Φοβάσαι, μήπως σου έχουν κάνει μάγια;

Ας αναλύσουμε το κατά πόσο είναι πιθανό

Φοβάσαι, μήπως σου έχουν κάνει μάγια;

Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που θεωρούν ότι τους έχουν κάνει... μάγια ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν και εκείνοι που απλά θεωρούν ότι έχουν υποστεί οποιοδήποτε είδος αρνητικής ενέργειας, επειδή συμβαίνουν στη ζωή τους άσχημα πράγματα. Ως εκ τούτου, μπορούμε να δούμε ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων. Ας ρίξουμε μια ματιά σε βάθος...

1. Ας ξεκινήσουμε με το ότι όντως κάποιοι έχουν μια πραγματική "κατάρα" που τους έχει "ρίξει" ένα άτομο που τους αντιπαθεί έντονα ή τους μισεί. Για κάθε πρόσωπο του οποίου οι δονήσεις δεν είναι υψηλής φύσεως, η... «κατάρα» θα ενσωματωθεί βαθιά στη ζωή του. Όπως λέγεται, το αποτέλεσμα θα είναι η προσέλκυση χάους, αρνητικότητας, κατάθλιψης, ασθένειας και -μερικές φορές- το μοιραίο. Εάν το άτομο γνωρίζει ότι κάποιος έχει ρίξει μια "κατάρα" πάνω του... τότε, αυτόματα, ενισχύει την "κατάρα", ακόμη περισσότερο στη ζωή του. Το μυαλό είναι ένα πολύ ισχυρό πράγμα και, αν πιστεύουμε κάτι, πολλές φόρες αυτό εκδηλώνεται. Ακόμη κι όταν ένα άτομο δεν πιστεύει σε "κατάρες" ή την αρνητική ενέργεια, θα χρειαστεί να προστατεύει την ζωή του. Εκείνοι που είναι ιδιαίτερα πνευματικοί, εργάζονται με τα τσάκρα τους και λειτουργούν μόνο με το Φως δε θα επηρεαστούν από τις κατάρες. Στο μέσο άνθρωπο, όμως, μια κατάρα μπορεί να είναι καταστροφική για την ευημερία του.

2. Έπειτα, υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι έχουν υποστεί μάγια από κάποιο κακό ή άστοχο πρόσωπο. Αυτοί οι άνθρωποι απλά νομίζουν ότι είναι καταραμένοι και αυτή είναι η αιτία που στη ζωή τους συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Ως εκ τούτου, το μυαλό τους στην πραγματικότητα δημιουργεί μια δική τους κατάρα. Είναι ο νόμος της έλξης: αν νομίζουμε και πιστεύουμε ότι έχουμε υποστεί μάγια, άσχημα πράγματα συμβαίνουν... Οπότε είναι προφανώς μόνο θύματα της ίδιας της διαδικασίας της σκέψης τους.

Πολλοί άνθρωποι όμως μπορεί να ανησυχήσουν για μια "μαγική επίθεση". Τι γίνεται αν κάποιος όντως τους έχει κάνει ένα ξόρκι; Πώς θα το ξέρουν; Και το πιο σημαντικό απ' όλα είναι το πώς θα προστατεύσουν τον εαυτό τους, έτσι ώστε να μην συμβεί;

Λοιπόν, πρώτα απ' όλα, πρέπει να το δουν χαλαρά. Οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες για κάτι τέτοιο, διότι χρειάζεται ορισμένες δεξιότητες και προσπάθεια για να επιτεθεί μαγικά κάποιος και, ειλικρινά, δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν τέτοιες δυνατότητες. Με απλά λόγια, δεν είναι τόσο εύκολο στον οποιοδήποτε να κάνει μάγια και μάλιστα να πιάσουν.

Επίσης, ρωτάμε τον εαυτό μας τις εξής ερωτήσεις:

-Υπάρχει κάποιος στη ζωή μας που τον έχουμε εξοργίσει ή τον έχουμε προσβάλλει με κάποιο τρόπο;

-Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που έχει γνώσεις μαγείας για να μας κάνει μάγια;

- Νιώθουμε ότι μας έχουν μαγέψει ή μήπως αυτά που μας συμβαίνουν είναι απλά κακοτυχία;

Εάν η απάντηση και στα τρία είναι "ναι", ίσως τότε θα πρέπει να λάβουμε μέτρα προστασίας.Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να γίνει αυτό. Μερικά παραδείγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιτυχώς περιλαμβάνουν:

-Το να χρησιμοποιήσουμε διαλογισμό, ρέικι, επούλωση των τσάκρα ή άλλες παρεμφερείς διαδικασίες αφύπνισης της ενέργειας, προκειμένου να διώξουμε το ξόρκι.

-Να βρούμε ένα φυλακτό με προστατευτικές ιδιότητες. Αυτό θα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την προστασία μας στην πλειονότητα των μαγικών επιθέσεων.

Επιπρόσθετα, υπάρχει μια σειρά από απλούς τρόπους, που βοηθούν όχι μόνο στη δική μας προστασία μας αλλά και του περιβάλλοντος χώρου μας. Όπως:

-Κάνουμε μια πλεξούδα από σκόρδα, την οποία την κρεμάμε έξω από το σπίτι μας, για την προστασία όσων ζουν σε αυτό.

-Βρίσκουμε κομμάτια σιδήρου αιχμηρά, όπως παλιά καρφιά και τα φυτεύουμε στο έδαφος γύρω από την περίμετρο του ακινήτου μας για να κρατήσουμε επιβλαβείς ανθρώπους έξω από αυτό.

- Τοποθετούμε ένα στιλέτο από σίδερο κάτω από το μαξιλάρι μας για να αποτρέψουμε «επίθεση», ενώ κοιμόμαστε.

-Χρησιμοποιούμε κρυστάλλους ή πέτρες, όπως αιματίτης για να δημιουργήσουμε ένα φράγμα γύρω από το σπίτι μας. Βάζουμε ένα κομμάτι Αιματίτη σε κάθε εξωτερική γωνία του σπιτιού.

-Έχουμε πάντα λίγο αγιασμό και ραντίζουμε το σπίτι. Αυτό θα μας κρατήσει ασφαλείς από ψυχικές ή μαγικές επιθέσεις.

-Φυτεύουμε βότανα- φυτά με προστατευτικές ιδιότητες, όπως το γαϊδουράγκαθο, το αγιόκλημα ή μάραθο γύρω από το σπίτι μας. Όταν ανθίζουν, τα συλλέγουμε και τα κρεμάμε, μέχρι να στεγνώσουν. Χρησιμοποιούμε τα αποξηραμένα βότανα σε προστατευτικά σακουλάκια. Επιπλέον, το κάψιμο φασκόμηλου βοηθά στην αποφόρτιση του χώρου από την αρνητική ενέργεια.

-Κρεμάμε ένα σιδερένιο πέταλο, ανοικτό άκρο προς τα κάτω, για να κρατήσει τα κακά πνεύματα μακριά από το σπίτι μας.

-Εάν πάλι η επίθεση αρνητικής ενέργειας, μας οδηγεί σε άσχημα όνειρα, αγοράζουμε ένα μαξιλάρι από ηρεμιστικά βότανα για να προστατευτούμε στον ύπνο μας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved