Πες μας τι είδες πρώτο στη φωτογραφία για να σου πούμε τι σημαίνει

Παρατήρησε την φωτογραφία για λίγη ώρα. Τι τράβηξε πρώτα την προσοχή σου;

Πες μας τι είδες πρώτο στη φωτογραφία για να σου πούμε τι σημαίνει

Να ξέρεις ότι αυτό που αντιλαμβανόμαστε αρχικά κοιτώντας μια εικόνα μπορεί να αποκαλύψει πολύ ενδιαφέρουσες πτυχές της προσωπικότητάς μας. Αν σε ενδιαφέρει το σημείο της προσωπικής εξέλιξης στο οποίο έχεις καταφέρει να φτάσεις μέχρι στιγμής, ρίξε μια ματιά στον πίνακα του Rafal Olbinski. Αφού έχεις αποφασίσει τι είναι αυτό που «σου τράβηξε το μάτι» μόλις πρωτοκοίταξες την εικόνα, διάβασε παρακάτω την ερμηνεία της επιλογής σου.

1. Χρυσό λουλούδι

Εάν είδες πρώτα το λουλούδι, σημαίνει ότι έχεις την ικανότητα να ακούς και να βρίσκεις τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Το λουλούδι είναι δείγμα ομορφιάς καθώς και το αυτί της γυναίκας του πίνακα.

Η συμπονετική σου προσωπικότητα σε οδηγεί «να ανοίξεις τα αυτιά σου» και να είσαι εκεί για τους κοντινούς σου ανθρώπους όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή. Αυτή η άρρητη αλλά ευγενική αγάπη που εκπέμπεις σου δίνει μια φυσική ομορφιά σε επίπεδο καρδιάς, η οποία έλκει τους άλλους ανθρώπους.

Το χρυσό λουλούδι είναι επίσης σύμβολο πνευματικής αφύπνισης και είναι πιθανό να έχει «ανοίξει» ένα βαθύ μέρος του εσώτερου εαυτού σου, φέρνοντας φως και ειρήνη στη ζωή σου. Η μεγάλη σου ικανότητα να ακούς μεταφράζεται και σε μεγάλη ικανότητα να γνωρίζεις το μέσα σου.

Ακούγοντας χαλαρωτική, γαλήνια μουσική, το μυαλό σου ηρεμεί και μπορείς να ακούσεις τους ήσυχους ψιθύρους της καρδιάς που σε οδηγούν σε μια ζωή που είναι πραγματικά όμορφη και με νόημα.

2. Άρπα

Εάν είδες πρώτα την άρπα σε αυτήν την εικόνα, έχεις μια βαθιά επιθυμία για εσωτερική ομορφιά, ψυχική ηρεμία και αγάπη. Η άρπα υπήρξε από παλιά σύμβολο της αγγελικής χάρης και ομορφιάς, ενώ στην αρχαία ελληνική μυθολογία κάποιες θεότητες απεικονίζονται συχνά να παίζουν την λύρα που μοιάζει πολύ με την άρπα.

Η εσωτερική σου λαχτάρα για μια βαθιά και όμορφη αγάπη, μερικές φορές καλύπτεται ακούγοντας όμορφη και γαλήνια μουσική. Όμως, ενώ είναι φυσικό να ψάχνουμε έξω από τον εαυτό μας για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, η αγάπη που αναζητάς βρίσκεται ήδη μέσα σου.

Η εσωτερική αγάπη είναι η άνευ όρων αποδοχή όλων των πτυχών του εαυτού μας. Τα καλά μέρη, τα μέρη που δεν μας αρέσουν και όλα τα ενδιάμεσα. Όσο περισσότερο εξασκείσαι στο να αποδέχεσαι τα συναισθήματά σου ως σωστά και αξιαγάπητα μέρη αυτού που είσαι, τόσο περισσότερο θα βιώνεις και θα ενσωματώνεις την εσωτερική αγάπη και ευγένεια που επιθυμείς.

3. Γυναικείο πρόσωπο

Εάν, κοιτώντας την εικόνα, το πρώτο που τράβηξε το βλέμμα σου ήταν ένα γυναικείο πρόσωπο, σημαίνει ότι έχεις περάσει μέσα από μια δύσκολη ζωή με πολλές ελλείψεις και παρόλα αυτά έχεις αναδειχθεί σε έναν όμορφο άνθρωπο.

Το πρόσωπο της γυναίκας είναι φτιαγμένο ώστε να εφάπτεται στο περίγραμμα της άρπας, ένα μουσικό όργανο που σχετίζεται με την αγγελική χάρη και ομορφιά. Η εσωτερική αγάπη και η ομορφιά σε καθορίζουν, και ας έχεις μεγαλώσει σε πολύ δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάς ότι τα δύσκολα μονοπάτια συνήθως σε οδηγούν σε όμορφους και θαυμαστούς προορισμούς!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved