Τι αποκαλύπτει το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών σου για το χαρακτήρα σου;

Θα εκπλαγείς από την ακρίβεια της περιγραφής!

Τι αποκαλύπτει το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών σου για το χαρακτήρα σου;

Το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών σου, εκτός από την καταγωγή σου, (ναι, μη νομίζεις, αλλιώς είναι τα Αιγυπτιακά, τα Ελληνικά ή τα Ρωμαϊκά), επίσης μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις αρκετά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου. Παρακάτω θα δεις 6 διαφορετικούς τύπους ποδιών και τι έχουν να πουν για σένα:

Πες μας με σχόλιο, εάν συμφωνείς με ό,τι διάβασες!

Ελληνικά δάχτυλα (όταν το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού είναι μακρύτερο από το μεγάλο)

Όποιος άνθρωπος έχει αυτόν τον τύπο δακτύλων είναι πολύ δραστήριος και του αρέσουν τα σπορ. Πάντα έτοιμος για νέες περιπέτειες και δράσεις. Είναι επίσης πολύ δημιουργικός και έχει ηγετικές ικανότητες. Είναι αρκετά αισθησιακός και συναισθηματικός, αλλά δεν του αρέσει να το δείχνει. Είναι επίσης πολύ αισθησιακά και μπορούν να σας δώσουν τον καλύτερο χρόνο στο κρεβάτι.

Από την άλλη, τείνει να αγχώνεται, έχει ανταγωνιστική στάση, την οποία βγάζει και στους ερωτικούς του συντρόφους. Τείνει να κάνει δηλώσεις και λέει τις πιο σκληρές αλήθειες, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι μπορεί να βλάψει κάποιον.

Γερμανικά δάχτυλα (αυτά που έχουν ίσο μήκος τα 3 ή 4 δάχτυλα)

Αν έχεις τέτοια δάχτυλα, θεωρείται ότι έχεις και τεράστια υπομονή κι αυτό είναι το ατού σου για να πετύχεις τους στόχους σου, χωρίς να χάνεις την ψυχική σου υγεία ή να αγχώνεσαι. Επίσης, σκέφτεσαι αρκετά, πριν δράσεις, είσαι πρακτικός/η, με σωστές συμβουλές και απόψεις, πολύ ειλικρινής και πιστός/η στις σχέσεις σου.

Από την άλλη, είσαι μοναχικός τύπος, χωρίς πολλούς φίλους. Δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, κυρίως τα αρνητικά, τα οποία μερικές φορές δύσκολα μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.

Αιγυπτιακά δάχτυλα (αυτά που πάνε κατά μήκος από το μεγαλύτερο στο μικρότερο)

Αν έχεις τέτοια δάχτυλα, θέλεις να σε κανακεύουν και να σε περιποιούνται. Είσαι ρομαντικός/η και ονειροπόλος/α, καλαίσθητος/η και σου αρέσει το να βρίσκεσαι στη φύση. Γλυκός/α και φιλικός/η, κάνεις φίλους εύκολα, αλλά ξέρεις να βάζεις στη θέση τους τους εξυπνάκηδες και αυτούς που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν.

Στα αρνητικά, είσαι πολύ μυστικοπαθής και κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου. Έχεις αναβλητική τάση και βαριέσαι εύκολα κάτι που θα μπορούσε να σε εμποδίσει να πετύχεις σημαντικά πράγματα στη ζωή σου.

Ρωμαϊκά δάχτυλα (αυτά που το δεύτερο και το τρίτο δάχτυλο έχουν ίδιο μήκος)

Αυτός/η που έχει αυτόν τον τύπο δακτύλων λέγεται ότι έχει ισορροπημένη προσωπικότητα. Είναι εξωστρεφής, του/ης αρέσουν οι περιπέτειες, να εξερευνά νέα μέρη και πολιτισμούς. Θέλει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα, είναι δεκτικός/η στις προκλήσεις και λόγω της σκληρής δουλειάς του/ης, διαπρέπει στον χώρο εργασίας. Μιλώντας για δουλειά, αυτοί οι άνθρωποι γίνονται καλύτεροι εργοδότες από εργαζόμενοι.

Το μειονέκτημα είναι ότι είναι λίγο εγωκεντρικός/η. Συνήθως κάνει πράγματα σύμφωνα με το πρόγραμμά του ή ό,τι του καρφωθεί στο κεφάλι, χωρίς να ρωτήσει κανέναν κι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει στους γύρω του/της μια αίσθηση ανησυχίας κι ανασφάλειας.

Δάχτυλα με κενά μεταξύ τους

Τα δάχτυλα αυτά δηλώνουν ένα εξωστρεφές άτομο που του αρέσουν τα ταξίδια. Είναι πολύ ρομαντικό και ονειροπόλο, σκαρώνει διάφορα σενάρια στο μυαλό του, που δεν είναι μόνο συναρπαστικά, αλλά μπορούν και να υλοποιηθούν. Είναι η ψυχή κάθε πάρτι, του αρέσει να ανακατεύεται με τον κόσμο και να γνωρίζεται με καινούργια άτομα, αλλά, σκέφτεται πολύ και ζυγίζει πάντα τα υπέρ και τα κατά, με τη μέγιστη ακρίβεια, πριν πάρει μια απόφαση.

Στα αρνητικά, επηρεάζεται από την αγάπη ή την προσοχή που του δείχνει κάποιος. Επίσης, τις περισσότερες φορές, δεν μπορεί να πει τι σκέφτεται, κρύβοντας την αλήθεια, για να μην πληγώσει τους άλλους.

Το μεγάλο δάχτυλο έχει απόσταση από τα υπόλοιπα

Οι άνθρωποι με αυτό τον τύπο δαχτύλων λέγεται ότι είναι πολύ ανεξάρτητοι. Δεν τους αρέσει να περιορίζονται από όρια που έχει θέσει η κοινωνία ή η οικογένεια, ωστόσο, λαμβάνουν υπόψη τη γνώμη τους, εάν τους φαίνεται λογική. Είναι καλοί ακροατές και όχι ιδιαίτερα ομιλητικοί, αν όμως υπάρξει μια έντονη διαμάχη, ανοίγουν γλώσσα. Δεν μιλούν χωρίς να έχουν γνώση ενός αντικειμένου, οπότε αυτά που θα πουν θα είναι προϊόν έρευνας και ακριβή.

Από την άλλη πλευρά, δύσκολα πείθουν και σπάνια συμφωνούν με τις ιδέες των άλλων. Μερικές φορές μπορεί να είναι τόσο πεισματάρηδες και μετανιώνουν κι οι ίδιοι για την ισχυρογνωμοσύνη τους, Επιπλέον, δεν είναι ρομαντικοί και στερούνται ιδεών όταν πρόκειται για τα ερωτικά τους.

Διάβασε επίσης: Τι αποκαλύπτει το μικρό σου δάχτυλο για το χαρακτήρα σου;

Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σου για το χαρακτήρα σου;

Τι φανερώνουν τα πόδια σου για την ερωτική σου ζωή;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved