Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από την ενέργεια της Πανσέληνου;

Η Πανσέληνος αφορά σε κλείσιμο υποθέσεων και συχνά φέρνει μια αίσθηση αμετάκλητου στα γεγονότα της ζωής

Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από την ενέργεια της Πανσέληνου;

Ακόμη και αν έχουμε ακούσει τρομακτικές ιστορίες σχετικά με την Πανσέληνο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι είναι πολύ χρήσιμη για την εκκαθάριση μερικών θεμάτων που φαίνονται να δημιουργούν μικρές επιπλοκές στη ζωή μας.

Όπως γνωρίζουμε η Πανσέληνος συμβαίνει συνήθως μία φορά το μήνα. Ναι, ναι, είναι ακόμα γραμμένο και στα ημερολόγιά μας και οφείλω να πω ότι διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στις διαθέσεις, την προσωπικότητά και τη συνολική συμπεριφορά μας. Εννοώ, όχι μόνο τις όψεις της, που ο καθένας δέχεται με βάση τις αστρολογικές αρχές, αλλά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι επηρεάζει πραγματικά την εσωτερική persona μας.

Η Πανσέληνος προκαλεί μια εύθραυστη κατάσταση του νου όλων των ανθρώπων. Αυτές οι λίγες μέρες αναστέλλουν τη φυσιολογική αίσθηση του εαυτού και μεγιστοποιούν μια μοναδική, ισχυρή δυναμική ευκαιριών. Στην ουσία, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την πραγματική συναισθηματική έκφραση. Μεγάλοι καλλιτέχνες μάλιστα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ ξεσπούν και μεγάλες κοινωνικές ταραχές.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μια φορά κάθε μήνα, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο (ό,τι έχουμε βάλει στο μυαλό μας), όπως και να είμαστε δημιουργικοί, διαισθητικοί και ενστικτώδεις.

Παράλληλα, όμως είναι και μια επικίνδυνη στιγμή. Όταν π.χ. οι άνθρωποι λειτουργούν εξουσιαστικά και δεν έχουν τα φόντα να καταπολεμήσουν αυτή τη συμπεριφορά, τα συναισθήματά τους, ψυχικά ή σωματικά, θα μπορούσαν να εκραγούν.

Επίσης, η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία, είναι πιο δραστήριες κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Σύμπτωση; Τα σημάδια, πάντως, δείχνουν ότι υπάρχει κάποια σχέση με την Πανσέληνο.

Σε γενικές γραμμές, η Πανσέληνος επηρεάζει τις επιθυμίες μας. Τις μεγιστοποιεί σε σημείο που θα μπορούσε να χάσουμε τον έλεγχο, κατ' ουσία. Το δυναμικό μας θα μπορούσε να γίνει εμφανώς ισχυρότερο και η αυτοπεποίθησή μας να μας ωθήσει να επιδιώξουμε ενεργά την πραγματοποίηση των ονείρων μας.

Θα πρέπει να περιμένουμε μια κορύφωση ή κατάληξη γεγονότων, που θα συμβούν μέσα σε τέσσερις με πέντε ημέρες από την ημερομηνία της Πανσελήνου. Η Πανσέληνος αφορά σε κλείσιμο υποθέσεων και, συχνά, φέρνει μια αίσθηση αμετάκλητου στα γεγονότα της ζωής. Όμως, για σκεφτείτε λίγο... Δεν μπορούμε να έχουμε ένα νέο ξεκίνημα χωρίς το κλείσιμο κάποιου άλλου, γιατί θα βομβαρδιζόμασταν με θέματα που δεν τελειώνουν ποτέ και οι ζωές μας θα γινόταν χαοτικές.

Η Πανσέληνος σχετίζεται επίσης με την σύγκρουση μεταξύ των συνειδητών και υποσυνείδητων επιθυμιών μας. Και τις περισσότερες φορές, αυτές του υποσυνείδητου κερδίζουν! Έτσι, μία φορά κάθε μήνα, τα πράγματα που παίζουν στο πίσω μέρος του μυαλού μας και πρέπει να τα κάνουμε, αλλά υποσυνείδητα τα φοβόμαστε και προτιμάμε να τα παραλείψουμε εντελώς, είναι η ευκαιρία για να τα σβήσουμε από τη λίστα μας.

Είναι γνωστό επίσης ότι η φύση καλεί αυτές τις ημέρες ορισμένα είδη ζώων για ζευγάρωμα. Αλλά και εμείς οι άνθρωποι, αλήθεια πώς να αντισταθούμε στην ζέστη, αισθησιακή, ρομαντική εικόνα του ολόκληρου φεγγαριού, που φαίνεται να εχει κολλήσει μέσα στο μυαλό μας;

Έτσι, σύμφωνα με τα παραπάνω, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν τρία επίπεδα που δημιουργούν τη σύνδεση με την Πανσέληνο: το σωματικό, το ψυχικό, αλλά και το πνευματικό. Πιο σημαντική όμως φαίνεται να είναι η πνευματική σύνδεση, επειδή πρόκειται για τη δύναμη της φαντασίας μας και τις φαντασιώσεις, οι οποίες είναι γνωστό ότι είναι πολύ ισχυρές.

Και, βέβαια, τίποτα δε μοιάζει πιο φυσικό από το να συνδυάσουμε μια αισθησιακή συνάντηση κάτω από το μυστικό υπαινιγμό του φωτός της Πανσελήνου.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πάντως για το ενδεδειγμένο κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, μπορείτε να διαβάσετε ένα προηγούμενο άρθρο: Σεξ ανάλογα με τις φάσεις της Σελήνης.

Συμπέρασμα: Αν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε κάθε Πανσέληνο, πρώτον θα απαλλασσόμασταν από καταστάσεις που δεν χρειαζόμαστε πια και δεύτερον, οι ερωτικές φαντασιώσεις μας θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved