Το σύμβολο του Αλόγου και η ερμηνεία του στο Φενγκ Σούι

Μοιάζει σαν να πετάει καθώς οι οπλές του μόλις που ακουμπάνε στο έδαφος.

Το σύμβολο του Αλόγου και η ερμηνεία του στο Φενγκ Σούι

Στους μύθους, στους θρύλους και τα λαϊκά παραμύθια, τα ζώα και μερικές φορές τα δέντρα και τα φυτά εξανθρωπίζονται και ξεχωρίζουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους.

Όλες οι μορφές ζωής συνδιαλέγονται σαν μια κοινότητα μέσα στη φύση. Περιέχουν έναν πλούτο αληθειών για την ολιστική φύση της δημιουργίας, τις οποίες η υλική μας όραση δεν καταφέρνει να δει.

Όπως είναι γνωστό κάθε ζώο έχει συγκεκριμένες μοναδικές ιδιότητες. Οι άνθρωποι που ζουν κοντά στη φύση, γνωρίζουν τις συνήθειες των ζώων και μπορούν να αναγνωρίζουν εύκολα τη σημασία ενός ζώου. Εμείς που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στα αστικά κέντρα μάθαμε για τα ζώα από βιβλία ή τις ταινίες και δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε τόσο εύκολα το μήνυμα τους.

Το Φενγκ Σούι μας βοηθά δείχνοντας μας τον τρόπο να αντλήσουμε κάθε δυνατή βοήθεια και καλοτυχία από αυτά, ώστε να δημιουργήσουμε αρμονία στο χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε, να πετυχαίνουμε ευκολότερα τους σκοπούς μας και να έχουμε καλή υγεία και μακροζωία.

Άλογο το σύμβολο της επιτυχίας

Το άλογο είναι σύμβολο της φωτιάς και της αρσενικής ενέργειας. Χαρακτηρίζεται για την κίνηση, τη ταχύτητα και την αντοχή του.

Αντιστοιχεί με το ζώδιο των Διδύμων και συσχετίζεται με τον πλανήτη Ερμή. Για αυτό το λόγο θεωρείται μεταφορέας μηνυμάτων και έχει να κάνει με τη διάβαση των «πυλών». Συνδέεται επίσης με τη δύναμη και την υπευθυνότητα που έρχεται με την άσκηση εξουσίας και με τη σοφία που απαιτείται για την άσκηση της με ισορροπημένο τρόπο.

Το άλογο καλπάζει τόσο γρήγορα όσο και ο άνεμος και μεταφέρει τον αναβάτη του σε μακρινές αποστάσεις. Βοηθά στη μεταφορά βαριών φορτίων και στο όργωμα του εδάφους των πιο βαθιών επιπέδων του νου.

Μοιάζει σαν να πετάει καθώς οι οπλές του μόλις που ακουμπάνε στο έδαφος. Ειδικά, αν η εργασία σας έχει σχέση με μεταφορικά μέσα, αν πουλάτε αυτοκίνητα ή δουλεύετε σαν οδηγός, ένα άλογο σας ταιριάζει.

Όταν ο δάσκαλος του Φενγκ Σούι Δρ. Wu, ρωτήθηκε από έναν ιδιοκτήτη πολυεθνικής αεροπορικής εταιρίας για την επιχείρηση του, του συνέστησε να χρησιμοποιήσει τη φιγούρα ενός αλόγου σαν έμβλημα της εταιρίας του.

Εάν επιλέξετε να βάλετε ένα άλογο στο γραφείο σας πρέπει να το τοποθετήσετε νότια και με φορά προς το εσωτερικό του γραφείου ώστε να ενισχύει τη φήμη και την επαγγελματική σας αναγνώριση.

Προσκαλέστε το άλογο στο καινούργιο του σπίτι μεταξύ 11 π.μ. και 1 μ.μ., την ώρα της ημέρας που η ενέργεια Yang βρίσκεται στην κορυφή της.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή οκτώ άλογα. Για ένα μεγάλο δωμάτιο αναμονής, για ένα μεγάλο προθάλαμο ή για τα γραφεία των συνεταίρων ή των επικεφαλείς μιας εταιρίας η συλλογή οκτώ αλόγων είναι προτιμότερη.

Σε ένα χώρο για γενικές εργασίες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε οκτώ άλογα, το ένα είναι αρκετό.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε πέντε άλογα. Τα πέντε άλογα είναι σημείο τεμαχισμού και σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό, τα πέντε άλογα θα σας αποδεκατίσουν.

Για να διώξετε την αδράνεια και να είστε ενεργητικοί σε ό, τι κι αν κάνετε βάλτε ένα άλογο στο χώρο σας. Το άλογο προσελκύει ενέργεια, αισιοδοξία, χαρά και ευημερία. Βελτιώνει επίσης την ικανότητα επικοινωνίας.

**Για να μη χάνεις κανένα πλανητικό σκηνικο... κατέβασε στο κινητό σου, τη ΔΩΡΕΑΝ Εφαρμογή του Astrology.gr!**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved