Διάλεξε 1 από τα 4 αρχαία σύμβολα της φωτογραφίας και ανακάλυψε τη μεγαλύτερη εσωτερική σου δύναμη

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου!

Διάλεξε 1 από τα 4 αρχαία σύμβολα της φωτογραφίας και ανακάλυψε τη μεγαλύτερη εσωτερική σου δύναμη

Τα τέσσερα αρχαία σύμβολα της κεντρικής φωτογραφίας έχουν ένα ισχυρό νόημα και το καθένα αντιπροσωπεύει και μια συγκεκριμένη ενέργεια και λειτουργεί σαν... κλειστό κύκλωμα. Ποιο τράβηξε την προσοχή σου πιο πολύ; Αυτό που θα διαλέξεις πρώτο "αντηχεί" στην ψυχή σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και ανακάλυψε τη μεγαλύτερη εσωτερική σου δύναμη

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες τον 1ο

Σύμβολο του Νερού

Εάν διάλεξες αυτό το σύμβολο, τότε η εσωτερική σου δύναμη είναι η "ροή". Έχεις την ικανότητα να γνωρίζεις πότε πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και πότε να αλλάξεις... ρότα για να μην πέσεις σε κακοκαιρία. Το νερό συνδέεται με τη Δύση, το θαλασσί, το μπλε και συνήθως σχετίζεται με τη θεραπεία και τον καθαρισμό. Ο αγιασμός σου θυμίζει κάτι; Το καλύτερο για σένα είναι να μένεις σε παραθαλάσσιο μέρος, κοντά σε λίμνη ή ποτάμι.

Εάν επέλεξες τον 2ο

Σύμβολο του Αέρα

Εάν διάλεξες αυτό το σύμβολο, τότε η εσωτερική σου δύναμη είναι η "διαίσθηση". Ο αέρας συνδέεται με την επικοινωνία, τη σοφία ή τη δύναμη του νου. Η διαίσθησή σου είναι αξιοθαύμαστη κι όλοι σε θαυμάζουν για το πόσο οξυδερκής είσαι. Ο αέρας συνδέεται με την Ανατολή, την ψυχή και την ανάσα, όπως επίσης με τα χρώματα κίτρινο και λευκό. Κάνε μια υπαίθρια εργασία, μια μέρα που φυσάει και άφησε τον αέρα να καθαρίσει το μυαλό σου.

Εάν επέλεξες τον 3ο

Σύμβολο της Γης

Εάν διάλεξες αυτό το σύμβολο, τότε η εσωτερική σου δύναμη είναι η "ανάπτυξη". Η γη σχετίζεται με τη γονιμότητα, την αφθονία, τον υλικό πλούτο, την ευημερία και γι' αυτό, εδώ και χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι την βλέπουν ως πηγή ζωής. Συνδέεται με τον Βορρά, με τις ανέσεις του σπιτιού, τη σταθερότητα της οικογενειακής ζωής και τα χρώματα πράσινο και καφέ. Η κηπουρική και γενικά η επαφή με το χώμα σου δίνουν την ηρεμία και την ισορροπία που σου χρειάζεται.

Εάν επέλεξες τον 4ο

Σύμβολο της Φωτιάς

Εάν διάλεξες αυτό το σύμβολο, τότε η εσωτερική σου δύναμη είναι η "αλήθεια", που κρατά το κλειδί για κάθε επιστήμη, για κάθε σοφία για την πόρτα που αποκαλύπτει τα μυστήρια της ζωής… Η φωτιά καταστρέφει, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει νέα ζωή. Σχετίζεται με την κάθαρση, την αρρενωπότητα και τον Νότο και συνδέεται με την ισχυρή θέληση και την ενέργεια. Το τζάκι ή τα κερδιά (σε χρώμα πορτοκαλί ή κόκκινο) θα σε βοηθήσουν στο να στρέψεις την ενέργειά σου προς την κατεύθυνση που επιθυμείς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved