Έχεις γεννηθεί με κάποιο σημάδι; Μάθε τι δείχνει για το παρελθόν σου!

Η προηγούμενη και η τωρινή ζωή σου συνδέεται με τα εκ γενετής σημάδια

Έχεις γεννηθεί με κάποιο σημάδι; Μάθε τι δείχνει για το παρελθόν σου!

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το ότι ένα εκ γενετής σημάδι συνδέεται με την προηγούμενη ζωή μας, που αν το μελετήσουμε, ίσως μας υποδείξει τον χάρτη πορείας του "ταξιδιού" μας. Μάλιστα, όσο πιο εμφανές είναι, τόσο πιο πρόσφατη η ζημιά... Ας δούμε λοιπόν τι αποκαλύπτουν τα πιο συνηθισμένα σημάδια γέννησης.

Πανάδες - Αλμπίνο: Φακίδες (σκοτεινά σημεία) και albinos (λευκές κηλίδες) βρίσκονται συχνά όπου έχουμε καεί από πυρκαγιά σε προηγούμενες ζωές. Εκείνοι που έχουν υποστεί εγκαύματα, θα σας πουν ότι η φωτιά αφήνει το σημάδι της στο δέρμα μόνιμα. Φακίδες και αλμπίνο είναι συνήθως ενδείξεις ότι θα πρέπει να θεραπεύσουμε το κάρμα της φωτιάς από προηγούμενες ζωές.

Υφέσεις δέρματος: Οι συνθλίψεις του δέρματος (όπου το δέρμα είναι τραχύ και με αυλάκια) προκαλούνται από τραυματισμό ή ασθένειες (όπως η ευλογιά, η ανεμοβλογιά, και σύφιλη), σε προηγούμενες ζωές. Είναι υπενθυμίσεις των θεμάτων που έχουμε έρθει να θεραπεύσουμε στην παρούσα ζωή.

Κρεατοελιές - Κονδυλώματα: Οι κρεατοελιές και οι μυρμηγκιές συχνά βρίσκονται στο χώρο των μη θανατηφόρων βλαβών της νόσου, από τις προηγούμενες ζωές. Ακόμα κι αν οι κρεατοελιές και οι μυρμηγκιές έχουν τωρινή προέλευση της ζωής, τείνουν να συγκεντρώνονται γύρω από τις περιοχές της τραυματικής εμπειρίας της προηγούμενης ζωής. Ειδικά αν έχουμε πρόβλημα στη θεραπεία τους, μπορεί να σημαίνουν την ανάγκη για την επούλωση του παρελθόντος.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Κύστες - Εξογκώματα: Οι κύστες και τα εξογκώματα συχνά δηλώνουν μια θανατηφόρα βλάβη από νόσο σε προηγούμενες ζωές. Για παράδειγμα, δύσκολες κύστες-εξογκώματα στα χέρια, τα πόδια και στους λεμφαδένες μπορεί να είναι απομεινάρια ενός τραυματικού θανάτου από πανώλη.

Όγκος-ουλή: Δηλώνει θάνατο από όπλο σε προηγούμενες ζωές. Είναι η απόλυτη ένδειξη ότι μια προηγούμενη ζωή κραυγάζει για την επούλωσή της στο παρόν. Συνήθως απαιτούν την προσοχή ενός ατόμου, αναγκάζοντάς το να αναλάβει δράση για να σώσει τώρα τη ζωή τους τώρα.

Εάν είμαστε πρόθυμοι να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν την προέλευση της ζωής από τα σημάδια μας, θα μάθουμε σχετικά με το ποιοί ήμασταν ... αλλά θα ανακαλύψουμε και ποιοι μπορούμε να γίνουμε.

Σκοπός των σημαδιών: Η υπενθύμιση γεγονότων του παρελθόντος. Μας θυμίζουν τα γεγονότα του παρελθόντος, όπου το σώμα μας είχε καταστραφεί και δεν επουλώθηκε πλήρως.

Υπενθυμίσεις της αποτυχίας: Μετενσαρκωθήκαμε με τα σημάδια για να μας θυμίζουν αυτό που κάναμε «λάθος» στο παρελθόν. Το δέρμα μας είναι γεμάτο από τα σημάδια που μας θυμίζουν πόσο απρόσεκτοι συνηθίζαμε να είμαστε.

Υπενθυμίσεις της επιτυχίας: Μετενσαρκωθήκαμε με τα σημάδια για να μας θυμίζουν αυτό που κάναμε «καλά» στο παρελθόν. Πχ, ένα κομμάτι δέρματος λείπει πάνω από το ένα φρύδι. Μπορεί ένα τσεκούρι μάχης να το έκοψε, συνέχισε όμως να αγωνίζεται. Αυτή η ουλή υπενθυμίζει το θάρρος και την ικανότητά του να λύνει τα προβλήματα τώρα.

Υπενθυμίσεις της Αγάπης: Κάποιος μπορεί να έχει ένα σημάδι σε ένα δάχτυλο που του θυμίζει πώς έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας που αγάπησε βαθιά σε μια προηγούμενη ζωή.

Σημασία των Ουλών: Οι ουλές μας θυμίζουν, ό, τι επιλέγουμε. Εάν έχουμε ουλές και έχουμε επιζήσει από τα γεγονότα που τις δημιούργησαν, τότε θα πρέπει να είναι πηγές υπερηφάνειας. Αν μπορούμε να μάθουμε από τις αποτυχίες μας, να είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες μας και να αγαπάμε στη ζωή μας, τότε τα σημάδια μας έχουν εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διάβασε επίσης: Πες μας την ημέρα γέννησής σου, για να σου αποκαλύψουμε το μάθημα ζωής που θα πάρεις!

Διάλεξε 1 από τα 6 σύμβολα και ανακάλυψε τι πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved