε κακομαθαίνουν. Το σίγουρο είναι πως είσαι κάποιος με πάθος, που πάντα καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει.

Παπαγάλος

Ο εξωτικός παπαγάλος είναι ευλογημένο ζώο, που μπορεί να επικοινωνεί με ευκολία. Με τον ίδιο τρόπο κι εσύ εντυπωσιάζεις τους άλλους με την ρητορική σου δεινότητα.

Ελέφαντας

Αν η επιλογή σου είναι ο ελέφαντας, είσαι εξαιρετικά ήρεμος και μετρημένος, ενώ πάντα ξέρεις πώς να ενεργήσεις σε μια τεταμένη κατάσταση. Συνήθως, κερδίζεις τις εντυπώσεις, χωρίς να επιβάλλεις τον εαυτό σου.

2972014 mesa delfini

Δελφίνι

Το δελφίνι είναι συνήθως ζώο που αρέσει σε όποιον έχει μια συγγένεια με τα όμορφα πράγματα. Σαν προσωπικότητα, σου αρέσει να περιβάλλεσαι από πολλούς ανθρώπους, αλλά ειδικά στα θέματα αγάπης «ραγίζεις καρδιές».

Μαϊμού

Αν πάλι είσαι λάτρης των πιθήκων, υποδεικνύει ότι είσαι ευέλικτος και μπορείς να προσαρμοστείς σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η διάθεσή σου επίσης, αλλάζει εύκολα και αυτό προκαλεί συχνά προβλήματα στους άλλους.

Δράκος (Το αγαπημένο μου ζώο)

Αν και συχνά δε θεωρείται πραγματικό ζώο, αν είσαι από τους ανθρώπους που θεωρούν το δράκο ένα από τα πιο αγαπημένα τους ζώα, μπορεί να έχεις διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας από εκείνους που τους αρέσουν τα «πραγματικά» ζώα. Σαν εραστής του δράκου, είσαι ενθουσιώδης και ενεργητικός άνθρωπος. Συνήθως ασχολείσαι ή καταπιάνεσαι με θέματα μαγείας, φαντασίας, κλπ. Μπορείς σίγουρα να είσαι επιβλητικός και σιγοκαίει μέσα σου μια δυνατή φλόγα.

Εσύ, ποιό προτιμάς; Δεν μένει παρά να ακούσω τις εντυπώσεις σου και να μοιραστείς μαζί μας το δικό σου αγαπημένο ζώο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved