Moon Water: Τι είναι το νερό της Πανσελήνου;

Πώς μπορούμε να το φτιάξουμε για να ωφελήσουμε το πνεύμα και το σώμα μας

Moon Water: Τι είναι το νερό της Πανσελήνου;

Αυτή η σκέψη είναι λίγο μακριά από την πεπατημένη για μένα, αλλά έχω αποφασίσει να το μοιραστώ μαζί σας έτσι κι αλλιώς. Πάντα ήθελα να κάνω moon water κάποια στιγμή, αλλά το είχα παραμερίσει στην άκρη του μυαλού μου, όχι για κανέναν άλλο λόγο απλά δεν το είχα ξανακάνει. Το ενδιαφέρον είναι ότι, όταν η έμπνευση άρχισε να γίνεται όλο και πιο δυνατή μέσα μου, μια Πανσέληνος άρχισε να κάνει την εμφάνιση της. Κι επειδή είμαστε τόσο κοντά, ίσως να θέλετε να το δοκιμάσετε κι εσείς για τον εαυτό σας. Πρώτον, θα εξηγήσω τις βασικές αρχές του moon water και στη συνέχεια θα προχωρήσω που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Τι είναι το moon water;

Τίποτα μαγικό, εκτός από νερό που έχει παραμείνει στο φως της Σελήνης. Συνήθως γίνεται κατά τη διάρκεια μιας Πανσελήνου και επιφορτίζεται με τις ιδιότητες του ζωδίου που λαμβάνει χώρα. Μπορούμε να αφήσουμε ένα δοχείο με νερό, τοποθετημένο με ένα κάλυμμα από πάνω του, κάτω από την Πανσέληνο. (Ακούγεται λίγο σαν να κάνουμε τσάι στον Ήλιο, σωστά;). Το επόμενο πρωί υπάρχει το Moon Water μας. Τόσο απλά.

Τώρα, αν με ρωτήσετε αν το moon water είναι μαγικό, θα σας πω ότι δεν πιστεύω ότι το ίδιο το νερό είναι μαγεία. Εμείς όμως, είμαστε, και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, προσθέτοντας με αυτό τον τρόπο ένα «σπρώξιμο» στις προθέσεις μας. Εδώ είναι ένα παράδειγμα για το πώς μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό:

Ας πούμε ότι μια Πανσέληνος γίνεται στον Αιγόκερω, οπότε το moon water που παρασκευάζεται κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου θα λάβει τις ιδιότητες του Αιγόκερω και του Κρόνου. Ορισμένες από αυτές τις ιδιότητες είναι η ενίσχυση των ορίων, η παροχή κινήτρων για την επίτευξη και την επιτυχία, η υπομονή με το χρόνο, η αφοσίωση σε μια δουλειά ή υποχρέωση, η ενίσχυση των σχέσεων με τον πατέρα μας, τα αφεντικά ή εκείνους σε θέσεις ισχύος. Αυτά είναι μερικά από τα αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά, αλλά σίγουρα όχι όλα.
Ας πούμε ότι τα έχουμε με κάποιον που είναι σε θέση να μας ωθήσει πέρα από τα όρια μας. (Φαίνεται ότι όλοι έχουμε τουλάχιστον έναν από εκείνους τους ανθρώπους στη ζωή μας, έτσι δεν είναι;). Πριν την συνάντηση με αυτό το πρόσωπο, πίνουμε ένα ποτό από το Αιγοκερίσιο Moon Water ή βρέχουμε λίγο στα γόνατά μας (κυβερνώνται από τον Αιγόκερω και τον Κρόνο) για να ενισχύσουμε την αποφασιστικότητά μας, στο να μην επιτρέψουμε στο άτομο αυτό να ξεπεράσει τα όριά μας και πάλι. Είναι ένα είδος «άσσου στο μανίκι μας». Μαγικό; Μάλλον όχι, αλλά οι προθέσεις μας θα ενισχυθούν.

Όσον αφορά στην Πανσέληνο που πλησιάζει και γίνεται την Κυριακή 16 Μαρτίου στην Παρθένο, σας δίνω εύκολους τρόπους για να θέσουμε το moon water, επιφορτισμένο από τις ιδιότητες της Παρθένου, σε καλή χρήση. Να υποσημειώσω ότι η Παρθένος αυτή συνδέεται με την καθαριότητα, την υγεία, το πρόγραμμα, τη διατροφή, τα μικρά κατοικίδια ζώα και την οργάνωση. Επίσης είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι νερό μπορεί να γίνει από απλό νερό της βρύσης. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγοράσουμε ειδικό νερό. Το απλό καθημερινό μας νερό είναι μια χαρά.
Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε:

1. Το πίνουμε
Εφ' όσον έχουμε καλύψει το δοχείο που χρησιμοποιήσαμε με ένα σφιχτό καπάκι, το πιο απλό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να το πιούμε. Το πίνουμε κατ 'ευθείαν από ένα ποτήρι ή ετοιμάζουμε ένα φλιτζάνι από το αγαπημένο μας τσάι ή καφέ με αυτό. Μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας να αισθάνεται πιο υγιής, πιο πειθαρχημένος και οργανωμένος σε κάθε γουλιά του Παρθένου moon water μας.

2. Το προσθέτουμε στο νερό του μπάνιου μας
Ο δεύτερος πιο απλός τρόπος για να το χρησιμοποιήσουμε είναι να το προσθέσουμε στο νερό της μπανιέρας μας. Ονομάζουμε το μπουκάλι για να θυμόμαστε ότι είναι από την Πανσέληνο στην Παρθένο και προσθέτουμε λίγο στο μπάνιο μας κάθε φορά που η Σελήνη είναι στην Παρθένο. Τα Epsom άλατα είναι άριστα για την απομάκρυνση των βλαβερών τοξίνων από το σώμα μας κατά τη διάρκεια ενός μπάνιου, γι' αυτό προσθέτουμε ένα φλιτζάνι ή δύο, ενώ το νερό τρέχει. Ακούμε, εάν θέλουμε ένα σύντομο διαλογισμό, απελευθερώνοντας οποιαδήποτε αρνητικότητα και ανησυχίες, νιώθοντάς τα να αποστραγγίζονται μακριά, καθώς αδειάζει η μπανιέρα.
Δεδομένου ότι η Παρθένος σχετίζεται με τα μικρά ζώα, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο moon water στη μπανιέρα του μικρού μας κατοικίδιου επίσης.

3. Κάνουμε ένα χαλαρωτικό Misting Spray
Προσθέτουμε στο moon water σας μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια για να κάνουμε ένα δωμάτιο ευωδιαστό. Ένα εύκολο αιθέριο έλαιο για την Παρθένο να βρούμε, είναι η λεβάντα. Αυτή η κατευναστική, χαλαρωτική ομίχλη στο δωμάτιο είναι πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε εμπορικό σπρέι που είναι αρωματικό και γεμάτο με ποιος ξέρει τι. Ψεκάστε λοιπόν λίγο στα μαξιλάρια σας πριν πάμε για ύπνο και είμαι σίγουρη ότι θα με θυμηθείτε.

12-3-2014 mesaaa

4. Κάνουμε ένα ποτό
Προσθέτουμε λίγη βότκα στο moon water μας για να το χρησιμοποιήσουμε ως splash. Είναι ιδανικό για όταν χρειαζόμαστε μια υπενθύμιση να παραμείνουμε οργανωμένοι, να αποτυπώσουμε μια νέα υγιή συνήθεια ή όταν πρόκειται να συναντηθούμε με κάποιον που βρίσκουμε δύσκολο να του αρνηθούμε και πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί.
Συστατικά:
480 γραμμ. Moon Water
60 γραμμ. βότκα
3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
9-12 σταγόνες από τα αγαπημένα μας αιθέρια έλαια

5. Μαγειρεύουμε

Η Παρθένος σχετίζεται με όλα τα είδη των κόκκων και πάνω απ' όλα είναι το σύμβολο της συγκομιδής. Αν αγαπάμε το πρωί το πλιγούρι βρώμης, χρησιμοποιούμε το moon water μας για να το παρασκευάσουμε, να μαγειρέψουμε ή να το προσθέσουμε σε οποιαδήποτε συνταγή που απαιτεί νερό. Απλά φροντίζουμε να το χρησιμοποιήσουμε μέσα σε 24 ώρες, αν σκοπεύουμε να το καταναλώσουμε.

6. Ποτίζουμε τα φυτά μας
Χρησιμοποιούμε το moon water στα φυτά μας και οραματιζόμαστε πως γίνονται πιο υγιή και πιο πλούσια. Άλλωστε το νερό φτάνει στις ρίζες πιο εύκολα τις ημέρες μετά την Πανσέληνο. Χρησιμοποιούμε λοιπόν το νερό μας στις γόνιμες ημέρες για το πότισμα. Ημέρες, όταν η Σελήνη είναι στο Ζυγό, στον Σκορπιό, τον Αιγόκερω και τον Ιχθύ, πριν τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Μπορούμε να ελέγξουμε ένα σεληνιακό ημερολόγιο για τις ημερομηνίες του τρέχοντος έτους για να έχουμε καλύτερη αντίληψη.

7. Φορτίζουμε ή καθαρίζουμε τους κρυστάλλους μας
Μπορούμε να φορτίσουμε οποιονδήποτε από τους κρυστάλλους μας με τη ρίψη τους σε ένα δοχείο με νερό που έχει παραμείνει στην Πανσέληνο. Ο κρύσταλλος Bloodstone, είναι μια καλή επιλογή για την ένωση της Παρθένου με τις υγιεινές συνήθειες. Μπορούμε λοιπόν να βυθίσουμε μια πέτρα bloodstone στο νερό και να την αφήσουμε να καθίσει κάτω από το φως του φεγγαριού στην Παρθένο. Η bloodstone είναι μια παραδοσιακή πέτρα για το μήνα Μάρτιο και είναι ιδανική μάλιστα για τους Ιχθύες που έχουν Σελήνη στην Παρθένο.

8. Δημιουργούμε θαλασσινό νερό
Φτιάχνουμε θαλασσινό νερό με την προσθήκη 3 ½ κουταλάκια του γλυκού αλάτι της θάλασσας και περίπου 4 ¼ φλιτζάνια νερό σ' ένα σκεπασμένο δοχείο ή στάμνα πριν αφήσουμε το νερό έξω. Αφού το θαλασσινό νερό περιέχει ανόργανα άλατα, τρίβουμε μερικές πέτρες ή βότσαλα και τα ρίχνουμε όλα μαζί στο δοχείο, έχοντας βεβαιωθεί ότι τα έχουμε καθαρίσει πρώτα, έτσι ώστε το νερό να παραμείνει καθαρό.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Παρθένος είναι το ζώδιο της καθαριότητας, οπότε χρησιμοποιούμε αυτό το νερό για να καθαρίσουμε οποιονδήποτε από τους κρυστάλλους μας ανά πάσα στιγμή ή το αποθηκεύουμε για χρήση σε κρυστάλλους που αντιστοιχούν στην Παρθένο κατά την διάρκεια της Σελήνης στην Παρθένο.

Τέλος, μπορουμε να προσθέσουμε λίγο νερό στην σφουγγαρίστρα ή σε θέματα καθαρισμού για χρήση στις καθημερινές δουλειές μας.
Εγώ πάντως βρίσκω την όλη διαδικασία αρκετά διασκεδαστική και όταν θα χρησιμοποιήσω το νερό, πιστεύω ότι θα με κάνει να νιώσω καλά. Ναι... Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα είδος μαγείας.
Η σκέψη μάλιστα ότι πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο νερό και το πόσο σπάνιο είναι, με έχει κάνει να σκέπτομαι ότι θα πρέπει να γεμίσω όχι ένα, αλλά δυο δοχεία!

Επιτρέψτε μου να ξέρω, αν προσπαθήσετε να το κάνετε κι εσείς αυτό και πως νιώσατε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved