Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 12' 19" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 32' 14" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 13' 26" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 03' 60" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 22° 56' 26" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 22' 42" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 26' 28" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 37' 18" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 56' 17" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 54' 04" ΚΡΙΟΣ

Τα μυστικά του Κρανίου: Ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Τα στοιχεία του χαρακτήρα ενός ατόμου με βάση τις αρχές της Phrenology

Τα μυστικά του Κρανίου: Ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Η Phrenology είναι η απόκρυφη επιστήμη που προσπαθεί να διαβάσει το χαρακτήρα ενός ατόμου από το σχήμα και ειδικότερα τις κορυφές και τις κοιλάδες του κρανίου. Είναι στενά συνδεδεμένη με τη Φυσιογνωμική, που μας βοηθά να κατανοήσουμε το μυαλό και την προσωπικότητα με βάση την αξιολόγηση των διαφόρων χαρακτηριστικών του προσώπου όπως η μύτη, τα μάτια, το πηγούνι και το σχήμα των ζυγωματικών, με λίγα λόγια, να κρίνουμε τους ανθρώπους από τα πρόσωπά τους.

Και οι δύο τομείς έχουν απαξιωθεί πλήρως σήμερα από την επιστήμη, αλλά είναι αποδεδειγμένο ότι ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου αντιπροσωπεύουν κάποιες ανθρώπινες δραστηριότητες, όπως την αγάπη για τη μουσική, την ικανότητα στους υπολογισμούς, τη διατήρηση της μνήμης κλπ. Όλα εκπροσωπούνται από διαφορετικά μέρη του εγκεφάλου.

Με αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε παρακάτω για να δούμε πραγματικά, αν μπορεί να μας πει κάτι. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον ενός ατόμου, όπως η χειρομαντεία ή η Αστρολογία αλλά είναι χρήσιμη, ώστε να κρίνει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των προσώπων. Επίσης, είναι δυνατόν να γνωρίζουμε αν το άτομο είναι τεμπέλης ή πρόθυμος να δουλέψει σκληρά. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις κορυφαίες εταιρείες στην επιλογή ατόμων για διάφορες θέσεις εργασίας.

Σημαντικές περιοχές του κεφαλιού συμφώνα με την Phrenology

10-4 erotolhpsia

Ερωτοληψία: Αυτή η περιοχή δείχνει την φυσική αγάπη, την στοργή και το σεξ. Όταν η περιοχή αυτή είναι υπερβολικά αναπτυγμένη, το άτομο θα έχει παράνομες σεξουαλικές επαφές. Όταν η περιοχή αυτή είναι ελλιπής (βαθούλωμα), το άτομο δεν μπορεί να καταλάβει την αγάπη και δεν μπορεί να έχει συναισθήματα προς αντίθετο φύλο.

10-4 gonikh agaph

Γονική αγάπη: Αυτή η περιοχή βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού στο κέντρο. Αντιπροσωπεύει την αγάπη για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Όταν η περιοχή αυτή είναι ανεπτυγμένη, το πρόσωπο θα καλομάθει τα παιδιά του, δίνοντας τους υπερβολική αγάπη. Όταν η περιοχή αυτή είναι ελλιπής, το πρόσωπο θα τα παραμελεί.

10-4 proskolllisi

Προσκόλληση: Αυτή η περιοχή αντιπροσωπεύει τη φιλία και την κοινωνικότητα. Αντιπροσωπεύει το βαθμό που το άτομο προσπαθεί να αναμειχθεί με τους άλλους στην κοινωνία. Όταν η περιοχή αυτή είναι υπερβολικά αναπτυγμένη, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την συντροφιά άλλων. Όταν η περιοχή αυτή είναι ελλιπής, το άτομο θα αποφεύγει τους φίλους και τις κοινωνικές σχέσεις.

10-4 maxhtikothta

Μαχητικότητα: Αυτή η περιοχή αντιπροσωπεύει την αυτοάμυνα και την δυνατότητα μάχης. Αντιπροσωπεύει επίσης τα επίπεδα ενέργειας του ατόμου. Όταν αναπτυχθεί υπερβολικά, το άτομο θα γίνει εριστικό, θα βρίσκει ελαττώματα στους άλλους και δεν θα είναι καθόλου συνεργάσιμο. Αντίθετα αν η περιοχή αυτή είναι ελλιπής, θα είναι δειλό και δεν θα μπορεί να αντισταθεί στις επιθέσεις του κάθε είδους. Όταν πληγώνεται, συνήθως προσπαθεί να τερματίσει τη ζωή του.

10-4 katastrofikothta

Καταστροφικότητα: Αυτό αντιπροσωπεύει την πρωτόγονη και ανεπεξέργαστη φύση του ατόμου. Το θετικό σημείο για αυτό είναι το πρόσωπο που θα έχει καλές εκτελεστικές ικανότητες και δυναμική φύση. Όταν η περιοχή αυτή είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη, θα έχουμε τον άνθρωπο που έχει δολοφονικές τάσεις. Όταν η περιοχή αυτή είναι χαμηλή, το πρόσωπο που θα υποφέρει από δειλία.

10-4 mystikothta

Μυστικότητα: Η ικανότητα να κρατήσει μυστικά και να κρύβει σημαντικά ζητήματα φαίνεται από αυτή την περιοχή. Όταν η περιοχή αυτή είναι υψηλή, μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει πονηρή φύση και είναι υποκριτής. Όταν είναι χαμηλή, το άτομο δεν θα έχει αρκετή διακριτικότητα και θα είναι εύκολο να εξαπατηθεί από τους άλλους.

10-4-14 kalosynh

Πνευματικότητα: Η περιοχή αυτή αντιπροσωπεύει την διαίσθηση, τον αποκρυφισμό και το ενδιαφέρον για την πνευματική ανάπτυξη. Όταν είναι υψηλή, αντιπροσωπεύει την πίστη σε φαντάσματα και θεούς, θαύματα και μαγεία. Όταν είναι χαμηλή, αμφιβάλλει για την πνευματική φύση και αγωνίζεται για υλικά κέρδη.

10-4-14 kalosynh

Καλοσύνη: Η περιοχή αυτή αντιπροσωπεύει την ευγένεια, την συμπάθεια και την φιλοδοξία να κάνει καλό στην κοινωνία. Όταν η περιοχή αυτή είναι υψηλή, το πρόσωπο θα βοηθήσει τους ανθρώπους που είναι αδικημένοι, ενώ αν είναι χαμηλή, το άτομο γίνεται εγωιστικό και δεν μπορεί να καταλάβει τα βάσανα των άλλων.

10-4 epikodomitikotita

Εποικοδομητικότητα: Ικανότητα να χρησιμοποιήσει μηχανικά εργαλεία και μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και η εφευρετική φύση του ατόμου, αντιπροσωπεύεται από αυτή την περιοχή. Όταν αυτή η περιοχή έχει αναπτυχθεί καλά, το άτομο θα προσπαθήσει να εφεύρει νέα πράγματα που μπορεί να φαίνονται αδύνατα. Όταν η περιοχή αυτή είναι υπανάπτυκτη, το άτομο δεν θα έχει την ικανότητα στον τομέα της μηχανικής και δεν μπορεί να λειτουργήσει με εργαλεία και μηχανήματα.

10-4 morfh

Μορφή: Αυτή η περιοχή αντιπροσωπεύει τη μνήμη σχημάτων, μορφών και πρόσωπων. Αυτό βοηθά το άτομο να διευκρινίσει τις λέξεις σωστά και με βάση τις εικόνες. Όταν η περιοχή είναι υψηλή, το άτομο δεν θα ξεχάσει ποτέ καμία περίπτωση μέσα από τη ζωή του. Όταν υπάρχει βαθούλωμα, η μνήμη του δεν θα είναι πολύ καλή.

10-4 megethos

Μέγεθος: Η περιοχή αυτή αντιπροσωπεύει την ικανότητα να κρίνουμε το μέγεθος, τις μετρήσεις και τα βάρη. Όταν λοιπόν είναι υψηλή, το άτομο θα έχει εξαιρετικό ταλέντο στις μετρήσεις. Όταν είναι χαμηλή, το άτομο δεν μπορεί να κρίνει τις διαστάσεις των αντικειμένων σωστά.

10-4 ypologismos

Υπολογισμός: Η ικανότητά του να εκτελεί αριθμητικούς υπολογισμούς, καταμέτρηση και τη λογιστική αντιπροσωπεύεται από αυτήν την περιοχή. Όταν η περιοχή αυτή είναι υπερβολική, το πρόσωπο θα μέτρα τα πάντα και θα έχει υπολογιστικό μυαλό. Όταν αυτή η περιοχή είναι χαμηλή, το άτομο δεν θα είναι κατάλληλο για τα μαθηματικά.

10-4 pithanotita

Ενδεχόμενο/πιθανότητα: Αυτή η περιοχή αντιπροσωπεύει τη μνήμη των γεγονότων. Το πρόσωπο που θα θυμάται όλη την ιστορία από κάτι. Ένας φοιτητής με την περιοχή αυτή αναπτυγμένη, θα έχει πάντα καλούς βαθμούς. Όταν η περιοχή αυτή είναι ελλιπής, το πρόσωπο θα υποφέρει από απώλεια μνήμης.

10-4 rythmos

Ρυθμός: Αυτή η περιοχή αντιπροσωπεύει την αγάπη και το ταλέντο για τη μουσική. Αυτό είναι ένα must για τους τραγουδιστές και τους μουσικούς. Όταν η περιοχή αυτή είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη, το πρόσωπο θα κατέχει άριστα τον ρυθμό. Όταν η περιοχή αυτή είναι υπανάπτυκτη, το άτομο δεν μπορεί να απολαύσει την μουσική.

10-4 glossa

Γλώσσα: Η περιοχή αυτή βρίσκεται στο μάτι και αντιπροσωπεύει την ικανότητα στην επικοινωνία. Αυτό είναι must για τους λογοτέχνες και τους ποιητές. Όταν αυτή η περιοχή είναι υψηλή, το άτομο γίνεται ομιλητικό και χρησιμοποιεί περισσότερες λέξεις από το αναγκαίο. Όταν η περιοχή αυτή είναι χαμηλή, το πρόσωπο θα υποφέρει από δισταγμό στην έκφραση των ιδεών του.

Λοιπόν τι λέτε;

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved