Φτιάξτε την ερωτική σας φωλιά

Δημιουργήστε ένα ερωτικό κρησφύγετο με βάση τις 5 αισθήσεις σας

Φτιάξτε την ερωτική σας φωλιά

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σπιτιού, για το Feng Shui. Αντανακλά την ικανότητά σας να δώσετε και να λάβετε την αγάπη, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις.

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή σας, μετατρέψει την κρεβατοκάμαρά σας σε μια ερωτική φωλιά, ποντάροντας στις πέντε αισθήσεις. Όταν η κρεβατοκάμαρά σας τις ικανοποιεί, τότε να είστε σίγουροι ότι θα βελτιώσετε κατακόρυφα την προσωπική σας ζωή.

ΑΦΗ

Τα πάντα στην κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να είναι μια απόλαυση στην αφή. Ένα μαλακό χαλί στο υπνοδωμάτιο που καλύπτει το σκληρό πάτωμα ή το κρύο πλακάκι είναι από τα πρώτα που θα πρέπει να υπάρχουν. Βεβαιωθείτε ότι το κρεβάτι σας έχει ένα άνετο στρώμα και ποικιλία όμορφων μαξιλαριών. Επιλέξτε τα σεντόνια σας προσεκτικά. Θα πρέπει να είναι από φυσικές ίνες πχ βαμβάκι ή μετάξι που είναι ευχάριστες στο δέρμα. Αν μπορείτε, ρίξτε μια faux γούνα μπροστά στα πόδια του κρεβατιού. Ένα μπαούλο μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα εύχρηστο αποθηκευτικό μέσο για τις πυτζάμες σας, τις ρόμπες ή τις επιπλέον κουβέρτες ενώ μια βελούδινη πολυθρόνα θα σας προσκαλεί να χαλαρώσετε. Όσο πιο αισθησιακά στο άγγιγμα είναι τα αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο τόσο πιο αισθησιακή θα γίνει και η σεξουαλική σας ζωή!

ΌΡΑΣΗ

Τα καλύτερα χρώματα για την κρεβατοκάμαρα είναι οι γήινοι τόνοι με λεπτομέρειες από ζεστό κόκκινο, πορτοκαλί ή ροζ. Βάψτε τους τοίχους ένα πλούσιο σοκολατί, προσθέστε σεντόνια σε μια απαλότερη απόχρωση και στη συνέχεια τονίστε με ένα κόκκινο αμπαζούρ ή πορτοκαλί μαξιλάρια, ή κουρτίνες σε σκούρο ροζ. Στο χρώμα ακόμα και μια μικρή πινελιά θα κάνει τη διαφορά. Αν ένα υπνοδωμάτιο είναι διακοσμημένο σε γήινους τόνους, θα δημιουργήσει ένα ζεστό περιβάλλον που ευνοεί την συναισθηματική οικειότητα. Οι έντονες χρωματικές λεπτομέρειες θα προσθέσουν μια σεξουαλική ένταση στο χώρο, μετατρέποντάς τον σε ερωτικό καταφύγιο!

ΓΕΥΣΗ

Και οι πέντε αισθήσεις θα πρέπει να ικανοποιούνται στην κρεβατοκάμαρά σας. Ως εκ τούτου, μια καλή ιδέα θα ήταν να έχετε σε εμφανές σημείο μια πιατελίτσα ή μια φοντανιέρα με διάφορες λιχουδιές όπως σοκολατάκια, γκοφρετούλες, καραμέλες ή παστίλιες σε διάφορες γεύσεις και χρώματα. Το τι θα επιλέξετε εξαρτάται από τα γούστα σας αλλά σίγουρα θα ήταν κάτι που θα ευχαριστούσε κι εσάς και το σύντροφό σας. Έτσι, μπορείτε να ικανοποιήσετε την όρεξή σας σε όλους τους τομείς... Αν είστε σε δίαιτα, επιλέξτε υγιεινά σνακ, όπως φρούτα ή ξηρούς καρπούς και ιδιαίτερα αμύγδαλα.

ΑΚΟΗ

Η μουσική είναι γνωστό ότι εξημερώνει τα ήθη και είναι μια απαραίτητη προσθήκη στο υπνοδωμάτιο. Φυσικά και εδώ το είδος της μουσικής είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά καλό θα ήταν να είναι κάπως ρομαντική. Δημιουργήστε μια playlist από διάφορους καλλιτέχνες είτε είναι από κλασσική μουσική, είτε Barry White, Billie Holliday ή Frank Sinatra. Το σημαντικό είναι να δημιουργήσει ένα ηχητικό σκηνικό που σας βάζει σε αγαπησιάρικο mood. Αν είστε λάτρεις της φύσης, προτιμήστε τους ήχους των κυμάτων ή βροχής. Επιλέξτε ό, τι μπορεί να δημιουργήσει μια χαλαρωτική και ερωτική ατμόσφαιρα.

ΌΣΦΡΗΣΗ

Να θυμάστε εδώ ότι η μικρή ποσότητα είναι υπεραρκετή. Μία ή δύο σταγόνες από αιθέριο έλαιο δίνει θαυμάσια ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα. Ylang - ylang, γιασεμί, σανταλόξυλο, τριαντάφυλλο είναι πολύ καλές επιλογές. Αν δεν έχετε ρεσώ, μπορείτε να τοποθετήσετε μια ή δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και να περάστε με αυτό τις μαξιλαροθήκες σας ή αγοράστε κάποια κεριά με αυτά τα αρώματα. Λάβετε υπόψη ότι από τις πέντε αισθήσεις, η όσφρηση έχει την πιο ισχυρή επίδραση στην λίμπιντο. Όσο καλύτερα μυρίζει η κρεβατοκάμαρά σας τόσο περισσότερο εντείνεται η ερωτική διάθεση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved