Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 47' 08" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 46' 37" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 06' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 28' 04" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 42' 06" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 25' 04" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 04' 45" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 59' 36" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 39' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 43' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 25' 05" ΤΑΥΡΟΣ R

Διάλεξε 1 από τα 7 σύμβολα και δες ποιο τύπο ψυχής έχεις

Επίλεξε αυτό που σε ελκύει περισσότερο

Διάλεξε 1 από τα 7 σύμβολα και δες ποιο τύπο ψυχής έχεις

Πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι της ζωής μας, καθένας από εμάς επιλέγει έναν συγκεκριμένο ρόλο. Αυτός ο ρόλος βοηθά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας, των ικανοτήτων μας και καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με άλλους.

Ο ρόλος αυτός είναι η βαθύτερη ουσία μας και η ψυχή μας διαμορφώνεται ανάλογα, σε έναν από τους παρακάτω 7 τύπους: του υπηρέτη, του αφέντη, του λόγιου, του πολεμιστή, του βασιλιά, του σοφού ή του ιερέα.

Κοίταξε την φωτογραφία με τα 7 σύμβολα και επίλεξε αυτό που σε ελκύει περισσότερο. Στη συνέχεια, διάβασε παρακάτω σε ποιον τύπο ανήκει η δική σου ψυχή. 

Θα εκπλαγείς από την ερμηνεία!

Εάν επέλεξες το 1ο, η ψυχή σου ανήκει στους υπηρέτες

Άτομα με τέτοια ψυχή νοιάζονται για τους άλλους και τις ανάγκες τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να βρουν λύσεις για τα προβλήματά τους. Θέλουν να κάνουν αυτόν τον κόσμο καλύτερο, ώστε όλοι να είναι απολύτως χαρούμενοι. Είναι φιλικά και πιστά και δε θα διστάσουν να ζητήσουν βοήθεια αν είναι απαραίτητο, χωρίς να σκεφτούν την υπερηφάνεια τους.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες το 2ο, η ψυχή σου ανήκει στους αφέντες

Είσαι ένα άτομο δημιουργικό, εκφραστικό, με πλούσια φαντασία. Θέλεις να ξεχωρίζεις, γι' αυτό και είναι εντυπωσιακά τα ρούχα που φοράς ή ο τύπος του αυτοκινήτου που οδηγείς. Άτομα με τέτοια ψυχή βρίσκονται πίσω από τα πιο διάσημα δημιουργικά και τεχνικά επιτεύγματα.

Εάν επέλεξες το 3ο, η ψυχή σου ανήκει στους πολεμιστές

Είσαι άτομο που θέλει αποτελέσματα. Η ανταμοιβή είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να περάσεις στη δράση και να επιτύχεις τον στόχο. Άτομα με τέτοια ψυχή αγαπούν την άσκηση και τη δραστηριότητα. Είναι ενεργητικά, δυναμικά και συγκεντρωμένα.

Εάν επέλεξες το 4ο, η ψυχή σου ανήκει στους λόγιους

Οι άνθρωποι με μια τέτοια ψυχή είναι περίεργοι, επιμελείς από τη φύση τους και με υψηλό επίπεδο μόρφωσης. Τους αρέσει να μελετούν και πολύ πιθανό να ήταν τα αστέρια της τάξης τους. Θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν, να πειραματίζονται, να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους.

Εάν επέλεξες το 5ο, η ψυχή σου ανήκει στους σοφούς

Οι άνθρωποι με μια τέτοια ψυχή είναι χαρισματικοί και συναρπαστικοί. Είναι ενθουσιώδεις, λαμπεροί, εκδηλωτικοί και διασκεδαστικοί. Γεννήθηκαν για να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εάν επέλεξες το 6ο, η ψυχή σου ανήκει στους ιερείς

Έχουν ενέργεια, εμπνέουν, παρακινούν, οι ιερείς μπορούν να δουν τις πραγματικές δυνατότητες των γύρω τους και να αποκαλύψουν τις καλύτερες τους ποιότητες. Επιπλέον, νοιάζονται για τους άλλους, παρηγορούν και συμπονούν.

Εάν επέλεξες το 7ο, η ψυχή σου ανήκει στους βασιλιάδες

Οι βασιλιάδες είναι ισχυρά και αυθεντικά άτομα, που γίνονται εξαιρετικοί ηγέτες. Οι άνθρωποι με μια τέτοια ψυχή είναι τελειομανείς και συνηθίζουν να κάνουν τα πάντα, αγγίζοντας (ή ξεπερνώντας) τα υψηλότερα στάνταρς και δίνοντας βάση και στην παραμικρή λεπτομέρεια

Διάβασε επίσης: Διάλεξε 1 από τις 4 κουκουβάγιες και ανακάλυψε την πραγματική αλήθεια για σένα

Διάλεξε 1 από τα 8 δέντρα και μάθε τι φανερώνει για σένα

Διάλεξε 1 από τα 5 φτερά και ανακάλυψε την κρυμμένη σου δύναμη

Διάλεξε 1 από τα 6 φύλλα και δες τι αποκαλύπτει για τον πραγματικό σου εαυτό!

Διάλεξε 1 από τα 7 μάτια της φωτογραφίας και δες τι κρύβει! 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved