Διάλεξε το φεγγάρι που σου άρεσε περισσότερο και ανακάλυψε μια κρυφή πλευρά σου

Σε καθέ μια εικόνα, υπάρχει τουλάχιστον 1 λεπτομέρεια που τη διαφοροποιε

Διάλεξε το φεγγάρι που σου άρεσε περισσότερο και ανακάλυψε μια κρυφή πλευρά σου

Σύμφωνα με μια μελέτη Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες, υπάρχουν εννέα τύποι ανθρώπων: ο τελειομανής και στοχαστής, ο πιστός και εξαρτημένος, ο αμφισβητίας, αυτός που νοιάζεται και βοηθά, ο ενθουσιώδης και εξωστρεφής, ο ατομιστής και εσωστρεφής, ο ερευνητής και δημιουργός, ο πιστός και επιτυχημένος και ο ειρηνιστής και φιλήσυχος. Βασισμένη σε αυτήν, είναι και κεντρική φωτογραφία του άρθρου με το φεγγάρι και τη θάλασσα.

Σε καθέ μια εικόνα, υπάρχει τουλάχιστον 1 λεπτομέρεια που τη διαφοροποιεί: πχ το φεγγάρι μπορεί να είναι πιο αριστερά ή δεξιά στη φωτογραφίας ή το κύμα να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο. Κοίτα προσεκτικά και διάλεξε αυτήν, που σου ταιριάζει καλύτερα. Θα ανακαλύψεις κρυφές πλευρές της προσωπικότητάς σου!

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες την 1η εικόνα

Αυτή η εικόνα επιλέχθηκε από το 20% όσων υποβλήθηκαν στο τεστ και η σημασία της είναι πραγματικά ξεχωριστή. Το φεγγάρι είναι στα δεξιά και η θάλασσα είναι ήρεμη, η οποία σηματοδοτεί πολύ καθαρά ποιος/α είσαι πραγματικά: Η επιθυμίες σου να δημιουργήσεις είναι τεράστια. Από τότε που ήσουν μικρός/η, είχες συνειδητοποιήσει ότι έχεις μεγάλη φαντασία, πολλά όνειρα και μελλοντικά σχέδια. Δεν θα ξεκουραστείς μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου, που θα σε κάνουν ευτυχισμένο. Ωστόσο, παρά τις ονειροπολήσεις και τη φαντασία, η αλήθεια είναι ότι είσαι πολύ προσεκτικός/η σε ό, τι έχει να κάνει με τον πραγματικό κόσμο. Γνωρίζεις περισσότερο από τον καθένα τι είναι σημαντικό για το μέλλον σου, ως εκ τούτου ενεργείς ανάλογα, σε όλες τις φάσεις της ζωής σου. Όσον αφορά στον έρωτα και τη φιλία, δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, οπότε έχεις τον/ην ίδιο/α σύντροφο και φιλίες για πολλά χρόνια.

Εάν επέλεξες την 2η εικόνα

3 στα 10 άτομα επέλεξαν αυτήν την εικόνα: το φεγγάρι στα δεξιά με τα υψηλά κύματα, η οποία δείχνει μια ισχυρή προσωπικότητα που όμως επηρεάζεται αρκετά από τα συναισθήματα κι όταν είναι να πάρει μια απόφαση, μετράνε πολύ αυτά που λέει η καρδιά. Ειλικρινής, γενναιόδωρος/η και ευγενικός/η, περιμένεις να συναντήσεις άλλους ανθρώπους που να σου μοιάζουν, κάτι που θα σε κάνει πολύ χαρούμενο/η. Οι αλλαγές είναι ευπρόσδεκτες στη ζωή σου, αλλά γίνονται αποδεκτές, μόνο εάν αποφέρουν κάποια οφέλη. Όταν ξυπνάς κάθε πρωί, συνήθως σκέφτεσαι ότι για να παραμείνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η, πρέπει να μάθεις να προσποιείσαι. Η ρουτίνα σου είναι η ίδια εδώ και χρόνια: φιλίες, στέκια, δείπνο στα ίδια εστιατόρια, ακόμη και η επίσκεψη στην οικογένειά σου κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σου αρέσει να κάνεις τους ανθρώπους να χαμογελούν, επειδή πιστεύει ότι η ευτυχία είναι η μηχανή του κόσμου. Μπορεί να είσαι λίγο αναξιόπιστος/η, αλλά, κανείς δε σου κρατάει κακία.

Εάν επέλεξες την 3η εικόνα

Διάλεξες αυτήν την εικόνα; Λοιπόν, ανήκεις στο 15% των ανθρώπων που την επέλεξαν. Τι σημαίνει αυτή η εικόνα με το φεγγάρι στα αριστερά και το μικρό κύμα; Ότι το μυαλό σου πρέπει να είναι συνεχώς σε εγρήγορση. Είσαι ευφυής, ίσως πάνω από το μέσο όρο, ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχεις μια δουλειά που να ανταποκρίνεται. Να γράφεις επιστημονικά άρθρα, λογοτεχνικά έργα ή να λύνεις προβλήματα με την τετράγωνη λογική σου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν λειτουργείς συχνά και με τη διαίσθησή σου, που σε έχει γλιτώσει από πολλές ταλαιπωρίες. Όσον αφορά στην κοινωνικότητα, πιθανόν να έχεις αρκετούς φίλους ή συνεργάτες, αλλά όταν πρόκειται για μια δουλειά, προτιμάς να την κάνεις μόνος/η σου, επειδή πιστεύεις ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα, αν δεν μπερδεύεται κανείς στα πόδια σου. Μπορεί μερικές φορές να αισθάνεσαι ζήλια για την επιτυχία άλλων ανθρώπων -ακόμη και να θυμώνεις- αν κάποιος πετυχαίνει κάτι καλύτερο από εσένα, αλλά όταν το σκεφτείς περισσότερο, καταλαβαίνεις ότι μπορείς κι εσύ να τα καταφέρεις, αν προσπαθήσεις περισσότερο. Έχεις μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και γοητεύεις κάθε άτομο που γνωρίζεις.

Εάν επέλεξες την 4η εικόνα

Αυτή την εικόνα διάλεξε το 35% των ανθρώπων κι ερμηνεύεται ως εξής: Για σένα, η ηρεμία και η υπομονή είναι ζωτικής σημασίας στην καθημερινή σου ζωή. Προσπαθείς πάντα να παίρνεις τα πράγματα ψύχραιμα, ειδικά κάθε απόφαση που λαμβάνεις, έτσι ώστε να είναι η πιο σωστή και συμφέρουσα για σένα. Η καλώς εννοούμενη περιέργεια είναι μια από τις αρετές σου, καθώς θέλεις να μαθαίνεις καινούργια πράγματα, αλλά και να γνωρίζεις το ποιόν των προσώπων και των καταστάσεων, ώστε να τα κρίνεις ανάλογα. Σου αρέσει να ταξιδεύεις και να βγαίνεις έξω και να διασκεδάζεις με την παρέα σου ή το ταίρι σου. Τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι τεράστια, επομένως πάντα έχεις αρκετές δραστηριότητες ή ασχολίες. Αυτό που συνήθως δεν κάνει είναι το να ξεκουράζεσαι, αφού συνέχεια κάτι τραβάει το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, είναι σημαντικό για σένα να περνάς περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου άτομα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved