Η αύρα και τα μικρά παιδιά

Η αύρα είναι το ενεργειακό πεδίο που περιβάλει όλα τα ζωντανά πλάσματα και όχι μόνο. Ακόμα και μια πέτρα ή ένα γραφείο έχει αύρα.

Η αύρα και τα μικρά παιδιά

Η αύρα δεν υπάρχει από τη γέννησή μας, αρχίζει να δημιουργείται, όταν το νεογέννητο παίρνει την πρώτη εισπνοή του. Αυτό δείχνει ότι η αύρα αποτελείται από την ενέργεια που απορροφά ο οργανισμός με την αναπνοή και μετά την ακτινοβολεί πάλι προς τα έξω με τη μορφή της αύρας.

Μια άλλη ένδειξη για το ίδιο πράγμα, όπως έχει αποδειχθεί με τις φωτογραφίες Κίρλιαν, είναι η αισθητή βελτίωση στο μέγεθος και τα χρώματα της αύρας των ανθρώπων που γυμνάζονται και αναπνέουν σωστά.

Η αύρα ενός μωρού είναι σχεδόν άχρωμη, όταν όμως γίνει τριών μηνών παίρνει ασημί χρώμα το οποίο αλλάζει σταδιακά σε μπλε, κάτι που δείχνει ότι αναπτύσσεται η νοημοσύνη του. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό ανάμεσα στον πρώτο και το δεύτερο χρόνο.

Καθώς μεγαλώνει το παιδί, μεγαλώνει και η αύρα. Αναπτύσσεται σταδιακά σε χρώμα και λαμπρότητα, αποκαλύπτοντας τις δυνατότητες του παιδιού και τα τελικά χρώματα που θα πάρει.

Το γαλάζιο παραμένει σαν χρώμα στο φόντο της αύρας καθ' όλη τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας. Συνήθως το προσέχουμε, μόνο όταν κάποιος είναι άρρωστος, γιατί τότε παίρνει μια γκριζωπή απόχρωση που είναι πολύ εμφανής.

Καθώς μεγαλώνει το παιδί, εμφανίζεται μια κιτρίνη «ομίχλη» γύρω από το κεφάλι, η οποία δείχνει την απαρχή της σκέψης. Στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του, το παιδί απορροφά πληροφορίες σαν σφουγγάρι. Καθώς αρχίζει να μαθαίνει, το κίτρινο γίνεται πιο λαμπερό και πιο έντονο.

Μέχρι να πάει το παιδί στο σχολείο, η αύρα του θα πάρει το χρώμα που θα έχει σε όλη του τη ζωή.

Τα παιδιά έχουν μεγάλη ευχέρεια να βλέπουν και να νιώθουν την αύρα. Αυτές τις εμπειρίες τους μπορούμε να τις δούμε στις ζωγραφιές τους. Συχνά βάζουν διάφορα ασυνήθιστα χρώματα γύρω από τις φιγούρες που ζωγραφίζουν. Με αυτά τα χρώματα αποτυπώνουν τις ανεπαίσθητες λεπτές ενέργειες που έχουν παρατηρήσει να υπάρχουν γύρω από τη φιγούρα που σχεδιάζουν

Πολύ συχνά εμείς οι μεγάλοι, βλέποντας αυτές τις ζωγραφιές ρωτάμε: Γιατί ο ουρανός γύρω από τη δασκάλα είναι κόκκινος; ή γιατί το σκυλάκι είναι πράσινο; ή γιατί ζωγράφισες το μικρό σου αδελφάκι γαλάζιο;

Φυσικά ο ουρανός δεν είναι κόκκινος, ούτε το σκυλάκι πράσινο και το αδελφάκι του γαλάζιο. Απλώς το παιδί έχει την εμπειρία αυτών των χρωμάτων της αύρας τους και χρησιμοποίησε τα κραγιόνια του για να τα αποτυπώσει στο χαρτί.

Δυστυχώς, όταν τα παιδιά ζωγραφίζουν με αυτόν τον τρόπο που μας φαίνεται παράδοξος ή μας περιγράφουν κάτι σαν τα παραπάνω το μόνο που κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τα λογικέψουμε και έτσι βάζουμε λουκέτο σε τέτοιου είδους λεπτές αντιληπτικές ικανότητες και ευαισθησίες.

Την επόμενη φορά που το παιδί σας θα ζωγραφίσει ή θα κάνει κάποιο τέτοιο σχόλιο, μην προσπαθήσετε να το λογικέψετε, αντιθέτως ενθαρρύνετέ το!

Πηγές

Αura reading for beginners,Richard Webster

How to see and read the aura, Ted Andrews

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved