Τι αποκαλύπτει το χρώμα των ματιών του για την σεξουαλική του ταυτότητα!

Στα μάτια του άντρα αντανακλώνται τα υποκειμενικά σεξουαλικά του κίνητρα

Τι αποκαλύπτει το χρώμα των ματιών του για την σεξουαλική του ταυτότητα!

Αλήθεια, εσύ το ξέρεις πώς το βλέμμα και το χρώμα ματιών ενός άνδρα όταν περιπλανιέται στο σώμα μιας γυναίκας, μπορεί να σου πει πολλά για τις επιδόσεις του στο σεξ;

Στα μάτια του καλού σου αντανακλώνται τα υποκειμενικά σεξουαλικά του κίνητρα, όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές. Αντιθέτως τα δικά σου μάτια, δεν φαίνεται να στέλνουν τις σεξουαλικές σου σκέψεις με σαφήνεια.

Οι εμπειρογνώμονες έχουν καταλήξει ότι πέρα από το ότι κάθε χρώμα επιδρά ενεργά στην ιδιοσυγκρασία του παρτενέρ σου, μπορεί να σε καθοδηγήσει όταν ψάχνεις για την αληθινή αγάπη ή απλά για το πόσο καλός είναι στο σεξ!

Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι οι άνδρες με τα μπλε μάτια είναι μεγάλοι τυχοδιώκτες και τους αρέσει να πειραματίζονται. Αν το ταίρι σου είναι γαλανομάτικο λοιπόν, μπορεί να πειραματίζεται σε νέα πράγματα και να κάνει μεγάλες αλλαγές, όχι μόνο στα ρούχα και το φαγητό του, αλλά και στο σεξ.

Fotolia 55389574 Subscription L

Οι ειδικοί πάντως προειδοποιούν ότι αυτοί με τα μπλε μάτια είναι οι μεγαλύτεροι μοιχοί ανάμεσα στους άνδρες. Εάν έχεις δίπλα σου ένα γαλανομάτη σύντροφο, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το ότι έχει μεγάλη φαντασία που την αποδεικνύει πρωτίστως στην κρεβατοκάμαρα. Τουλάχιστον αν είναι να σε κερατώσει, να είσαι ικανοποιημένη κερατωμένη!

Fotolia 42565226 Subscription XXL

Εάν πάλι έχεις και η ίδια γαλανά μάτια, η σχέση σου με έναν γαλανομάτη θα οδηγήσει συχνά σε μια σχέση αγάπης και μπορεί να νιώσεις ότι βρήκες έναν σύντροφος ψυχής. Εάν όμως, το ταίρι σου (αυτό με τα μπλε μάτια) πληγωθεί, θα φροντίσει να σε αποφύγει στο μέλλον και να μην επιδιώξει άλλες επαφές μαζί σου.

Εάν το αγόρι σου έχει μαύρα μάτια, είναι σαφώς από τους καλύτερους συντρόφους. Θα προσελκύσει την προσοχή των γυναικών με ευκολία, αλλά το κακό είναι ότι θα τείνει να είναι σε διάφορες σχέσεις ταυτόχρονα, κρατώντας επιδέξια τις περιπέτειές του μυστικές.

Όμως το μαυρομάτικο αγόρι σου είναι από εκείνους που μπορούν να δουν την αγάπη και το σεξ σαν ένα. Οφείλω να σου πω επίσης ότι είναι πολύ ζηλιάρης και παρότι είναι ανοιχτός και αφιερωμένος στην αγάπη, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του.

21-5-2014 kastana

Εάν το ταίρι σου είναι καστανομάτικο είναι ντροπαλός και ανασφαλής (κρίμα μωρέ), όταν πρόκειται για την αγάπη. Όμως, τάξε μου να σου πω! Είναι από τους πιο πιστούς μεταξύ των ανδρών.

Τα καστανά μάτια κάνουν τους άνδρες ιδιαίτερα ευαίσθητους, μπορεί π.χ. να νιώσει κολακευμένος από την μικρότερη χειρονομία ή φιλοφρόνηση. Εάν δίπλα σου στέκεται ένα καστανομάτικο αγόρι κράτησε και αγάπα τον, γιατί το μόνο που ζητά συνήθως είναι ένα έτερο ήμισυ να του παραδοθεί.

Εάν το ταίρι σου έχει πράσινα μάτια θεωρείται ως ο πιο όμορφος, ο οποίος έχει την ισχυρότερη επίδραση στις γυναίκες. Lucky you!

21-5-2014 galana

Με τέτοιο χρώμα ματιών, το ταίρι σου θα είναι απρόβλεπτο, καθώς τα συναισθήματά του μπορεί να κυμαίνονται από την πλήρη αδιαφορία μέχρι το απόλυτο πάθος σε διάστημα μόλις λίγων λεπτών. Θα μπορούσε να είναι ο άνδρας -ασανσέρ!

Συνιστάται, εάν είσαι μια συντηρητική γυναίκα, να αποφεύγεις την επαφή με πρασινομάτηδες, επειδή τους αρέσει να προκαλούν συνεχώς τη σύντροφό τους. Κρίμα βρε κορίτσια και τα τασάκια!

Στα μείον του γράψε επίσης ότι σπάνια θα... προλάβει για να βρει την αληθινή αγάπη, επειδή έχει πάρα πολλές απαιτήσεις και ποτέ δεν θα είναι ικανοποιημένος.

Ελπίζω να σε κατατόπισα! Αν θέλεις γράψε μας εάν ισχύουν για το δικό σου ταίρι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved