Κάθε 1 από τους 5 Αγγέλους της φωτογραφίας κρύβει κι ένα μήνυμα

Δες ποιο είναι το δικό σου!

Κάθε 1 από τους 5 Αγγέλους της φωτογραφίας κρύβει κι ένα μήνυμα

Κοίτα καλά την κεντρική φωτογραφία, διάλεξε την κάρτα με τον Άγγελο που "μιλάει" στην καρδιά σου για να μάθεις το σημαντικό μήνυμα που σου στέλνει. Κι όμως, θα εκπλαγείς από την ακρίβειά του!

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες τον 1ο

Πίστεψε τον εαυτό σου

Άκουσε τη διαίσθησή σου και μην την αμφισβητείς γιατί αυτή "πιάνει" πράγματα, που δεν εξηγούνται με το μυαλό ή δε μπορείς να τα δεις με τα μάτια σου. Μάθε να την εμπιστεύεσαι, κι ας μην ξέρεις το λόγο. Το μέσα σου ξέρει και σε προτρέπει ή σε αποτρέπει, όταν χρειάζεται.

Εάν επέλεξες τον 2ο

Αγάπα τον εαυτό σου

Αυτή είναι θεμελιώδης αρχή! Όταν δέχεσαι τα καλά και τα κακά σου στοιχεία, φροντίζεις τον εαυτό σου, δεν τον ταλαιπωρείς άδικα και προσπαθείς να τον εξελίξεις, τότε θα αποφύγεις και τις ενδεχόμενες κακοτοπιές.

Εάν επέλεξες τον 3ο

Κάνε ό,τι σου δίνει χαρά

Η χαρά είναι πηγή ενέργειας κι όσο τη μοιράζεις, τόσο αυτή πολλαπλασιάζεται. Ψάξε να βρεις τρόπους να ξεφύγεις από τη μιζέρια και την δυσαρέσκεια που σου προκαλεί η καθημερινότητα και απόφυγε ανθρώπους που σου... μαυρίζουν την ψυχή.

Εάν επέλεξες τον 4ο

Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους

Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και μοναδικός. Μπορεί να μοιάζεις με κάποιον, με την έννοια ότι έχεις κάποια κοινά στοιχεία, όμως δεν είναι ίδια! Προσπάθησε λοιπόν να μη βάζεις τον εαυτό σου σε διαδικασία σύγκρισης και κρίσης γιατί μόνο κακό σου κάνει.

Εάν επέλεξες τον 5ο

Η ηρεμία σου είναι το παν

Όταν είσαι ανάστατος ψυχικά και φορτισμένος συναισθηματικά, τότε καμία απόφαση και καμία σου κίνηση δε θα είναι εύστοχη. Θα είσαι μέσα στα νεύρα και συχνά δε θα ξέρεις τι σου φταίει. Εκεί είναι που πρέπει να αναζητήσεις μια απόμερη γωνιά και μακριά από όλα και όλους να βρεις την ψυχική σου γαλήνη.

Διάβασε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσεις τα σφάλματα της προηγούμενης ζωής σου για να φτιάξεις την επόμενη

Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει το μάθημα ζωής που πρέπει να πάρεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved