Ο καθένας από τους έξι κεραυνούς δείχνει τι έχεις ανάγκη αυτήν την περίοδο

Τι χρειάζεσαι αμέσως;

Ο καθένας από τους έξι κεραυνούς δείχνει τι έχεις ανάγκη αυτήν την περίοδο

Κοίταξε προσεκτικά την κεντρική φωτογραφία με τους έξι διαφορετικούς, σε χρώματα, κεραυνούς. Ποιος απ' όλους τράβηξε την προσοχή σου; Αυτός κρύβει και τη μεγαλύτερη ανάγκη σου για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι χρειάζεσαι αμέσως!.

1. Μωβ κεραυνός

Ο μωβ κεραυνός έρχεται να διώξει τους φόβους σου. Μήπως υπάρχει κάτι που θέλεις να κάνεις, αλλά διστάζεις; Φοβάσαι να αποκαλύψεις στους άλλους κάτι για τον εαυτό σου; Αν ισχύει κάτι από αυτά, ήρθε η ώρα να απαλλαγείς οριστικά. Κλείσε τα μάτια, έχοντας ζωντανή την εικόνα του μωβ κεραυνού, επικεντρώσου σε αυτό που σε φοβίζει, και πες του «Φύγε». Θα νιώσεις την απελευθέρωση στο σώμα σου. Σε έχει χτυπήσει ο μωβ κεραυνός και είναι η ώρα της αφύπνισής σου.

Ίσως η επιλογή σου να σημαίνει ότι είσαι έτοιμος/η να κάνεις βήματα προς μια σημαντική αλλαγή: Να αποκτήσεις δηλαδή μια καλύτερη γνώση για το ποιος είσαι πραγματικά! Ίσως πάλι ο μωβ κεραυνός να αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που αντιμετωπίζεις αυτήν τη στιγμή. Να είσαι γενναίος/α και να αποκαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό, τις αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Πίστεψέ το. Θα γίνεις πολύ πιο ενδιαφέρον άτομο. Άλλωστε, έχεις άλλη εναλλακτική;

Να περιμένεις; Πόσο ακόμα; Κάθε μέρα που περνάει και καθυστερείς να αποτυπώσεις τον αληθινό εαυτό σου σε αυτόν τον κόσμο, είναι άλλη μια χαμένη μέρα.

Είσαι ένα ξεχωριστό άτομο, αλλά κανείς δεν θα το μάθει (ούτε ο εαυτός σου) μέχρι να επιτρέψεις στην ψυχή σου να τραγουδήσει. Εάν έχεις ξεκινήσει ήδη αυτήν τη διαδικασία, συγχαρητήρια, έχεις ακούσει και ανταποκρίνεσαι στην κλήση αφύπνισής σου.

2. Πορτοκαλί κεραυνός

Ο πορτοκαλί κεραυνός έρχεται για να σε ταρακουνήσει και να σε παρακινήσει στο γέλιο, στη χαρά και την ευχαρίστηση της στιγμής. Μερικές φορές παγιδευόμαστε τόσο πολύ στην καθημερινότητα της ζωής, που ξεχνάμε να είμαστε καλά. Να είμαστε χαρούμενοι! Παύουμε να έχουμε συνείδηση της χαράς του να είμαστε ζωντανοί.

Πόσες φορές έχεις ακούσει για την ατυχία κάποιου και σκέφτηκες «ευχαριστώ τον Θεό, είμαι τόσο ευλογημένος/η», αλλά μέσα σε λίγες ώρες ή μέρες πέρασε αυτή η αίσθηση… φώτισης.

Είμαστε όλοι ένοχοι για το παραπάνω «παράπτωμα», αλλά ο πορτοκαλί κεραυνός έρχεται ως κλήση αφύπνισης. Κάνε μια συνειδητή προσπάθεια να χαμογελάσεις σε αυτούς που αγαπάς, διαβεβαίωσέ τους ότι είσαι χαρούμενος/η, γιατί όταν χαμογελάς, χαμογελούν μαζί σου.

Και να θυμάσαι, μην αφήσεις το χαμόγελό σου να εξαφανιστεί μέσα σε μέρες ή ώρες. Είναι ένα απλό πράγμα, αλλά αλλάζει ζωές. Εάν έχεις περάσει δύσκολες στιγμές, ίσως ακόμη και σωματική ή συναισθηματική αδιαθεσία, χρησιμοποίησε το χαμόγελό ως εργαλείο για την ανάρρωσή σου!

Εάν ήδη βρίσκεσαι στο δρόμο που απολαμβάνεις συνειδητά τη χαρά της ζωής, συγχαρητήρια, έχεις ακούσει και ανταποκρίνεσαι στην κλήση της αφύπνισής σου.

3. Πράσινος κεραυνός

Ο πράσινος κεραυνός αντιπροσωπεύει την γονιμότητα, την υγεία και την ευημερία. Στην περίπτωση που αναρωτιόσουν αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις δίαιτα, να κόψεις το κάπνισμα, να ελαττώσεις το αλκοόλ ή κάποια δραστηριότητα που σχετίζεται με την υγεία σου, η απάντηση είναι ένα ηχηρό «ΝΑΙ».

Μήπως αναρωτιέσαι αν είναι η κατάλληλη εποχή για να αποκτήσεις μωρό; Και πάλι ένα τεράστιο ΝΑΙ. Αν περιμένεις έναν κεραυνό να σε ταρακουνήσει και να σε βοηθήσει να αποφασίσεις, αυτός είναι!

Ναι, ναι, ναι. Το πράσινο είναι ένα γήινο χρώμα που συνδέεται με το σώμα και όλες τις δυνατότητές του. Φροντίζοντας το σώμα σου, δημιουργείς την ισορροπία που πρέπει να επιτύχεις σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου.

Τώρα είναι η ώρα να αναλάβεις τα ηνία, γιατί προσελκύεις την ισχυρή δύναμη του Σύμπαντος και θα σε βοηθήσει. Χρησιμοποίησε το πλεονέκτημά σου, αλλιώς θα χαθεί!

Επίσης, αν αναρωτιέσαι μήπως είναι η ώρα να γράψεις ή να εκδώσεις ένα βιβλίο, η απάντηση είναι μία: Δεν θα υπάρχει πάντα το αύριο, όμως υπάρχει το σήμερα.

4. Ματζέντα κεραυνός

Αυτό το χρώμα προκαλεί πνευματικότητα και φέρνει μαζί του την αναγνώριση των πνευματικών ενεργειών. Οι ανώτερες δυνάμεις κτυπούν την πόρτα σου και σου ζητούν να μη φοβάσαι. Θέλουν να δώσεις περισσότερη προσοχή στην πνευματική σου ανάπτυξη, ξεκινώντας από ΣΗΜΕΡΑ!

Μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να μιλάς με ανθρώπους αγγέλους/πνευματικούς οδηγούς, κάθε μέρα. Μπορείς να το κάνεις αυτό, οδηγώντας το αυτοκίνητο, στο μπάνιο ή οπουδήποτε είσαι μόνος/η. Να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στη διαίσθησή σου και στα σημάδια που στέλνονται για να τραβήξουν την προσοχή σου (άσπρα φτερά, ζωντανά όνειρα, αίσθηση ότι κάποιος είναι δίπλα σου, ανεξήγητες ανατριχίλες…).

Αν βρίσκεσαι ήδη σε αυτό το «ταξίδι», πρέπει να δείξεις γενναιότητα και να αφοσιωθείς στο επόμενο βήμα, που μπορεί να είναι ένα σεμινάριο ή η εξερεύνηση κάποιας πηγής γνώσης. Ίσως ακόμα να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε φίλους αλλά και σε αγνώστους.

Μην καθυστερείς. Αυτό είναι το χτύπημα του κεραυνού σου – είναι το ξυπνητήρι σου. Ο καιρός των ερωτήσεων έχει πια τελειώσει. Τώρα είναι η ώρα για να δράσεις και να πιστέψεις.

5. Μπλε κεραυνός

Οδηγήθηκες στον μπλε κεραυνό επειδή οι Ανώτερες Δυνάμεις θέλουν να αποσυρθείς και να ξεκουραστείς. Μπορεί η ζωή σου να ήταν ταραχώδης ή να αισθάνεσαι άγχος (ίσως χωρίς προφανή λόγο) ή να πρέπει να πάρεις αποφάσεις και αγωνίζεσαι για να τα καταφέρεις.

Ο μπλε κεραυνός λειτουργεί ως ισχυρό ηρεμιστικό. Για ν’ αποφύγεις σημαντικά λάθη στο πολύ κοντινό μέλλον, σε συμβουλεύουμε να ξεκουραστείς τώρα και αν είναι δυνατόν να αναβάλεις τη λήψη αποφάσεων.

Μπορεί βέβαια η επιλογή του μπλε κεραυνού να σημαίνει απλώς κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Να κανονίσεις κάποια βράδια που θα πέσεις νωρίς για ύπνο ή να φύγεις για σύντομες διακοπές, προκειμένου να κάνεις ένα διάλειμμα από το χάος της καθημερινότητας.

Αν όμως βιώνεις μεγαλύτερες αλλαγές, ο μπλε κεραυνός συνιστά απόσυρση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ίσως ένα εκτεταμένο ταξίδι και περισσότερος χρόνος για να αφιερώσεις στον εαυτό σου και να ανακτήσεις την ισορροπία σου. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα πρέπει να στραφείς στον καθημερινό διαλογισμό.

Αναζητάς την ειρήνη μέσα σου και έχεις δίκιο, γιατί θα σε επανασυνδέσει με τη διαίσθησή σου και όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους. Εάν δυσκολεύεσαι να μάθεις τι είναι αυτό που θέλεις – τότε ανέλαβε τη δράση που σου υποδεικνύει ο μπλε κεραυνός τώρα.

Όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο πιο γρήγορα θα υπάρξει σαφήνεια και θα μπορείς να προχωρήσεις. Εάν έχεις ήδη φροντίσει να αποσύρεσαι συνειδητά και να αποκτάς επαφή με τον εαυτό σου, συγχαρητήρια, έχεις ακούσει και ανταποκρίνεσαι στην κλήση αφύπνισής σου.

6. Κόκκινος κεραυνός

Πιθανόν να διάλεξες τον κόκκινο κεραυνό, επειδή αισθάνεσαι συναισθηματικά εξαντλημένος ή επειδή έχεις έλλειψή κινήτρων. Ή μπορεί να έχεις σκεφτεί να κάνεις κάποιες αλλαγές που απαιτούν θάρρος και περιμένεις ένα σημάδι ή την κατάλληλη στιγμή.

Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσεις. Εάν σου λείπει το κίνητρο, ο μόνος τρόπος για να ανεβάσεις τους ρυθμούς σου είναι με την κίνηση. Δεν πρόκειται να πάρεις μπροστά αλλιώς.

Εάν αισθάνεσαι στραγγισμένος από μια κατάσταση ή ένα άτομο, να είσαι γενναίος/α και να αφεθείς ή μείωσε το βαθμό συμμετοχής σου . Αν λες συνέχεια «Δεν έχω κουράγιο, χρειάζομαι κουράγιο», απλώς ΚΑΝΕ ΤΟ.

Πρέπει να μάθεις ένα… μυστικό. Η ώρα δεν είναι ποτέ «κατάλληλη», συνεπώς μπορείς να επιλέξεις το ΤΩΡΑ για να βαδίσεις προς τη δύναμή σου.

Δες το κι έτσι: Αν έχεις άλλα 40 χρόνια ζωής, αυτό σημαίνει ότι έχεις μόνο άλλα 40 καλοκαίρια ή χειμώνες για να είσαι ΕΣΥ.

Ο χρόνος σου είναι πεπερασμένος, οπότε άφησε αυτόν τον παθιασμένο κόκκινο κεραυνό να περάσει στις φλέβες σου και να σε αναζωογονήσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved