Συμπαντικό Δικτύωμα

Ένα φαινόμενο που διαπνέει όλο το Σύμπαν

Παπασταύρου Λίντα
Συμπαντικό Δικτύωμα

γράφει η Θάλεια Κωστοπούλου

thaleia


Το Συμπαντικό Δικτύωμα δεν είναι αντικείμενο, είναι ένα φαινόμενο. Ένα φαινόμενο που διαπνέει όλη τη Δημιουργία. Είναι η συνεκτική δύναμη του Κόσμου, η ενέργεια του Πνεύματος, η ενέργεια της Αγάπης. Είναι αυτό που επιτρέπει τους μηχανισμούς για τη συνδημιουργία και τη συγχρονικότητα, που επιτρέπει τα θαύματα στον Πλανήτη. Οι επιστήμονες που ανακαλύπτουν ότι η συνειδητότητά τους αλλάζει τα πειράματά τους, είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν ότι κάτι συμβαίνει εδώ.

Μέγεθος του Συμπαντικού Δικτυώματος

Το Συμπαντικό Δικτύωμα είναι η μεγαλύτερη ενέργεια που μπορεί να αντιληφθεί ο νους. Είναι παρόν παντού. Μπορεί να οριστεί ως η συνειδητότητα του Θεού, και παράλληλα είναι η βάση της φυσικής, για το πώς λειτουργούν τα πράγματα σε όλο το ορατό σύμπαν. Το Συμπαντικό Δικτύωμα είναι η ενέργεια που διαπερνά όλη την ύλη και είναι σταθερή και πάντα διαθέσιμη. Είναι η ενέργεια του τώρα. Τα πάντα μπορούν να συμβαίνουν ταυτόχρονα, και οι αποστάσεις γίνονται μηδενικές για την ενέργεια που κινείται μέσα σε αυτό το δικτύωμα. Η ταχύτητα του φωτός είναι αργή μπροστά στην ταχύτητα της ενέργειας, που μπορεί να διατρέχει το Συμπαντικό Δικτύωμα αστραπιαία, από τη μια άκρη του σύμπαντος μέχρι την άλλη, αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν άκρες.

Σχήμα του Συμπαντικού Δικτυώματος

kuttara

Το Συμπαντικό Δικτύωμα δεν είναι πλέγμα και δεν έχει μία διάσταση. Βρίσκεται παντού διαπερνώντας τα πάντα. Αποτελείται από σχηματισμούς σαν κύτταρα, ενεργειακά κύτταρα, με κυψελοειδές σχήμα και 12 πλευρές το καθένα. Μοιάζουν με τα νευρικά κύτταρα του ανθρώπινου σώματος. Είναι πολύ κοντά μεταξύ τους αλλά δεν έρχονται σε επαφή, όπως γίνεται και με το νευρικό ιστό του ανθρώπινου εγκεφάλου. Τα ενεργειακά αυτά κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους μεταφέροντας ενέργεια, όπως τα άτομα της ύλης, όπου επίσης υπάρχει κενό μεταξύ των σωματιδίων τους.

Η ταχύτητα του Δικτυώματος

Για να περιγράψουμε την ταχύτητα μεταφοράς της ενέργειας μέσω του Συμπαντικού Δικτυώματος, θα χρησιμοποιήσουμε μία αναλογία φαινομένου στη φύση. Το φυσικό φαινόμενο είναι τα κύματα στους ωκεανούς. Το κύμα που προκαλείται σε ένα σημείο του ωκεανού από ένα ερέθισμα, πχ. από ένα σεισμό, μεταδίδεται πολύ γρήγορα, χιλιόμετρα μακριά (τσουνάμι). Όμως αυτό δε γίνεται με μεταφορά ύλης, δηλαδή μεταφορά ποσοτήτων νερού, αλλά με μεταφορά ενέργειας. Δηλαδή, το ένα μόριο νερού προσκρούει πάνω στο διπλανό του μεταφέροντας την ενέργειά του, και αυτό συνεχίζεται με μεγάλη ταχύτητα. Ανάλογα, τα κύτταρα του Συμπαντικού Δικτυώματος προσκρούουν, δημιουργώντας μοτίβα κύματος με ταχύτητα σχεδόν ακαριαία. Η μεταβίβαση της ενέργειας μέσω του Δικτυώματος είναι καθαρή, γρήγορη, και σχεδόν αυτόματη μέσα στην απεραντοσύνη του.

Το Συμπαντικό Δικτύωμα σχετίζεται με την Ανθρώπινη Συνειδητότητα

Τα τηλεπαθητικά φαινόμενα και η ψυχική επικοινωνία μεταξύ διδύμων, είναι δύο μόνο παραδείγματα του μηχανισμού λειτουργίας του Συμπαντικού Δικτυώματος. Είμαστε ακαριαία συνδεδεμένοι, μέσω του Συμπαντικού Δικτυώματος, το οποίο ανταποκρίνεται στην Ανθρώπινη Συνειδητότητα. Επιτρέπει τους μηχανισμούς για την συνδημιουργία και την υλοποίηση θαυμάτων, γιατί αλληλεπιδρά με την Ανθρώπινη Πρόθεση. Μέσα από την Ανθρώπινη Πρόθεση, δημιουργείται ενέργεια, στην οποία ανταποκρίνεται το Συμπαντικό Δικτύωμα και μεταβάλλει το χρόνο. Όλα τα γεγονότα του παρελθόντος και οι δυνατότητες του μέλλοντος, χάρη στο Συμπαντικό Δικτύωμα, βρίσκονται όλα στο χρόνο του τώρα. Το Συμπαντικό Δικτύωμα δεν είναι στο χρόνο του τώρα, είναι στο χρόνο του κενού. Κενός είναι ο χρόνος που ισούται με το μηδέν, αντίθετα με το χρόνο του τώρα, που έχει κυκλική κίνηση. Το Συμπαντικό Δικτύωμα είναι μονίμως σε μία ισορροπημένη κατάσταση, δυναμικά έτοιμο να αντιδράσει με απελευθέρωση ενέργειας στο μήνυμα της Ανθρώπινης Συνειδητότητας.

Δεν είναι μυστηριώδης ή μαγικός ο τρόπος που εκπληρώνεται μία πρόθεση. Είναι το Συμπαντικό Δικτύωμα, που έχει συμμετρία, μέγεθος, σκοπό και συνειδητότητα, και ενεργοποιείται από ένα μηχανικό χαρακτηριστικό της φυσικής και της αγάπης, την Ανθρώπινη Πρόθεση. Με τον ίδιο τρόπο, μέσω της Πρόθεσης, το Συμπαντικό Δικτύωμα δίνει τη δυνατότητα για επίδραση στην ανθρώπινη βιολογία, ακόμη και στην πρωταρχική δομή της, το DNA, με αποτέλεσμα θαυματουργές και αυτόματες θεραπείες, χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Αποσπάσματα από ζωντανές ανώτερες επικοινωνίες

Του Λη Κάρολ με την οντότητα Κρύων

Βιβλίο: «Επιστολές από την Εστία»

Κεφ. «Το Συμπαντικό Δικτύωμα»

Εκδόσεις «ΚΡΥΩΝ» (2004)

images_emf_world

Στην συνέχεια, θα ασχοληθούμε με το Συμπαντικό Δικτύωμα Εξισορρόπησης, ένα σύστημα της φυσικής ανατομίας του ανθρώπου, το οποίο είναι η προσωπική μας σύνδεση με το Συμπαντικό Δικτύωμα, και μας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη από τη απεριόριστη ενέργεια του Συμπαντικού Δικτυώματος, και να τη χρησιμοποιούμε δημιουργικά για την εξέλιξή μας, σωματική, ψυχική και πνευματική. Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή της EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης του Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved