Indigo - Tα παιδιά της νέας εποχής, Μέρος Β΄

Αν τα παιδιά-Indigo είναι ιδιαίτερα, περιμένετε να δείτε τα κρυστάλλινα!

Παπασταύρου Λίντα
Indigo - Tα παιδιά της νέας εποχής, Μέρος Β΄

γράφει η Θάλεια Κωστοπούλου

thaleia

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε τα βασικά γνωρίσματα των παιδιών Indigo.

Σύμφωνα με την Vianna Stibal , στα παιδιά Indigo ανήκουν και οι δύο επόμενοι τύποι, τα χάλκινα και τα χρυσά παιδιά.

2.Χάλκινα παιδιά

Τα χάλκινα παιδιά είναι οι επιστήμονες του μέλλοντος, βιολόγοι, κβαντικοί φυσικοί, μαθηματικοί κ.α. Αρέσκονται να ρωτάνε «Γιατί» και «Πως», και είναι εστιασμένα στο να βρίσκουν τις απαντήσεις. Ασχολούνται με την έρευνα και βρίσκουν λύσεις σε θέματα που αφορούν την Ανθρωπότητα. Κατανοούν τους νόμους της Ενέργειας και πώς να την μελετήσουν και ενδιαφέρονται να γεφυρώσουν τη μεταφυσική με την επιστήμη.

3.Τα χρυσά παιδιά γεννιούνται θεραπευτές. Είναι κάτι που επιλέγουν από μικρή ηλικία. Έχουν έμφυτη την ικανότητα να κάνουν διάγνωση και να θεραπεύουν σε επίπεδο σωματικό, ψυχικό, ακόμη και γενετικό. Έχουν κι αυτά έντονη την ικανότητα υλοποίησης, την οποία και πάλι εστιάζουν στον χώρο της θεραπείας.

Όπως και τα Indigo, έχουν και οι δύο αυτοί τύποι εξελιγμένο DNA με ισχυρό αμυντικό σύστημα, που τα προστατεύει από ασθένειες. Εκπέμπουν αγάπη στο περιβάλλον τους και επιδιώκουν αρμονία και σύμπνοια για όλους.

4.Παιδιά του ουράνιου τόξου ή κρυστάλλινα

Το χρώμα της αύρας αυτών των παιδιών είναι διάφανο ιριδίζον, και εμφανίζονται όλο και συχνότερα από το 2000 και μετά. Είναι παιδιά με έμφυτη σοφία και καλοσύνη. Είναι αξιαγάπητα και πολύ προσαρμοστικά και ακτινοβολούν αυτή την αγάπη και την κατανόηση στους γύρω τους. Είναι ιδιαίτερα διαισθητικά και φέρουν μνήμες από άλλες ζωές. Έχουν πολύ καθαρό κριτήριο για το σωστό και το λάθος, και μπορούν να μεταστρέφουν την αρνητική ενέργεια σε θετική. Σε αντίθεση με τα Indigo, τα οποία μπορεί να επηρεάζονται από αρνητικότητα και εντάσεις, τα κρυστάλλινα παιδιά μεταμορφώνουν την αρνητικότητα σε αγάπη, αρμονία και ομορφιά. Είναι έμφυτοι θεραπευτές. Και μόνο με την παρουσία τους ασκούν θεραπευτική δράση στους συνανθρώπους τους. Έχουν ιδιαίτερο δέσιμο με την φύση, τα ζώα και τους κρυστάλλους. Το διαπεραστικό τους βλέμμα μαγνητίζει και μπορεί να διαβάσει σε βάθος τις ψυχές των ανθρώπων.

Η Doreen Virtue (Ph.D στη Συμβουλευτική Ψυχολογία), μελετώντας πολλές περιπτώσεις κρυστάλλινων παιδιών, τα περιγράφει γλαφυρά στο βιβλίο της «Μετά τα Indigo, τα κρυστάλλινα παιδιά». Το πρώτο χαρακτηριστικό που τονίζει είναι το έντονο, διαπεραστικό βλέμμα τους.

«Μοιάζουν να βλέπουν τα πάντα. Μερικές φορές το βλέμμα τους προκαλεί νευρικότητα ή φόβο. Είναι σαν να αποκαλύπτουν τα μυστικά της ψυχής μας. Καθηλώνουν το βλέμμα μας και νιώθουμε σαν να μας σκανάρει ένα ανώτερο ον.

Βλέπουν πέρα από την εξωτερική όψη των ανθρώπων. Διακρίνουν το εσωτερικό Θείο φως, τα μάτια τους ανοίγουν με δέος και προσλαμβάνουν τα πάντα. Η αγάπη που εκπέμπουν είναι ακαταμάχητη. Προσφέρουν στους ανθρώπους θεραπευτικές δόσεις αγάπης, όπου κι αν βρίσκονται, Μοιάζουν με περιπλανώμενους ενεργειακούς θεραπευτές. Γνωρίζουν ενστικτωδώς πως να κατευθύνουν την ενέργεια με τα χέρια, με τη σκέψη τους, ακόμη και με κρυστάλλους, για να φέρουν βαθιά θεραπευτικά αποτελέσματα.

Βασίζονται στη διαίσθησή τους για να διακρίνουν την αλήθεια σε ανθρώπους και καταστάσεις. Η διαίσθησή τους μοιάζει με ραντάρ που σαρώνει συνεχώς το περιβάλλον. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει τις αληθινές του σκέψεις, τα συναισθήματα ή τις προθέσεις του από τη βαθειά επίγνωση των κρυστάλλινων παιδιών.

Επιδεικνύουν ιδιαίτερο ταλέντο στη μουσική, τις τέχνες και το θέατρο, κάτι που οφείλεται στην υψηλή ευφυΐα τους, στην επίγνωση των συναισθημάτων τους, την πλούσια διαίσθηση, τις προχωρημένες κινητικές τους ικανότητες και τη φιλοσοφική τους διάθεση.

Έχουν έμφυτη γνώση της πνευματικότητας και θίγουν βαθιά θέματα εσωτερισμού. Είναι μικροί φιλόσοφοι, αρχιερείς και αρχιέρειες, και είναι σαφώς συντονισμένα με το Θείο.Διαθέτουν εκ γενετής ενορατικές ικανότητες. Σε πολλές γενιές υπήρξαν παιδιά με ψυχικές ικανότητες. Όμως η γενιά των κρυστάλλινων παιδιών είναι ικανή να διατηρήσει τα πνευματικά της χαρίσματα και μετά την ενηλικίωση. Ένας από τους λόγους είναι ότι στη νέα τούτη εποχή πνευματικού ανοίγματος, οι γονείς στηρίζουν περισσότερο τις ψυχικές ικανότητες των παιδιών τους.»

Η Μαρία Ζαβού, στο βιβλίο της «Ταξίδι στην Πέμπτη Διάσταση», αναφέρει ότι τα παιδιά της Νέας Εποχής, Indigo και κρυστάλλινα, έχουν προηγμένο DNA, που τα κάνει πιο ανθεκτικά στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη Γη, όπως γεωλογικές και κλιματολογικές, μετατοπίσεις ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, ακόμη και αλλαγές στη διατροφή.

Τα Indigo είναι ψυχές με πολλές ενσαρκώσεις, που τώρα έχουν φτάσει στην ανώτερη βαθμίδα συνειδητότητας. Επιλέγουν γονείς με σχετική ψυχική εξέλιξη, διατηρούν καρμικούς δεσμούς μαζί τους, αλλά έχουν λίγα καρμικά θέματα να διευθετήσουν, σε αντίθεση με άλλες ψυχές που έχουν ακόμη αρκετό βάρος καρμικών οφειλών.

Τα κρυστάλλινα παιδιά είναι ακόμη πιο εξελιγμένα. Έρχονται οικιοθελώς, χωρίς καρμικές οφειλές. Γεννιούνται συνήθως από Indigo μητέρες, οι οποίες, μέσα από διαδικασίες καθάρσεων ολοκληρώνουν τα καρμικά τους υπολείμματα. Έτσι τα παιδιά αυτά δεν έχουν να επιλύσουν με τους γονείς τους καρμικά θέματα και η πορεία τους δεν επηρεάζεται από συναισθηματικές αδυναμίες των γονιών τους. Δεν είναι στιγματισμένα από καρμικές ασθένειες, ούτε μεταφέρονται σε αυτά προγονικά χαρακτηριστικά ή τάσεις. Είναι αφυπνισμένες ψυχές με συνείδηση του πλάνου ζωής και της αποστολής τους. Με την ηρεμία, τη γλυκύτητα και την ανώτερη ευφυία που τα διακρίνει, επιδρούν στους άλλους ανθρώπους γύρω τους, ενεργοποιώντας τους και αφυπνίζοντάς τους πνευματικά. Είναι οι προπομποί μιας προηγμένης ανθρωπότητας.

Στις ομιλίες της, η Μαρία Ζαβού, επαναλαμβάνει χαρακτηριστικά, ότι τα παιδιά αυτά θα είναι Δάσκαλοι για όλους εμάς, τις παλαιότερες γενιές, και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το μέλλον τους ,αλλά μόνο για το πώς θα είμαστε αντάξιοι γονείς και εκπαιδευτές τους, ώστε να τα διευκολύνουμε να αναπτύξουν τις υπέροχες ιδιότητές τους.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες, μπορούν να μας βοηθήσουν να αναγνωρίζουμε και να αποδεχόμαστε τις ιδιαιτερότητες των παιδιών μας, χωρίς να τις “χρωματίζουμε”. Κρυστάλλινα ή όχι, τα παιδιά της νέας εποχής είναι το μέλλον της ανθρωπότητας και είναι εδώ. Ας τα αντιμετωπίσουμε όλα με σεβασμό και υπευθυνότητα και κυρίως με αγάπη χωρίς όρους, ώστε να ανθίσουν και να δομήσουν την κοινωνία του μέλλοντος, υγιή και αναβαθμισμένη.

[Θα χαρούμε να λάβουμε εμπειρίες σας και σχόλια για τα παιδιά της νέας εποχής]

[Σε επόμενο άρθρο θα ακολουθήσουν προτάσεις και συμβουλές από ειδικούς, σχετικά με την καλύτερη δυνατή ανατροφή των παιδιών της νέας εποχής, των παιδιών μας.]

Πηγές:

«Theta Healing», Vianna Stibal(Hay House-2010)

«Μετά τα Indigo, Τα Κρυστάλλινα παιδιά», Doreen Virtue,Ph.D(Εσοπτρον,2007)

«Ταξίδι στην Πέμπτη διάσταση», Μαρία Ζαβού(Ζηρίων, 2008)

Μπορειτε να δειτε το 1ο μερος του αρθρου εδω

https://www.astrology.gr/enallaktiki-gwnia/item/16352-indigo-ta-paidia-ths-neas-epochhs,-meros-a%ce%84

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved