Ο μήνας γέννησής σου έχει πολλά να πει για την ερωτική σου ζωή

Τι κρύβεται την καρδιά σου και ποιο κλειδί θα την ξεκλειδώσει;

Ο μήνας γέννησής σου έχει πολλά να πει για την ερωτική σου ζωή

Ο μήνας γέννησής σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα ή τα γούστα σου. Ήξερες όμως ότι κάθε ένας κρατά κι ένα κλειδί, που μπορεί να ξεκλειδώσει την καρδιά σου και να αλλάξει τελείως την ερωτική σου ζωή; Διάβασε παρακάτω τι φανερώνει ο μήνας που γεννήθηκες.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η καλοσύνη είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Αγαπάς άνευ όρων και έχεις πραγματικά χρυσή καρδιά, γι' αυτό το να βρεις ένα/μια σύντροφο που να σε αγαπά τόσο βαθιά, όσο εσύ αυτόν/η είναι πολύ σημαντικό. Είσαι πολύ επίμονος/η, όταν έχεις σχέση με το άτομο που λαχταράς. Δεν έχεις ταμπού και καταφέρνεις να τον/ην πείσεις να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει ποτέ. Είσαι ένα τολμηρό άτομο, σκληρά εργαζόμενο, με ισχυρές απόψεις και δεν φοβάσαι να πεις ανοιχτά τη γνώμη σου. Είναι τυχερός/η όποιος/α σε έχει στο πλευρό του.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Το πάθος είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Χρειάζεσαι κάποιον που έχει εξ ίσου όρεξη για ζωή και περιπέτεια όπως κι εσύ! Εάν γεννήθηκες τον Φεβρουάριο, τότε η ερωτική σου ζωή είναι επίσης περιπετειώδης. Είστε εξαιρετικά παθιασμένος/η με το άτομο με το οποίο είσαι μαζί, ωστόσο μερικές φορές μπορεί να απομακρύνεσαι για λίγο, αν τα συναισθήματά σου είναι αρκετά έντονα. Σου αρέσει να εξερευνάς νέα πράγματα και να διεκδικείς αυτά που θέλεις. Είσαι δημιουργικός/η, ευφάνταστος/η, αφοσιώνεσαι σε κάποιο "μεγάλο έργο" και λατρεύεις τις βαθιές, φιλοσοφικές συζητήσεις.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Η πίστη είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να δεσμευτούν, αλλά εσύ είσαι φτιαγμένος/η για μακροχρόνιες σχέσεις. Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη από τις ωραίες εμπειρίες που είχες ποτέ σου. Είσαι ένα εξαιρετικά πνευματικό άτομο, που αισθάνεται έναν ιδιαίτερο δεσμό με το άτομο που έχεις σχέση, κάτι που σε κάνει να θέλεις να περνάς όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, μαζί του στο κρεβάτι. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάρτιο είναι ευφάνταστοι, αλλά τείνουν να είναι πιο εσωστρεφείς και ήσυχοι.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Η δέσμευση είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Αρνείσαι να σταματήσεις να προσπαθείς, όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, οπότε σου ταιριάζει κάποιος/α που θα αντέχει πολύ, σε κάθε συνθήκη. Εάν γεννήθηκες τον Απρίλιο, μπορεί να είσαι ένας από τους πιο εκφοβιστικούς ανθρώπους στη σχέση τους, που επιμένουν και θέλουν να γίνει το δικό τους. Είσαι ασταμάτητος/η, όταν ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο και θέλεις να το κερδίσεις πάση θυσία. Δίνεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου, αλλά μόλις το πάθος αρχίσει να εξασθενίζει, το ενδιαφέρον σου χαλαρώνει.

ΜΑΙΟΣ

Το χιούμορ είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να μιζερεύεις. Βρες κάποιον/α που θα εκτιμήσει αυτήν την ανάλαφρη πλευρά σου. Είσαι αρκετά ιδιαίτερος σαν άτομο και ψάχνεις έναν άνθρωπο για σχέση, όπου και οι δυο θα περνάτε καλά. Είσαι εκφραστικός, εξωστρεφής και θέλεις να ξέρεις ότι και η άλλη πλευρά νιώθει όμορφα μαζί σου. Ωστόσο, έχεις και το κακό είναι ότι είσαι λίγο άστατος και επιπόλαιος σαν χαρακτήρας και αλλάζεις συχνά και απότομα τη γνώμη σου.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Η ταπεινότητα είναι το κλειδί για την καρδιά σου και αντίθετα η αλαζονεία κλείνει την πόρτα της για τα καλά. Πρέπει να είσαι με κάποιον/α που είναι εξίσου ταπεινός με εσένα. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Ιούνιο είναι οι παγκόσμιοι "σώστες". Είναι ευαίσθητοι και φροντίζουν τους άλλους και θέλουν το καλύτερο για τον κόσμο. Τείνουν να είναι δημιουργικοί και σκέφτονται πολύ το μέλλον. Ψάχνουν συνεχώς τρόπο για να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Όμως, έχουν πρόβλημα στο να εκφράσουν το πώς αισθάνονται.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Η τιμιότητα είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Ποτέ δεν ψεύδεσαι και όταν κάποιος πολύ κοντά σου σε εξαπατά, στην κάνει χίλια κομμάτια, γι' αυτό αναζητάς κάποιον/α που να έχει ακεραιότητα. Η ερωτική σου ζωή γενικά είναι αρκετά ικανοποιητική. Ζητάς τη συναισθηματική σύνδεση με ένα άτομο και στο κρεβάτι. Είσαι πιστός/η και θέλεις να δίνεις στο ταίρι σου την ίδια ικανοποίηση που παίρνεις. Είσαι εξωστρεφής, με αυτοπεποίθηση, χαρούμενος, αλλά έχεις και μια πολύ πιο σοβαρή φύση κάτω από την επιφάνεια.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Η σοκολάτα είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Τόσο απλό! Εάν γεννηθήκες τον Αύγουστο, η ερωτική σου ζωή είναι μάλλον χαοτική και στη σχέση σου είτε είσαι εξαιρετικά γενναιόδωρος/η είτε πολύ εγωιστής/α ή και τα δυο μαζί. Δε σου αρέσει να σου λένε τι να κάνεις και θέλεις να εντυπωσιάζεις, όχι μόνο το άτομο που σου αρέσει, αλλά και οποιοδήποτε άλλο σε κοιτάζει. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Αύγουστο είναι απόλυτοι και δογματικοί. Συχνά αναλύουν πολύ τα πράγματα και τα πάνε καλά σε τομείς που περιλαμβάνουν κριτική σκέψη.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Το αγκάλιασμα είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Είσαι απίστευτα στοργικό και διαχυτικό άτομο. Η ερωτική σου ζωή θέλεις να είναι η καλύτερη του πλανήτη. Είσαι πολύ παθιασμένος/η με τις σχέσεις, την αγάπη, την οικειότητα και τον ρομαντισμό. Μερικές φορές δεν είσαι ρεαλιστής και τρέφεις υψηλές προσδοκίες για τους ανθρώπους γύρω σου. Ωστόσο, αν απογοητευτείς, βγάζεις την κακή σου πλευρά, γίνεσαι πεισματάρης και σαρκαστικός και δε θα αφήσεις εύκολα ένα άτομο να φύγει και να το γλιτώσει όλο αυτό.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Το νοιάξιμο είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Είναι από τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που σε κάνουν πιο ευτυχισμένο/η, όπως ένας λόγος όλο νόημα ή μια κίνηση που να δηλώνει γνήσιο ενδιαφέρον και περιμένεις τη "μεγάλη αγάπη". Δε σου αρέσει να βιάζεις τα πράγματα και είσαι εξαιρετικός/η να σαγηνεύεις το άτομο, με το οποίο είσαι ερωτευμένος/η. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Οκτώβριο είναι το αντίθετο της σεζόν στην οποία γεννιούνται. Ενώ ο καιρός αλλάζει και τα πράγματα είτε πεθαίνουν είτε ξαναζωντανεύουν (ανάλογα με το ημισφαίριο που βρίσκονται), όλα στη ζωή τους τα θέλουν σταθερά και χωρίς αλλαγές και απρόοπτα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Το τέλειο δώρο είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Γιατί; Γιατί θεωρείς ότι αν σε αγαπά κάποιο πρόσωπο και νοιάζεται πραγματικά για σένα, ξέρει τι θέλεις και τι σου αρέσει πολύ, κάτι σαν απόδειξη της αγάπης του. Είσαι τολμηρός/η, περιπετειώδης, αλλά ταυτόχρονα και πολύ αινιγματικός/η. Κρύβεις τα συναισθήματά σου, αλλά δεν έχεις πολλές φοβίες. Ξεπερνάς τα εμπόδια, έχεις έντονο πάθος για τη ζωή και αξιοποιείς στο έπακρο τα πάντα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο ποιοτικός χρόνος είναι το κλειδί για την καρδιά σου. Δεν χρειάζεσαι κάτι φανταχτερό. Το μόνο που θέλετε είναι να περιβάλλεσαι από άτομα που αγαπάς. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι μια από τις πιο ευχάριστες. Είσαι δημιουργικός/η και ευφάνταστος/η, αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο, αρκετά γενναιόδωρος/η και ταυτόχρονα περήφανος/η, νευρικός/η και ισχυρογνώμων. Δουλεύεις πολύ και δεν μπορείς να κάθεσαι για καιρό. Οι φίλοι σου κάνουν πλάκα ότι δε στέκεσαι σε μια μεριά.

Διάβασε επίσης: Βρες το πτηνό που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησής σου και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα

Σε ποιο λουλούδι θα καθίσει η πεταλούδα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved