Τι μαρτυρά το σχήμα του προσώπου σου για την προσωπικότητά σου;

Το σχήμα του προσώπου σου μπορεί να θεωρηθεί ως ένας χάρτης του χαρακτήρα και ολόκληρης της ζωής σου

Τι μαρτυρά το σχήμα του προσώπου σου για την προσωπικότητά σου;

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το σχήμα του προσώπου σου έχει να πει πολλά για την προσωπικότητά σου. Αν δεν το ήξερες μέχρι τώρα, μάθε το! Από την αρχαιότητα, η ανάγνωση προσώπων ή η φυσιογνωμία έχει χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος για την απόκτηση γνώσης της προσωπικότητας, των ατομικών χαρισμάτων και των προσωπικών σχέσεων.

Το σχήμα του προσώπου σου μπορεί να θεωρηθεί ως ένας χάρτης του χαρακτήρα και ολόκληρης της ζωής σου.

Παρακάτω, θα βρεις μια λίστα με τους έξι κλασικούς τύπους σχημάτων προσώπου και τι σημαίνουν! Κοίτα την κεντρική φωτογραφία για να βρεις το δικό σου!

ΟΒΑΛ

Το άτομο που έχει αυτό το σχήμα ξέρει πάντα τι να πει σε μια δεδομένη κατάσταση και μπορεί να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ήσυχοι, ευπρόσδεκτοι και άνετα. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να κολλάει πολύ στο τι να πει, καθώς θέλει να είναι το σωστό, επειδή το νοιάζει τι σκέφτονται και τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτό.

ΜΑΚΡΥ

Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα προσώπου είναι αρκετά προσανατολισμένοι στις λεπτομέρειες και θέλουν να κάνουν τα πάντα με τον δικό τους τρόπο. Επίσης, η δουλειά τους επιδιώκουν να είναι κορυφαίας ποιότητας. Η ακρίβεια είναι ένα άλλο από τα χαρακτηριστικά τους, και φαίνεται ιδιαίτερα στα λόγια τους. Μπορούν να επικοινωνήσουν πολύ καλά. Ωστόσο, μερικές φορές ασκούν αυστηρή κριτική ή έχουν αιχμηρή γλώσσα.

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το είδος προσώπου είναι επικοινωνιακοί, ευγενικοί και γενναιόδωροι. Βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους, αλλά τις περισσότερες φορές προσελκύουν ναρκισσιστές και συχνά καταλήγουν να μην παίρνουν αυτό που θέλουν από μια σχέση. Στο τέλος, αυτοί οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι δίνουν πάρα πολλά και ότι δεν πρέπει να βάζουν σε προτεραιότητα στους άλλους.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Τα άτομα που έχουν αυτό το σχήμα προσώπου πιστεύεται ότι είναι αρκετά έξυπνα και αναλυτικά. Η Jean Haner, μια συγγραφέας που έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα σχήματα του προσώπου, υποστηρίζει ότι αυτός είναι χαρακτηριστικός για άτομα που αναλαμβάνουν μεγάλα έργα, λόγω της αντοχής τους.

ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το σχήμα προσώπου έχουν απίστευτη εσωτερική δύναμη. Αν θέλουν να πετύχουν κάτι και αν βάλουν κάποιο στόχο, θα τον κυνηγήσουν, μέχρι τελικής πτώσης. Η δύναμή τους είναι εσωτερική και δεν πρέπει να την μπερδεύουμε με την αντοχή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επίσης αρκετά διαισθητικοί και αρκετά δημιουργικοί. Αν θέλουν κάτι, γίνονται πολύ πιεστικοί.

ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το σχήμα προσώπου συνήθως κυνηγούν τις υψηλές θέσεις και τις μεγάλες ευθύνες. Όσο πιο κοντά είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο στην κορυφή, τόσο πιο αυταρχικό γίνεται με τους άλλους. Επίσης, όμως πιστεύεται ότι όσοι έχουν τριγωνικό σχήμα προσώπου είναι και οι πιο επιτυχημένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved