Ποιο λουλούδι πιστεύεις ότι θα διαλέξει η πεταλούδα;

Η απάντησή σου θα δείξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις

Ποιο λουλούδι πιστεύεις ότι θα διαλέξει η πεταλούδα;

Συμμετέχοντας σε αυτό το ενδιαφέρον και διασκεδαστικό τεστ και κάνοντας την επιλογή σου, θα αποκαλυφθεί η πραγματική άποψη που έχεις για τις σχέσεις. Στη φωτογραφία βλέπεις μια πεταλούδα και τέσσερα λουλούδια. Εσύ πρέπει να επιλέξεις το λουλούδι το οποίο θα ήθελες να... τρυγήσει αυτή η πεταλούδα. Αφού διαλέξεις, διάβασε παρακάτω την ερμηνεία που δίνεται για την επιλογή σου. Θα εκπλαγείς από την ακρίβεια και τις αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου.

Που θα καθίσει λοιπόν η πεταλούδα;

Αν διάλεξες το 1ο λουλούδι

flower1

Είσαι ευτυχισμένος/η όταν βρίσκεσαι σε σχέση!

Ανάλυση ιδιοσυγκρασίας: Δεν είσαι από εκείνα τα πρόσωπα που θέλουν να είναι με κάποιον/α σύντροφο για να μην είναι μόνα τους. Ωστόσο, είσαι πιο ευτυχισμένος/η και νιώθεις πιο γεμάτος/η, όταν έχεις δίπλα σου ένα άτομο, με το οποίο μοιράζεσαι στιγμές και μικρές χαρές της καθημερινότητας. Ενδεχομένως γιατί αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση σταθερότητας την οποία έχεις ανάγκη.

Πιστεύεις, επίσης, ότι η ζωή δεν περνιέται αν είσαι μόνος/η, γι’ αυτό είσαι δεκτικός/η στις προτάσεις και τα φλερτ. Αυτό δε σημαίνει ότι βασίζεσαι σε κάποιον/α για να είσαι ευτυχισμένος, αλλά θα σε κάνει ευτυχισμένο/η το να αποκτήσεις μια καλή σχέση.

Πιθανός/η σύντροφος: Ταιριάζεις περισσότερο με κάποιον/α που επέλεξε το λουλούδι Β!

Αν διάλεξες το 2ο λουλούδι

flower2

Δεν πρόκειται να βγεις ποτέ ραντεβού, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι μπορείς να αγαπήσεις το συγκεκριμένο πρόσωπο!

Ανάλυση ιδιοσυγκρασίας: Δεν είσαι από τα άτομα που καίγονται να δημιουργήσουν σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις αρνητική διάθεση. Θεωρείς ότι η ζωή είναι μικρή και ότι το να βρεις τον/ην ιδανική σύντροφο δεν είναι αυτοσκοπός, γι’ αυτό και είσαι χαρούμενος/η με τα χόμπι και τους φίλους σου. Για σένα άλλωστε, το παν είναι η πραγματική αγάπη και δε θα δεσμευθείς σε κάποιον/α μέχρι να πειστείς ότι με αυτός/η θα μπορούσες να μείνεις για πάντα μαζί.

Πιθανός/η σύντροφος: Ταιριάζεις περισσότερο με κάποιον/α που επέλεξε το λουλούδι Β και Γ!

Αν διάλεξες το 3ο λουλούδι

flower3

Είσαι από τα άτομα που απολαμβάνουν την ελευθερία τους και δεν τα πειράζει να είναι μόνα τους!

Ανάλυση ιδιοσυγκρασίας: Μπορείς να περάσεις και μόνος/η σου καλά (που λέει και το τραγούδι), όμως δε θα πεις και ποτέ «δε θέλω να γνωρίσω κάποιο πρόσωπο». Έχεις την ελευθερία, την ανεξαρτησία σου και την αυτονομία σου κι αυτό σε ικανοποιεί καθώς είσαι εσύ αυτός/η που κουμαντάρει τη ζωή σου.

Πιστεύεις ότι τρως χρόνο από τη ζωή σου άσκοπα με το να κάνεις σχέσεις που δεν έχουν την κατάληξη που επιθυμείς, οπότε ίσως είναι καλύτερα να μείνεις μόνος/η!

Πρέπει να σταματήσεις όμως να σκέφτεσαι αρνητικά και να καταλάβεις ότι ο έρωτας και η αγάπη θα φέρουν στη ζωή σου περισσότερη θετική ενέργεια και φως!

Πιθανός/η σύντροφος: Είναι δύσκολο να συνυπάρξεις με κάποιον/α που σε θέλει δίπλα του 24 ώρες το 24ωρο. Οπότε το ιδανικό για σένα θα ήταν να βρεις ένα άτομο που έχετε την ίδια αντίληψη περί ανεξαρτησίας και αυτονομίας στη σχέση. Στη δεδομένη περίπτωση σου ταιριάζει όποιος/α επέλεξε το Γ!

Αν διάλεξες το 4ο λουλούδι

flower4

Δεν μπορείς πραγματικά να ζήσεις χωρίς σχέση!

Ανάλυση ιδιοσυγκρασίας: Θέλεις να γνωρίσεις το έτερό σου ήμισυ και να συμπορευτείτε στη ζωή. Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος δε γεννήθηκε για να είναι μόνος, ακόμα και αν ζούσε στον Παράδεισο! Αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένος/η, ασφαλής και σίγουρος/η, όταν έχεις ένα άτομο δίπλα σου και σου αρέσει να κάνεις όνειρα για γάμο, οικογένεια και παιδιά.

Είναι σημαντικό για την προσωπική σου εξέλιξη και ευτυχία να έχεις μια σταθερή σχέση και να μοιράζεσαι στιγμές με τον/ην σύντροφό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γι’ αυτό και κάνεις πολλές γνωριμίες, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα επιλογής.

Πιθανός/η σύντροφος: Είστε κάποιος/α που μπορεί να προσαρμοστεί με οποιοδήποτε άτομο γιατί είσαι καλός/η ακροατής/α και λογικός/η. Ταιριάζεις περισσότερο με κάποιον/α που επέλεξε το λουλούδι Α και Δ!

Διάβασε επίσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved