Ο μήνας γέννησής σου δείχνει τα 3 στοιχεία σου που λατρεύουν όλοι συν ένα ελάττωμά σου!

Οι έρευνες απέδειξαν ότι ο μήνας που γεννήθηκες επηρεάζει σημαντικά την εξέλιξη του χαρακτήρα σου

Ο μήνας γέννησής σου δείχνει τα 3 στοιχεία σου που λατρεύουν όλοι συν ένα ελάττωμά σου!

Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν, ο μήνας γέννησής σου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη του χαρακτήρα σου. Εμείς σου παρουσιάζουμε 3 στοιχεία σου που λατρεύουν όλοι συν ένα βασικό σου ελάττωμα, που πρέπει να προσέξεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο μήνα που γεννήθηκες και να τα μάθεις.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Ιανουάριο λέγεται ότι έχουν ισχυρή ηθική σχετικά με την εργασία και δε θα διστάσουν να υψώσουν τη φωνή τους προκειμένου να γίνουν αποδεκτές οι θέσεις και οι απόψεις τους.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Φέρνεις χαρά στους άλλους, όπου κι αν πας ή βρεθείς. Είσαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσεις κάποιον άλλον. Κάνεις εύκολα φίλους.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Βρίσκεσαι συχνά σε κατάσταση αναταραχής και αποδιοργάνωσης, λόγω του ότι βάζεις τους άλλους αρκετές φορές σε προτεραιότητα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Φεβρουάριο έχουν έμφυτες καλλιτεχνικές τάσεις. Τους αρέσουν οι καινούργιες, μοναδικές ή ιδιαίτερες ιδέες, τις οποίες δουλεύουν, προσπαθώντας να τις πραγματοποιήσουν και να αναδείξουν την ξεχωριστή προσωπικότητά τους.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Κάνεις τους άλλους να αισθάνονται άνετα και αποδεκτοί. Το χαμόγελό σου μπορεί να φωτίσει ένα δωμάτιο. Η φιλία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς - δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ κάποιο άτομο ως «μίας χρήσης».

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Οι άνθρωποι σε θεωρούν «υπερβολικά ευγενικό» και δεν ξέρουν πότε είσαι αληθινός και πότε υποκρίνεσαι!

ΜΑΡΤΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάρτιο θεωρούνται, επίσης, ευφάνταστοι και δημιουργικοί. Η διαφορά με αυτούς που γεννήθηκαν Φεβρουάριο είναι ότι εχουν μεγάλη εσωστρέφεια και είναι ήρεμοι.

Οι 3 ξεχωριστές σου ιδιότητες είναι: Οι άνθρωποι αισθάνονται αμέσως ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν. Λόγω της μεγάλης σου διαίσθησης έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις αμέσως τι πάει στραβά. Είσαι πολύ δοτικός.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Προσπαθείς με ύπουλο ή υπόγειο τρόπο να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που νομίζεις ότι σε ζηλεύουν ή σε εχθρεύονται.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Απρίλιο θέλουν να τους προσέχουν όλοι. Απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου που βρίσκονται στο προσκήνιο. Δεν τους αρέσει να παίρνουν εντολές από άλλους και συνήθως κάνουν πράγματα με το δικό τους τρόπο.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Είσαι πολύ δυνατός και δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Δεν πέφτεις εύκολα στον πειρασμό. Οι άνθρωποι σε σέβονται για την τιμιότητα και το ήθος σου.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Παραιτείσαι πολύ εύκολα, λόγω των προηγούμενων αρνητικών εμπειριών σου!

ΜΑΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Μάιο δυσκολεύονται να αποφασίσουν σχετικά με το τι θέλουν και τι όχι. Άλλο πράγμα κυνηγούσαν πριν, το εντελώς αντίθετο επιθυμούν μετά.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Ελκύεις τους άλλους σαν μαγνήτης, λόγω της ανάλαφρης προσωπικότητάς σου. Αν κάποιοι συγκρουστούν, μεσολαβείς για να τα ξαναβρούν. Οι άνθρωποι σου ζητούν συχνά καθοδήγηση και συμβουλές.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Καταναλώνεις πάρα πολύ ενέργεια σε πράγματα και υποθέσεις άλλων, παρά στον εαυτό σου και τη ζωή σου.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Ιούνιο είναι συνήθως πολύ ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων. Νοιάζονται πραγματικά και είναι ντροπαλοί και γλυκομίλητοι.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Μπορείς να σταματήσεις κάποιον να μιλάει με ένα μόνο «βλέμμα» σου. Είσαι τολμηρος και πρόθυμος να δοκιμάσεις τα πάντα μία φορά. Σε θαυμάζουν για τη μεγάλη σου καρδιά και τη γενναιόδωρη συμπεριφορά σου.

Το Νο1 ελάττωμά σου είναι: Δεν λες ευθέως τι θέλεις και δυσκολεύεσαι να χρησιμοποιήσεις τις κατάλληλες λέξεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Ιούλιο έχουν πολλά χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά που γεννιούνται τον Ιούνιο, εκτός από το γεγονός ότι είναι πιο εξωστρεφείς και αυθόρμητοι.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Όταν κάποιος είναι αναστατωμένος ή λυπημένος, έρχεται πρώτα σε σένα. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να βοηθήσεις κάποιον/α, δίνοντάς του χρόνο, χρήματα ή την ενέργειά σου. Είσαι στο κέντρο της προσοχής, είτε το θέλεις είτε όχι.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Έχεις την τάση να αποσπάσαι, με κάθε τι ωραίο ή απολαυστικό, αντί να βρίσκεις λύσεις για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Όσοι γεννιούνται τον Αύγουστο είναι γεννημένοι ηγέτες. Δεν φοβούνται να αντισταθούν, να γίνουν αρχηγοί μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων και να έχουν τις δικές τους απόψεις.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις, αν το βάλεις στο μυαλό σου. Σου αρέσει να περιτριγυρίζεσαι από κόσμο και τρελαίνεσαι για πάρτι και διασκεδάσεις. Η νοημοσύνη σου είναι κάτι που όλοι επαινούν.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Οι άλλοι σε αντιπαθούν, όταν κοκορεύεσαι για το πόσα γνωρίζεις. Προσπάθησε να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο είναι πολύ ευαίσθητοι και έχουν υψηλές προσδοκίες από άλλους, επομένως, πολλές φορές στη ζωή τους απογοητεύονται.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Μπορείς να οργανώσεις ή να μάθεις πράγματα πολύ γρήγορα. Δεν φοβάσαι να σηκώσεις τα μανίκια και να κάνεις ό,τι χρειάζεται. Η οικογένεια και η φιλία είναι για σένα πιο σημαντικά από τον πλούτο ή το κοινωνικό status.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Δε λες αυτά που θέλεις ή νιώθεις γι' αυτό σου μένει μέσα σου πικρία και αρνητικότητα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Οκτώβριο λαχταρούν τη σταθερότητα και την ισορροπία στη ζωή τους. Έχουν μια θετική οπτική και αποφεύγουν την αντιπαράθεση και τους καβγάδες.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Κάνεις μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Σε βλέπουν ως πρότυπο λόγω της σοφίας και της σταθερότητάς σου. Στον έρωτα είσαι γλυκός και ανιδιοτελής.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Περιμένεις από τους πάντες να είναι ώριμοι όσο εσύ και να κάνουν σωστές επιλογές και αν αυτό δε συμβαίνει, θυμώνεις.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθείς. Αυτό μπορεί μερικές φορές να ενοχλεί τους άλλους, ειδικά εκείνους που είναι πολύ κοντά τους.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Είσαι καλός ακροατής και ένας υπέροχος ώμος για να ακουμπήσουν. Στον έρωτα, ξέρεις πώς να βγάλεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του άλλου ατόμου. Κάνεις τους άλλους να αισθάνονται ξεχωριστοί και πολύτιμοι.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Δυσκολεύεσαι να πεις "όχι", ώσπου φτάνεις στα όριά σου, πιέζεσαι και μετά νευριάζεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Δεκέμβριο είναι γενναιόδωροι και περιπετειώδεις. Έχουν μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, αλλά η υπερηφάνειά τους μπορεί να παρεμποδίσει μερικές φορές να φανούν όλα τα καλά πράγματα που κάνουν.

Οι 3 ξεχωριστές ιδιότητές σου είναι: Είσαι πραγματικά καλό άτομο που δεν θα βλάψει σκόπιμα κάποιον άλλο. Είσαι διασκεδαστικός, με χιούμορ και κάνεις τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Είναι εύκολο να σε συμπαθήσουν και να σε ερωτευτούν.

Το Νο 1 ελάττωμά σου είναι: Ξεχνάς ότι η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της για να παραμείνει ισορροπημένη. Μη στραβώνεις μπροστά στις δυσκολίες. Αντιμετώπισέ τις.

Διάβασε επίσης: Ο μήνας γέννησής σου αποκαλύπτει τι είδους γυναίκα είσαι!

Βρες το πτηνό που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησής σου και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα

Ο μήνας γέννησής σου έχει πολλά να πει για την ερωτική σου ζωή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved