Διάλεξε 1 από τα 7 μάτια της φωτογραφίας και δες τι κρύβει!

Η ακρίβειά του θα σε εκπλήξει!

Διάλεξε 1 από τα 7 μάτια της φωτογραφίας και δες τι κρύβει!

Τα μάτια, όπως έλεγαν κι οι αρχαίοι μας πρόγονοι, είναι ο καθρέφτης της ψυχής και μάλλον είχαν δίκιο. Μέσω των ματιών μας αντιλαμβανόμαστε, μαθαίνουμε και ερωτευόμαστε και διακρίνουμε τι κρύβεται κατά βάθος. Στην φωτογραφία σου δίνουμε 7 μάτια για να διαλέξεις αυτό που σε τράβηξε. Για το κάθε ένα υπάρχει και η ανάλογη ερμηνεία παρακάτω.

1.

Η φωτιά μέσα σου είναι δυνατή. Τα ένστικτά σου είναι ζωντανά και πεινασμένα. Η λίμπιντό σου ξυπνά και τώρα μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις αληθινές σου προθέσεις και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις στο άμεσο μέλλον. Πιθανότατα να αισθάνεσαι εξοργισμένος/η για κάτι, που συνέβη στο παρελθόν και δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Ωστόσο, η συγχώρεση είναι το κλειδί για τη θεραπεία σου.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

2.

Ενδεχομένως να έχασες κάτι πολύτιμο πρόσφατα, αλλά είσαι εδώ, σοφότερος/η και ισχυρότερος/η (ίσως δεν το καταλαβαίνεις ακόμη, αλλά έτσι είναι). Από την άλλη πλευρά, αυτή η σοφία που απέκτησες, πιθανόν τώρα να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Ίσως κι αυτοί να άλλαξαν και να πρέπει να τους ξανασχεδιάσεις. Ωστόσο, βρίσκεσαι σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σου και έχεις τη δυνατότητα να δείξεις σε όλους τι μπορείς να καταφέρεις.

3.

Μπορείς να αλλάξεις με θαυμαστό τρόπο τη ζωή σου και των άλλων, που είναι δίπλα σου. Οι άνθρωποι ελκύονται από εσένα ασυνείδητα, για να τους βοηθήσεις να θεραπευτούν. Εκπέμπεις μια υπέροχη αύρα, σαν φάρος της ευτυχίας και της ηρεμίας και μακάρι να ήξερες την έκταση των δυνάμεών σου! Ανακάλυψέ τες και φτάσε την ενέργειά σου στο αποκορύφωμά της.

4.

Προσπαθείς πάντα να βρεις το "γιατί" σε κάθε τι που συμβαίνει. Ψάχνεις το βαθύτερο νόημα, αναρωτιέσαι πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή, αν είχες επιλέξει διαφορετικό μονοπάτι. Μερικές φορές είσαι πολύ αυστηρός/η με τον εαυτό σου και τελειομανής. Λοιπόν, έτσι είναι η ζωή! Ενδεχομένως κάποιες φορές να αισθάνεσαι χαμένος/η, αλλά αυτό συμβαίνει, επειδή αμφισβητείς τις επιλογές, τα κίνητρα και την κρίση σου. Πρέπει να μάθεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου.

5.

Ξέρεις τι να κρύψεις και τι να δείξεις στους άλλους. Μπορεί να μην το κάνεις σκόπιμα, αλλά ανταμείβεις τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου με αυτές τις προσωπικές πληροφορίες για σένα. Όσο περισσότερο αγαπάς κάποιον/α, τόσα περισσότερα του φανερώνεις. Πιθανώς αυτό συμβαίνει επειδή νωρίτερα στη ζωή σου ένιωσες ότι προδόθηκες. Με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησες ένα «προστατευτικό τείχος» το οποίο κανείς δεν μπορεί εύκολα να ρίξει. Αυτό το συμπαγές, αινιγματικό εξωτερικό σου είναι μέρος του αμυντικού σου μηχανισμού. Προσοχή όμως, γιατί το να συγκρίνεις τα άτομα που κάποτε σε έβλαψαν με αυτά που είναι κοντά σου θα σε οδηγήσει στη μοναξιά.

6.

Ελκύεις με την αινιγματική και μυστηριώδη προσωπικότητά σου. Η αύρα σου εκπέμπει άγνωστη σοφία και αρκετά μυστικά. Παρατηρείς τα πάντα (παρ' όλο που γίνεται ασυνείδητα) και καταγράφεις το κάθε τι. Πρέπει να αποκτήσεις περισσότερη σιγουριά, να συνειδητοποιήσεις τις δυνάμεις να κρύβονται μέσα σου. Μάθε τις, μάθε περισσότερα για τον εαυτό σου με μια αναδρομή σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος και κάνε τον απολογισμό σου. Αυτό μπορεί να είναι το κλειδί για να τις ξεκλειδώσεις.

7.

Σου αρέσει να παρακολουθείς πώς αντιδρούν οι άνθρωποι σε ορισμένες καταστάσεις. Ξέρεις πώς να δημιουργείς ψευδαισθήσεις και πώς να "παίζεις" στις σχέσεις. Αν και είσαι ειλικρινής, δεν θέλεις άλλα άτομα να γνωρίζουν τα πάντα για σένα γιατί επιδιώκεις να τους δίνεις κίνητρα να τα ανακαλύψουν μόνα τους. Σαν να είσαι το "βραβείο" που θα κερδίσει κάποιος/α, αν τα καταφέρει. Ρίχνεις το δόλωμα και περιμένεις το εκάστοτε πρόσωπο να τσιμπήσει. Αυτό που θα είναι έξυπνο και ικανό και θα ανακαλύψει τους θησαυρούς σου, θα το ανταμείψεις με το προνόμιο να σε έχει φίλο ή εραστή (ερωμένη).

Διάβασε επίσης:Διάλεξε 1 από τα 6 σύμβολα και ανακάλυψε τι πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου!

Διάλεξε 1 από τις 6 παραλίες και μάθε τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου

Ο μήνας που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα το ιδανικό σου ταίρι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved