Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 33' 37" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 28' 23" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 52' 45" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 23' 10" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 21° 56' 16" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 02° 22' 04" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 48' 40" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 11' 16" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 29' 31" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 07' 02" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 41' 59" ΤΑΥΡΟΣ R

Περιμένοντας την ημερομηνία της καταστροφής: 21/12/2012 - Μέρος Α΄

 

Στις 21-12-2012 ολοκληρώνεται το περίφημο ημερολόγιο των Μάγιας

Περιμένοντας την ημερομηνία της καταστροφής: 21/12/2012 - Μέρος Α΄

 

Ένα ιδιαιτέρως δημοφιλές θέμα συζήτησης, είναι το ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ το βράδυ της 21 12 2012.

 

Το θέμα γίνεται όλο και περισσότερο επίκαιρο, καθώς η ημερομηνία αυτή ολοένα και ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

 
 

 

Όπως είναι γνωστό, έχουμε συνδέσει αυτήν την ημερομηνία με κάποια έντονα αστρονομικά φαινόμενα, που έχουμε ακούσει ότι θα συμβούν ειδικά σε αυτήν την συγκεκριμένη περίεργη ημερομηνία που αποτελείται μόνο από τους αριθμούς 0, 1 και 2.

 

 

 

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;

 

 

 

 

Θα έρθει το τέλος του κόσμου;

 

Θα εισέλθουμε στην Πέμπτη διάσταση;

 

Θα γίνει η Δευτέρα παρουσία;

 

Θα αντιστραφούν οι πόλοι της Γης;

 

Θα έρθουν οι εξωγήινοι;

 

Θα αφυπνιστεί η συνειδητότητάς μας;

 

Θα υλοποιηθεί η Αποκάλυψη του Ιωάννου;

 

 

 

 

 

Το κατεξοχήν γεγονός που μας οδήγησε να υποστηρίζουμε ότι πρόκειται να έρθει το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι ότι στις 21-12-2012 ολοκληρώνεται το περίφημο ημερολόγιο των Μάγιας.

 

 Ένα ημερολόγιο, το οποίο παρόλο που ποτέ δεν το είδαμε, και παρόλο που ποτέ δεν καταλάβαμε τον ακριβή τρόπο λειτουργίας του, μας έπεισαν ότι η τελευταία ημέρα που αναγράφεται σε αυτό είναι η 21-12-2012.

 

 

 

Σαν συμπληρωματικό στοιχείο αυτής της επικείμενης καταστροφής προστέθηκε και Αστρολογία!

 

Ακούσαμε χιλιάδες φορές ότι την ίδια ακριβώς ημερομηνία, εκτός του ότι τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγιας, ένα ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πρόκειται να συντελέσει με τον δικό του τρόπο στην καταστροφική πορεία που θα ακολουθήσει ο πλανήτης μας.

 

Για πολλά χρόνια επικρατούσε η αντίληψη από πολλούς αστρολόγους, ότι πρόκειται να συμβεί μια ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ του Ηλιακού μας συστήματος, έτσι που η Ηλιακή ακτινοβολία θα ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα καταστρέψει ότι βρει στο πέρασμά της.

 

 

 

Επίσης, μία δεύτερη μεγαλύτερη απειλή που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, προέρχεται από το γεγονός ότι παράλληλα με την υποτιθέμενη ευθυγράμμιση των πλανητών θα γίνει και μία ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ πολύ σημαντικότερη και απείρως πιο επικίνδυνη από την πρώτη.

 

Πρόκειται για την Ευθυγράμμιση Γης- Ήλιου και ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ μέσω της συνόδου του Ηλίου με το κέντρο του γαλαξία μας, που κατά σατανική σύμπτωση, θα συμβεί και αυτή στις 21-12-2012!

 

Ως προς τα αποτελέσματα αυτής της τεράστιας ποσότητας ακτινοβολίας που θα δεχτούμε, υπάρχουν επίσης δύο εκδοχές:

 

 

 

Η πρώτη εκδοχή λέει, ότι η ενέργεια αυτή που θα κατέλθει στον πλανήτη μας, θα καταστρέψει τα πάντα.

 

Η δεύτερη εκδοχή όμως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ακριβώς λόγω αυτής της τεράστιας ενέργειας κάποιοι ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ θα εισέλθουν στην ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!!

 

Έτσι, μια νέα εποχή θα ανατείλει για τον πλανήτη Γη, ο οποίος θα μετατραπεί σε έναν Πνευματικό Επίγειο Παράδεισο, δυστυχώς όμως μόνο για τους Μυημένους.

 

 

 

Ας εξετάσουμε όμως το κατά πόσο θα μπορούσαμε να κινδυνεύουμε πραγματικά από όλα αυτά τα Συμπαντικά φαινόμενα με βάση τις δεδομένες αστρολογικές ερμηνείες που κυκλοφορούν χρόνια τώρα, από στόμα σε στόμα και πολλές φορές σπέρνουν ακόμα και τον πανικό…

 

 

 

Βεβαίως, το θέμα της ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν είναι καινούριο.

 

Την πρώτη φορά που το ακούσαμε, τουλάχιστον στην σύγχρονη εποχή, ήταν την πρωτοχρονιά του έτους 2000 στην οποία μάλιστα οι τότε καταστροφολόγοι ισχυριζόταν ότι η ημερομηνία αυτή θα σηματοδοτούσε και την παύση της λειτουργίας όλων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι σύμφωνα με τις προβλέψεις των «ειδικών» δεν θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν τα δύο τελευταία μηδενικά του αριθμού 2000 και θα γύριζαν πίσω στην χρονιά του 1900.

 

Το αποτέλεσμα θα ήταν να δημιουργηθεί ένα «χάος ακυβερνησίας», μέσω της «κυβερνητικής επιστήμης» των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι επιπτώσεις του οποίου δεν θα είχαν κανένα προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία.

 

 

 

Ωστόσο, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, απολύτως τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Γιορτάσαμε και πανηγυρίσαμε για την είσοδο της νέας χιλιετίας και συνεχίσαμε να ζούμε σε αυτήν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και στην προηγούμενη, συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, χωρίς να συμβεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αμέσως μετά την αποτυχημένη πρόβλεψη καταστροφής του πλανήτη μας, ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ η οποία αυτήν την φορά φαινόταν ακόμα πιο απειλητική: 21-12-2012


 

Ανακαλύψτε στο δεύτερο μέρος, πόσο μπορούν να ισχύουν στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι θεωρίες καταστροφολογίας

*Θέλετε να μάθετε τι είναι γραμμένο στα άστρα για εσάς, για τους επόμενους 12 μήνες; Κάντε κλικ εδώ.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved