Μάθε πώς είναι η καθεμία από τις 7 ζωές που θα ζήσεις!

Εσύ σε ποια από τις 7 ενσαρκώσεις σου βρίσκεσαι;

Μάθε πώς είναι η καθεμία από τις 7 ζωές που θα ζήσεις!

Ίσως να έχεις ακούσεις και εσύ τη φράση «Αυτός είναι παλιά ψυχή» και πιθανόν να έχεις συμμετάσχει σε διάφορες συζητήσεις περί των 7 ενσαρκώσεων της ψυχής. Σύμφωνα με τους διάφορους θρύλους, αλλά και με όσα λένε οι οπαδοί του εσωτερισμού και της μεταφυσικής, κάθε ψυχή είναι προορισμένη να ζήσει 7 ζωές πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Ξεκινάει ως ένα βρέφος που βιώνει με «πρωτόγονο» τρόπο τα θαύματα της ζωής και συνεχίζει με σκοπό να φτάσει είτε στη σωτηρία και τη λύτρωση είτε στην αιώνια καταδίκη!

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 7 στάδια της ενσάρκωσης κάθε ψυχής και πώς θα αναγνωρίσεις σε ποιο στάδιο εξέλιξης βρίσκεσαι εσύ ή τα κοντινά σου πρόσωπα:

1. Το παιδί / βρέφος

Όπως δηλώνει και η ονομασία, αυτή είναι η πρώτη γέννηση της ψυχής. Είναι η στιγμή που το άτομο παρατηρεί απλώς το κάθε τι που διαδραματίζεται μπροστά του, επειδή όλα είναι καινούργια και αρκετά παράξενα ακόμα. Σε αυτό το στάδιο εξέλιξης, το άτομο συναντάει δυσκολίες στο να ανακαλύψει τη διάνοιά του.

Ως αποτέλεσμα, έχει την τάση να αποπροσανατολίζεται και να μην στέκεται σταθερά στα πόδια του. Οι προσπάθειές του συχνά καταλήγουν σε αποτυχία και, στην χειρότερη σε αυτο-σαμποτάρισμα! Επιπλέον, οι καλύτερες προθέσεις του γίνονται ελάχιστα αντιληπτές από το περιβάλλον του, με αποτέλεσμα την αποξένωση από τους συνομηλίκους του. Αυτή η πρώτη ενσάρκωση είναι μακράν η πιο δύσκολη και σίγουρα θα δοκιμαστεί το θάρρος των ανθρώπων που τη βιώνουν.

2. Ο περίεργος μαθητής

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ψυχή ξαναγεννιέται. Το άτομο μαθαίνει νέα πράγματα και απορροφά με μεγάλη ανυπομονησία όλες τις πληροφορίες. Σε αυτήν τη ζωή, δεν υπάρχει δίψα για διασημότητα και αναγνώριση.

Το άτομο περνάει τον περισσότερο χρόνο του με το να αποκτάει εφόδια και να ασκεί τις δεξιότητες του συμμετέχοντας σε δράσεις, ώστε να εμπλουτίσει την εμπειρία του. Η περιέργεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της ενσάρκωσης και, τώρα περισσότερο από ποτέ, η ψυχή προετοιμάζεται για αυτά που θα ακολουθήσουν.

3. Ο εξερευνητής

Και σε αυτήν τη ζωή κυριαρχεί η περιέργεια, αλλά σε πιο «ενήλικο» στάδιο, αφού το άτομο θέλει να ψάξει περισσότερο το κάθε τι, πέρα από την επιφάνεια. Ο εξερευνητής που κρύβει αυτή η ψυχή απελευθερώνεται και στη ζωή του ατόμου υπάρχει μια συνεχής περιπλάνηση.

Σε αυτό το στάδιο, συναντάμε επίσης την ανάγκη να αξιοποιηθούν οι γνώσεις και το άτομο να προχωρήσει στην υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων. Τα μαθήματα που πήρε στις δύο προηγούμενες ενσαρκώσεις ζητούν να εφαρμοστούν σε πρακτικά πεδία και το άτομο αποκομίζει οφέλη από τις δεξιότητές του. Υπάρχει επίσης μια διαρκής αίσθηση έλλειψης χρόνου. Όσα κι αν εξερευνά, θέλει να μάθει ακόμα περισσότερα.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

4. Ο εραστής

Αφού το άτομο έμαθε τα μαθήματα των προηγούμενων ζωών, τώρα ήρθε η ώρα να μάθει τι είναι αυτό που αποκαλούμε έρωτα. Όλη η ουσία αυτής της ενσάρκωσης θα μπορούσε να αποδοθεί με την ακόλουθη περσική παροιμία: «Η μύγα πέφτει εύκολα στο μέλι, αλλά είναι δύσκολο να βγει από αυτό».

Εάν, έχεις την τάση να μπλέκεις διαρκώς σε ειδύλλια και γενικά είσαι δοσμένος/η αποκλειστικά στον έρωτα, τις σχέσεις και την αγάπη, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι στην 4η ενσάρκωσή σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με τις παγίδες της αγάπης και ταυτόχρονα να την απολαμβάνεις στο έπακρο. Γιατί ο έρωτας μπορεί να σε παραλύσει και να σε ανταμείψει ταυτόχρονα!

5. Ο επιτυχημένος

Σε αυτό το στάδιο περιλαμβάνονται όλα όσα έχεις μάθει και ζήσει στις προηγούμενες ζωές σου. Θα πεινάς για αναγνώριση και θα είσαι διαρκώς ανήσυχος πριν πάρεις τα όποια αποτελέσματα. Επίσης, θα φοβάσαι πολύ την απογοήτευση.

Ωστόσο, η ανησυχία που αναφέρεται πιο πάνω έχει μια ιδιαίτερη ποιότητα. Θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα ορισμένο επίπεδο το οποίο χαρακτηρίζει τους μεγάλους ερμηνευτές. Κάθε ερμηνευτής ή μεγάλος δημιουργός θέλει να αποδίδουν οι προσπάθειές του. Έχει κοπιάσει πολύ και έχει δώσει όλο τον εαυτό του, με σκοπό να πετύχει τα πιο σπουδαία αποτελέσματα!

6. Ο Ευεργέτης

Αφού τα έχεις καταφέρει και έφτασες στην επιτυχία, τώρα πια πρέπει να προσφέρεις στην κοινωνία και αυτό ακριβώς είναι η ζωή για σένα. Θα νιώσεις την τεράστια χαρά του να βοηθάς τους ανθρώπους, επειδή τώρα πια η ψυχή σου γνωρίζει όλα τα σημαντικά στάδια της ανάπτυξης.

Δεν θα δίνεις μόνο χρήματα ή υλικά πράγματα, αλλά θα έχεις και κλίση στην παιδαγωγική ή τις θεραπείες κάθε είδους. Η χαρά σου θα πηγάζει από την χαρά των ανθρώπων στους οποίους θα προσφέρεις. Σε αυτήν τη συγκεκριμένη ενσάρκωση, πολλά άτομα ανακαλύπτουν επίσης την πίστη και την πνευματικότητα.

7. Ο Υπερβατικός

Είναι η τελευταία ενσάρκωση, όταν πλέον η ψυχή έχει ικανοποιήσει τα ερωτηματικά περί ύλης και πνεύματος και επιτέλους αναγνωρίζει την ελευθερία του κύκλου της γέννησης και της αναγέννησης. Είναι μια προέκταση της έκτης ενσάρκωσης και όσοι την βιώνουν διακρίνονται από μια έντονη γενναιοδωρία.

Εντούτοις, το χαρακτηριστικό σε αυτό το τελευταίο στάδιο εξέλιξης είναι η ενδοσκόπηση που κάνει το άτομο. Αν διαπιστώσεις πώς έχεις μια διαρκή δίψα για εσωτερική γνώση και σου αρέσει να απομονώνεσαι, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι στην πιο ώριμη φάση σου, δηλ. στην 7η ενσάρκωση!

Διάβασε επίσης:

Με αυτούς τους τρόπους το ένστικτό μας προσπαθεί να μας προφυλάξει ή να μας ενθαρρύνει!

Κι όμως! Δεν είναι τυχαίο το επάγγελμα που έχεις διαλέξει!


10 στοιχεία που δείχνουν ότι δεν είσαι συνηθισμένος άνθρωπος

Ο μήνας γέννησής σου δείχνει τις παγίδες που πρέπει να αποφύγεις!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved