6 χαρακτηριστικά των αγγέλων που ζουν πάνω στη γη!

Οι Άγγελοι της Γης και πώς θα τους αναγνωρίσετε!

6 χαρακτηριστικά των αγγέλων που ζουν πάνω στη γη!

Οι Άγγελοι της Γης είναι άνθρωποι οι οποίοι σκορπίζουν το φως γύρω τους και ενθαρρύνουν κάθε θετική αλλαγή. Δεν ανέχονται τη βία ή την καταπίεση και θέλουν να ζουν σε έναν κόσμο αρμονίας και αγάπης.

Η ύπαρξη αυτών των αγγέλων ίσως θεωρείται μια παλιά δοξασία, η οποία ελάχιστα ή και καθόλου ταιριάζει με τον σημερινό κόσμο της τεχνολογίας. Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν.

Είναι εκείνοι που εργάζονται για να προσφέρουν ευτυχία, χαρά και φως στη ζωή του κάθε ανθρώπου που βρίσκεται γύρω τους. Εκπέμπουν καθαρή και θετική ενέργεια, είναι παθιασμένοι με τον σκοπό τους και ασχολούνται με την βελτίωση του κόσμου και την επίλυση των ανθρώπινων προβλημάτων. Συχνά, οι ίδιοι οι γήινοι άγγελοι δεν γνωρίζουν τη δύναμή τους, ούτε τον αντίκτυπο που έχουν στη ζωή των άλλων.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικά χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν σε όλους τους αγγέλους επί γης:

1. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι

Η αποστολή ενός αγγέλου πάνω στη γη είναι να μεταδίδει τη χαρά και να επιλύει τα προβλήματα του κόσμου. Δεν είναι ακριβώς ένα εύκολο έργο, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να αισθανθεί απογοήτευση από την πραγματικότητα που τον περιβάλλει.

Τα άσχημα νέα θλίβουν και πονούν τους επίγειους αγγέλους. Μερικές φορές καταφεύγουν στη μοναξιά για να πάρουν μια ανάπαυλα από την τόση αρνητικότητα.

Ως ανήσυχα πλάσματα, μπορεί να αισθάνονται άβολα όταν παρευρίσκονται σε μεγάλες ομάδες ή σε ανυπόφορες κοινωνικές καταστάσεις.

2. Χρειάζονται χρόνο με τον εαυτό τους

Η μοναχικότητα και η σιωπή, όπως αναφέρθηκε, είναι απαραίτητες για τους αγγέλους της Γης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επαναφορτίσουν την ενέργειά τους, να αντιληφθούν σε βάθος τι συμβαίνει στη ζωή και να θεραπεύσουν τυχόν τραύματα που προκαλούνται από την ανθρώπινη κακία.

Η μοναξιά τους δίνει χρόνο για να σκεφτούν και ό,τι αφορά στον χαρακτήρα τους προκειμένου να βελτιωθούν οι ίδιοι, κάτι που προσπαθούν να κάνουν διαρκώς.

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου.

3. Έχουν έμφυτη ενσυναίσθηση

Εάν συναισθάνεσαι βαθιά τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και κάνεις τα πάντα για να βοηθήσεις αυτούς που έχουν ανάγκη, θα μπορούσες να είσαι ένας Άγγελος της Γης.

Οι Άγγελοι της Γης θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν οποιονδήποτε, είτε είναι μέλος της οικογένειάς τους είτε κάποιος που συνάντησαν τυχαία στον δρόμο. Τους πονάει να βλέπουν τους ανθρώπους να υποφέρουν, οπότε επιδιώκουν με ζήλο να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

4. Εμπιστεύονται την εσωτερική τους φωνή

Η σύγχρονη ζωή βασίζεται κατά κύριο λόγο στη λογική, αλλά οι Άγγελοι της Γης είναι πιο πιθανό να βασίζουν τις αποφάσεις τους στα συναισθήματα και στην εσωτερική τους ενόραση.

Η σύνδεσή τους με τον κόσμο που τους περιβάλλει είναι βαθιά συναισθηματική, οπότε αφήνουν τη διαίσθηση να καθοδηγήσει τη ζωή τους.

Αντί να χρησιμοποιούν τη λογική, βασίζονται στη διαίσθηση και την πεποίθηση ότι το σύμπαν θα τους στείλει θετικούς ανθρώπους και εμπειρίες, κάτι που τελικά επιτυγχάνουν μέσω πνευματικών μεθόδων και πρακτικών.

5. Έχουν έναν ευγενή σκοπό στη ζωή

Ο σκοπός των Αγγέλων της Γης είναι ευγενής, σπουδαίος και βαθιά ανθρώπινος. Με αυτήν την πεποίθηση ζουν τη ζωή τους και δεν αφήνουν τον εαυτό τους να επηρεάζεται από τα διάφορα κοινωνικά σχήματα.

Είναι ανίκανοι να ζήσουν ζωές ανεκπλήρωτες, χωρίς νόημα και συχνά εργάζονται πάνω σε ανθρωπιστικούς σκοπούς, ως κοινωνικοί λειτουργοί, γιατροί ή ακολουθώντας οποιοδήποτε επάγγελμα μπορεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα.

6. Ζουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής

Οι Άγγελοι της Γης δυσκολεύονται να καταλάβουν τα όρια και τις απαιτήσεις της μοντέρνας κοινωνίας.

- Γιατί δουλεύουμε τόσο σκληρά;

- Γιατί αποδίδουμε τόση αξία στα υλικά αγαθά;

- Γιατί υπάρχουν ακόμα πόλεμοι και αδικίες στον κόσμο και γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν περισσότερα για να τον αλλάξουν;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που μπορεί να κατατρέχουν τους αγγέλους της γης, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αισθάνονται πιο άνετα στη μοναξιά.

Πολλοί από αυτούς ζουν «εκτός πλέγματος» ή ακολουθούν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, όπου μπορούν να εκπληρώσουν τον ρόλο και τον σκοπό τους, χωρίς να χρειαστεί να συμμορφωθούν με τα κοινωνικά στερεότυπα.

Διάβασε επίσης:

Ποιο «ιερό» ζώο αντιστοιχεί στη μέρα που γεννήθηκες;

Το ήξερες; Η στάση του ύπνου σου φανερώνει και την ερωτική σου συμπεριφορά!

Ενεργειακά βαμπίρ: Με αυτούς τους 4 τρόπους «στραγγίζουν» τη ζωτικότητά σου!

Μην εμπιστεύεσαι ποτέ αυτούς τους 5 τύπους ανθρώπων!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved