Τι φανερώνει το αποτύπωμα των χειλιών σου για τα ψυχολογικά σου χαρακτηριστικά;

Τα αποτυπώματα των χειλιών δίνουν τη δική τους εξήγηση

Τι φανερώνει το αποτύπωμα των χειλιών σου για τα ψυχολογικά σου χαρακτηριστικά;

Λοιπόν, μπορεί να με πείτε περίεργη. Μέχρι στιγμής έχω ψάξει αρκετά θέματα που αφορούν την προσωπικότητα μας, μέσα από ορισμένες νέες ψυχολογικές τεχνικές που δεν με άφησαν οφείλω να πω καθόλα αδιάφορη. Βέβαια το θέμα μου πάντα είναι να μπορώ να βρω έναν σύνδεσμο Α που προκαλεί το Β, (για παράδειγμα δεν πιστεύω στο "κακό μάτι", απλά από μια αδιαθεσία π.χ.) και μόνο αφού έχει αποδεχτεί θεωρητικώς και με την κοινή λογική, θα δεχτώ οποιαδήποτε ανάλυση.

Αυτή τη φορά η ερευνά μου περιελάμβανε την πρακτική της χειλεανάγνωσης. Πως ακριβώς το είπες; θα ρωτήσετε. Λοιπόν, η ανάγνωση των χειλιών είναι η ανακάλυψη των ψυχολογικών χαρακτηριστικών που αποκαλύπτεται μέσα από τα σχήματά τους, όπως αυτό φαίνεται σε ένα χαρτί που έχουμε φιλήσει, μια κενή επιφάνεια ή τον σύντροφό μας στο μάγουλο και μπορεί να πει κάτι για το ποιοι πραγματικά είμαστε. Τα προκύπτοντα αποτυπώματα υποτίθεται ότι δείχνουν μια ευρεία ποικιλία πληροφοριών για την υγεία και την ψυχολογική προδιάθεση μας.

Εντάξει το παραδέχομαι, εγώ το έκανα κι ακόμη κι αν δεν είστε οπαδοί τέτοιους είδους αναλύσεων ή συγκαταλέγεστε στους "άπιστους Θωμάδες", νομίζω ότι το αποτέλεσμα έχει βάσεις αλήθειας. Αν πάλι το περιγελάσετε, μπορείτε απλά να το δείτε σαν ένα παιχνίδι, που ο καθένας θα μπορούσε να δώσει μια σημαντική ανατροφοδότηση, για το αν το αποτέλεσμα του ταιριάζει.
Πριν όμως σας δώσω την ανάλυση των αποτυπωμάτων, να σας πω ότι, κοιτάζοντας το φυσικό στόμα ενός ατόμου δεν σημαίνει ότι τα χείλη του θα αποτυπωθούν έτσι! Νομίζατε είναι τόσο απλό ε; Λοιπόν, ένα άτομο με ένα πολύ γεμάτο στόμα μπορεί να κάνει αποτυπώσεις με λεπτά χείλη και το αντίστροφο. Στην πραγματικότητα, αυτές οι αποτυπώσεις μπορεί να διαφέρουν ακόμη και μέρα με τη μέρα. Χμ...φαίνεται ενδιαφέρον!
Ας δούμε λοιπόν μερικά αποτυπώματα χειλιών και ποια είναι η εξήγηση τους:

2-4-2014 trigono

Αποτύπωμα χειλιών σε σχήμα τριγώνου
Τι λέει: Βοηθάτε τους άλλους να πετύχουν

Είστε από τους ανθρώπους που νοιάζονται και φροντίζουν τους άλλους. Στα συν σας είναι, ότι μπορείτε να αναγνωρίζετε τις δεξιότητες και τις ικανότητες των άλλων και να τους βοηθάτε να αναγνωρίζουν αυτές τις ποιότητες στον χαρακτήρα τους. Θα νιώθατε καλά σε έναν υποστηρικτικό ρόλο, όπως το να εργάζεστε ως δάσκαλος, προπονητής, μάνατζερ ή σύμβουλος, καθώς και σε ανθρώπινους πόρους ή στην τεχνική υποστήριξη.

4-2-2014 orthogonio

Αποτύπωμα χειλιών σε σχήμα ορθογώνιου
Τι λέει: Είστε οι κατάλληλοι για επίλυση προβλημάτων

Το «άλας της γης» σαν άνθρωποι, καθώς σε μια κοινότητα μπορείτε να σταθείτε σαν ένας «βράχος», ικανός να λύσει τα προβλήματα. Δεν θα διστάσετε να παραμερίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο και να βάλετε τα γεγονότα σε μια ομαλή ροή, είτε αυτό είναι ένα περιβάλλον γραφείου, οικογένειας, είτε μιας ολόκληρης κοινότητας.

2-4-2014 kleisto

Αποτύπωμα χειλιών κλειστό
Τι λέει: Ότι είστε πεισματάρηδες!
Δεν σας αρέσει να αλλάζετε πορεία, αφού έχετε ήδη πάρει απόφαση και θα ήταν πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να σας κάνει να αλλάξετε το μυαλό σας, από την στιγμή που η σκέψη έχει κατασταλάξει μέσα σας. Η άνω πλευρά των χειλιών, δείχνει ότι έχετε την τάση να τελειώνετε αυτό που ξεκινάτε και φυσικά να κάνετε ό, τι έχετε πει και υποσχεθεί.

2-4-2014 anoixtes gonies

Αποτύπωμα χειλιών με ανοιχτές άκρες
Τι λέει: Ότι βαριέστε εύκολα
Όταν οι πλευρές ή γωνίες του χείλους στο αποτύπωμα είναι ανοικτές ή δεν έρχονται σε επαφή, αυτό σημαίνει ότι βαριέστε εύκολα και θέλετε να είστε συνεχώς απασχολημένοι. Θα πρέπει πάντα να βρίσκετε κάτι για το ανήσυχο πνεύμα σας, ώστε να το κρατάτε σε εγρήγορση!

4-2-2014 gemato kato xeilos

Αποτύπωμα χειλιών με παχύ το κάτω χείλος
Τι λέει: Ότι είστε γενναιόδωροι και εκφραστικοί
Είστε καλοπροαίρετοι και θα δώσετε εύκολα σε άλλους ανθρώπους. Είναι επίσης καλό να εκφράζετε τον εαυτό σας, γι' αυτό μπορείτε να επιλέξετε και να είστε αρκετά καλοί μάλιστα, σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα: διδασκαλία, ομιλία, γραφή ή απλά να μοιράζεστε τις ιδέες σας. Επίσης, συχνά είστε καλοί με τα παιδιά ή/και τα ζώα. (Bonus: Το άνω χείλος είναι λεπτό, πράγμα που σημαίνει ότι είστε εξίσου επιλεκτικοί !)

4-2-2014 xeili stress

Αποτύπωμα χειλιών με γραμμές από στρες
Τι λέει: Υπάρχουν πράγματα που για τα οποία θα πρέπει να μιλήσετε
Οι γραμμές του στρες είναι αυτές που πηγαίνουν από το εσωτερικό του χείλους προς τα έξω (όπου τα χείλη ενώνονται) στο αποτύπωμα σας. Αν οι γραμμές στρες βρίσκονται στην κορυφή του εσωτερικού χείλους, αντιπροσωπεύουν πράγματα που ναι μεν μιλάτε, αλλά δεν έχουν επιλυθεί. Από την άλλη, αν οι γραμμές στρες υπάρχουν στο εσωτερικό κάτω μέρος του χείλους, αντιπροσωπεύουν εκείνα τα πράγματα που δεν συζητάτε και κατά πάσα πιθανότητα θα έπρεπε.

2-4-2014 piesmena xeili

Αποτύπωμα χειλιών με πιεσμένα χείλη
Τι λέει: Ότι είστε αρκετά φορτωμένοι
Όταν υπάρχει ένα σκοτεινό περίγραμμα στο αποτύπωμα των χειλιών, είναι μια ένδειξη ότι είστε πάρα πολύ πιεσμένοι και αγχωμένοι τόσο με την κοινωνική ζωή σας, όσο και με την ιδιωτική. Είστε τσιτωμένοι και προφανώς έχετε πάρα πολλά στο «πιάτο» σας και πρέπει να αφαιρέσετε κάποια πράγματα, πριν προχωρήσετε στο επόμενο έργο. Τα συντριπτικά συναισθήματα μπορεί να σας οδηγήσουν σε πολλά είδη προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με το άγχος.

2-4-2014 axna xeili

Αποτύπωμα χειλιών με αχνά χείλη
Τι λέει: Χρειάζεστε χρόνο να φροντίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας
Δεν έχει σημασία πόσο κραγιόν έχετε βάλει στα χείλη σας, το αποτύπωμα απλά είναι ένας ελαφρύς χρωματισμός. Αυτό σημαίνει ότι είστε πραγματικά κουρασμένοι και ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα και μάλιστα γρήγορα! Πάσχετε από έλλειψη ενέργειας, δεν έχετε πολλά να δώσετε και πρέπει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Τα χείλη σας λένε ότι χρειάζεστε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας, όπου δεν πρέπει να ασχολείστε με το τι θέλει οποιοσδήποτε άλλος.

Λοιπόν τι κάθεστε; Δοκιμάστε το!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved