Τι όνειρα βλέπουμε στις διάφορες φάσεις της Σελήνης;

Αλήθεια, εσύ τι όνειρο είδες;

Τι όνειρα βλέπουμε στις διάφορες φάσεις της Σελήνης;

Είναι γεγονός ότι όλοι ονειρευόμαστε και μάλιστα συχνά και πάρα πολύ. Ίσως μερικές φορές να ξυπνάς τρέμοντας από τα όνειρά σου και να αναρωτιέσαι: «Τι ήταν αυτό που είδα;» Ωστόσο, θέλω να σου πω ότι οι περισσότεροι από εμάς σκεπτόμαστε και αναρωτιόμαστε τι προσπαθεί να μας πει το όνειρό μας και αν θα βγει αληθινό.

oneirokriths pop up

Υπάρχει μια θεωρία πάντως που αξίζει να την εξετάσουμε: ότι το φεγγάρι είναι υπεύθυνο για τα όνειρά μας. Λέγεται λοιπόν, ότι κρατά ένα κλειδί για τα όνειρά μας και είναι υπεύθυνο για το μήκος, το χρώμα και το πιο σημαντικό την αυθεντικότητα.

11-06-2014 mesaaa

Τι λες να το εξερευνήσουμε παραπέρα; Όπως είναι γνωστό, υπάρχουν τέσσερεις φάσεις της σελήνης: η Νέα Σελήνη, η Σελήνη σε αύξηση, η Πανσέληνος και η Σελήνη σε μείωση (σε χάση ή χάσιμο). Έτσι, όταν το πρωί σε ξυπνά το ξυπνητήρι, μπορείς να κοιτάξεις το σεληνιακό ημερολόγιο για να βρεις σε ποια φάση είναι η Σελήνη. Επίσης, δεν είναι καθόλου δύσκολο, αν για να το καταλάβεις κοιτάξεις το βράδυ το φεγγάρι και ο ουρανός θα σου πει τα πάντα:

- Αν το φεγγάρι δεν είναι ορατό όλη την νύχτα - Νέα Σελήνη.

- Αν ο σεληνιακός μηνίσκος αυξάνεται προς τα αριστερά - τότε το φεγγάρι αυξάνεται.

- Αν το φεγγάρι είναι εντελώς στρογγυλό - Πανσέληνος.

- Αν ο σεληνιακός μηνίσκος δείχνει προς τα δεξιά - το φεγγάρι μειώνεται.

11-06-2014 mesa 2

Οπότε, αν ονειρευτείς με:

Νέα Σελήνη

Αν ονειρευτείς όταν το φεγγάρι δεν είναι ορατό, βλέπεις τα λεγόμενα όνειρα του νου. Θα δεις πάρα πολλά όνειρα και θα σκέπτεσαι έντονα, λαμβάνοντας αλληλοαποκλειόμενες λύσεις. Έτσι, να σου πω, ότι δεν πρέπει να σκεφτείς πολύ και ότι πρέπει να δώσεις στο μυαλό σου λίγη ανάπαυση, να ξεχάσεις τις ψυχαναγκαστικές σκέψεις και όλα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Διάβασε επίσης: Ποιά είναι τα όνειρα που δεν πρέπει να αγνοήσετε;

Σελήνη σε αύξηση

Σε αυτή τη φάση όνειρα είναι πηγή έμπνευσης και περαιτέρω εκτέλεσης. Όταν το φεγγάρι μεγαλώνει, μεγαλώνει και τη διαίσθησή σου. Ως εκ τούτου, ρώτησε τον εαυτό σου: τι περιμένεις; αγάπη, συνάντηση ή μια εκδήλωση; Αν στο όνειρό σου είναι παρόντα αυτά τα στοιχεία, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η εκδήλωση τους είναι ήδη στο κατώφλι σου και θα συμβεί σύντομα. Στην Νέα Σελήνη είναι σύνηθες να ξεκινήσεις οποιαδήποτε νέα εγχειρήματα και να φέρεις αλλαγές. Έτσι και τα όνειρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορούν να σου πουν ακριβώς πώς θα πρέπει να ενεργήσεις προς την κατεύθυνση της επιλογής σου.

Πανσέληνος

Λένε ότι αυτά είναι τα πιο παράξενα όνειρα που σχετίζονται με την συναισθηματική ζωή σου και δείχνουν τις καταστάσεις και τους ανθρώπους για τους οποίους ξοδεύεις πάρα πολύ συναίσθημα. Κατά κανόνα, μπορείς να περιμένεις με ανυπομονησία για το τι θα φέρει στο φως αυτό το όνειρο, ωστόσο αυτό δεν είναι πιο ενδιαφέρον απ' το να βλέπεις ένα "φιλμ" της ζωής σου, που οι αποκαλύψεις μάλλον είναι απίθανο να εκπληρωθούν.

Σελήνη σε μείωση

Τα όνειρα εδώ δείχνουν γεγονότα του παρελθόντος, όπως η επανεξέταση των προβλημάτων που ασχολείσαι εδώ και αρκετό καιρό. Για παράδειγμα, εάν έχει έρθει η ώρα να τελειώσεις τη σχέση σου με έναν άνδρα, το όνειρο θα σου δείξει ακριβώς αυτόν τον άνθρωπο. Αν το όνειρό σου δείχνει προβλήματα στη δουλειά , τότε κάτι σε αυτόν τον τομέα θα αλλάξει ή θα εμφανιστεί μια νέα θέση εργασίας ή κάτι που θα σου φέρει τύχη. Τα ευχάριστα όνειρα στη μείωση Σελήνης, κατά κανόνα, είναι αληθινά. Τα ενοχλητικά και τα τρομακτικά αντιθέτως, δείχνουν ότι τα προβλήματα θα απομακρυνθούν από τη ζωή σου στο εγγύς μέλλον.

**Εξερευνήστε τον κόσμο των ονείρων και ξεκλειδώστε τα σημάδια τους πατώντας εδώ**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved