Η ημερομηνία γέννησής σου φανερώνει, αν ο τόπος που μένεις είναι καλός για σένα

Οι τέσσερις κύριοι προσανατολισμοί, Βορράς, Νότος, Ανατολή και Δύση, αντιστοιχούν στις τέσσερις εποχές, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα

Η ημερομηνία γέννησής σου φανερώνει, αν ο τόπος που μένεις είναι καλός για σένα

Για να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας, καλό θα ήταν, να κατανοήσουμε τη μοναδικότητα της σύνδεσης που υπάρχει ανάμεσα στο χρόνο και στο χώρο, καθώς επίσης και μεταξύ των στοιχείων της γέννησής μας.

Οι τέσσερις κύριοι προσανατολισμοί, Βορράς, Νότος, Ανατολή και Δύση, αντιστοιχούν στις τέσσερις εποχές, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα

Άνοιξη (Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος) – Ανατολή
Καλοκαίρι (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος) – Νότος
Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος) – Δύση
Χειμώνας (Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος) – Βορράς

Η εποχή που γεννηθήκαμε, καθορίζει την κατεύθυνση που θα μας φέρει την μεγαλύτερη επιτυχία και αρμονία στη ζωή μας.

Ο τόπος, που γεννηθήκαμε, είναι το σημείο Χ, το σημείο από όπου ξεκινά η ζωή μας.

Αν, πχ, κάποιος γεννήθηκε καλοκαίρι, στην Θεσσαλονίκη, τότε η γενέθλια κατεύθυνσή του είναι ο Νότος, η κατεύθυνση, δηλαδή, που αντιστοιχεί στο καλοκαίρι.

Η Θεσσαλονίκη είναι το σημείο Χ, ο τόπος που γεννήθηκε. Για να έχει επιτυχία, προσωπική ανάπτυξη και ό,τι άλλο επιδιώκει θα πρέπει να μετακινηθεί σε μια περιοχή νότια από τη Θεσσαλονίκη ή νότια κατά μήκος της πόλης. Το σπίτι και το γραφείο του, επίσης, θα πρέπει να είναι προσανατολισμένα στο Νότο. Η μετακόμιση στη σωστή κατεύθυνση εξασφαλίζει τη συμπόρευσή μας προς τη ροή θετικής ενέργειας.

Να θυμάσαι ότι ο τόπος, που γεννηθήκες, είναι το κέντρο σου. Μετακόμισε, λοιπόν, από το κέντρο σου προς την προσωπική σου γενέθλια κατεύθυνση.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

Η εποχή που γεννήθηκες, αλλά και οι γενέθλιες κατευθύνσεις είναι πολύ σημαντικές για να διαλέξεις ένα σπίτι.

Το σπίτι καλό είναι να βρίσκεται στο Βορρά, με την μπροστινή του πόρτα να αντικρίζει το Νότο, ή να βρίσκεται στη Δύση και η μπροστινή του πόρτα να βλέπει Ανατολή.

Σύμφωνα με την αρχή του Φενγκ- Σούι, «το όμοιο με το όμοιο», το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε πρέπει να συμφωνεί με την ώρα, την ημέρα και το έτος γέννησής μας.

Για να διαπιστώσεις, αν αυτό αληθεύει, ξεκίνησε με τη διεύθυνσή σου. Σύγκρινε τους αριθμούς της διεύθυνσης με την χρονολογία γεννήσεώς σου και δες, αν ταιριάζουν. Π.χ, αν μένεις Ιπποκράτους 168 και εσύ γεννήθηκες το 1986, αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός.

Στη συνέχεια ελέγξτε τους αριθμούς του μήνα και της ημέρας γεννήσεώς σου. Αν γεννήθηκες 16 Αυγούστου, η παραπάνω διεύθυνση είναι ιδανική για σένα.

Αν μένεις σε πολυκατοικία, εξέτασε τον αριθμό των διαμερισμάτων σε σχέση με την ημερομηνία γέννησής σου. Αν γεννήθηκες πχ 27 του μήνα και η πολυκατοικία έχει 27 διαμερίσματα ή 9 (2+7), τότε είσαι στον κατάλληλο τόπο,

Μπορείς ακόμα να συγκρίνεις τα δωμάτια του σπιτιού με την ώρα γεννησής σου.

Αν κάποιοι αριθμοί δεν ταιριάζουν, αυτό είναι ένα προβληματάκι. Αν κανένας από τους αριθμούς δεν ταιριάζει, καλύτερα να το ξανασκεφτείς...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved