Βρες το πτηνό που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησής σου και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα

Πραγματικά, θα το διασκεδάσεις!

Βρες το πτηνό που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησής σου και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα

Ήξερες ότι κάθε μήνας σχετίζεται με ένα πτηνό; Διάλεξε το πουλί που αντιστοιχεί στο δικό σου μήνα γέννησης και δες αν τα χαρακτηριστικά που σου περιγράφουμε ταιριάζουν με τα δικά σου.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Η κουκουβάγια

Επιλέγεις προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιείς και είσαι συνετός στο λόγο σου. Φαίνεσαι γενικά ήρεμος, σχεδόν συγκρατημένος άνθρωπος, γι' αυτό η ευγλωττία σου ή το δημιουργικό σου γράψιμο εκπλήσσει ευχάριστα τους άλλους, ειδικά η ικανότητά σου να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια. Είσαι βαθυστόχαστος, σοβαρός και επιλεκτικός στις επαφές και τις συναναστροφές σου. Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι συνέδεαν τις κουκουβάγιες με τη θεά της σοφίας, την Αθηνά.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Παπαγάλος

Είσαι ελεύθερο πνεύμα και ο χαρακτήρας σου δεν είναι ποτέ προβλέψιμος ή βαρετός. Έχεις μια μοναδική ικανότητα να σκέφτεσαι "έξω από το κουτί". Η τέχνη, η μουσική και η δημιουργική γραφή σε συγκινούν ιδιαίτερα και τα έχεις ως έμφυτα ταλέντα. Αρκετοί εμπνέονται συχνά από την προσωπικότητα και το πάθος σου για τη ζωή. Δεν σου αρέσει να είσαι στο κέντρο της προσοχής, ωστόσο, τα κεφάλια γυρίζουν προς το μέρος σου. Οι παπαγάλοι συμβολίζουν την ομορφιά, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Κοκκινολαίμης

Ο κοκκινολαίμης είναι πτηνό αντοχής, έτσι κι εσύ έχεις την ικανότητα να επιβιώνεις ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η οικογένεια και οι φίλοι σου σέβονται τη δύναμη και τις πεποιθήσεις σου, ανεξάρτητα από το αν σου το λένε ανοιχτά ή όχι. Κάποιες στιγμές κουράζεσαι βέβαια, αλλά σπάνια το δείχνεις. Αντ' αυτού, εστιάζεις όλες τις προσπάθειές σου στην ανταμοιβή που σε περιμένει στο τέλος. Χωρίς αμφιβολία, είσαι ένα ισχυρό, ανθεκτικό και εμπνευσμένο άτομο. Στις παλιές μυθολογίες και θρύλους, ο κοκκινολαίμης ήταν σύμβολο πάθους και τιμής. Ονομάζεται, επίσης, και ανοιξιάτικο πουλί, επειδή συμβολίζει την ανανέωση και τη "νέα γέννηση".

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Καναρίνι

Σου αρέσει να γελάς και είσαι σχεδόν πάντα χαρούμενος. Η αίσθηση του χιούμορ σου μπορεί να μαλακώσει, ακόμα και τους πιο άκαμπτους ανθρώπους και τα αστεία σου να φτιάξουν τη μέρα όλων. Είσαι επίσης προικισμένος με καθαρό μυαλό και γεμάτος κατανόηση. Εάν κάποιος έχει τις μαύρες του, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να νιώσει και πάλι καλύτερα. Οι πάντες χαίρονται με την παρουσία σου και έχουν όμορφες αναμνήσεις από σένα. Τα καναρίνια είναι χαρούμενα πουλιά που αντιπροσωπεύουν την ευτυχία και την ευεξία και είναι σύμβολο ανιδιοτέλειας.

ΜΑΙΟΣ: Αηδόνι

Όπως το τραγούδι του αηδονιού, έτσι κι εσύ κάνεις τον κόσμο πιο όμορφο. Η καρδιά σου είναι γεμάτη αγάπη και δοτικότητα και η ζεστασιά σου τυλίγει τους πάντες σαν τις ακτίδες του ήλιου. Το ευγενικό σου χαμόγελο είναι το σήμα κατατεθέν σου και όταν μιλάς, οι άνθρωποι κρέμονται από τα χείλη σου. Το αηδόνι έχει τόσο λογοτεχνικό, όσο και ποιητικό συμβολισμό και το κελάηδημά του έχει ταυτιστεί με το τραγούδι της αγάπης. Λέγεται ότι βοηθά τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Περιστέρι

Ο ήρεμος τρόπος ζωής σου είναι το αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης και εμπειρίας, αλλά και γιατί σαν άνθρωπος είσαι ευγενικός, φιλήσυχος και τρυφερός. Η θετική σου στάση είναι μεταδοτική και σου αρέσει να μεταφέρεις καλές ειδήσεις, ώστε να κάνεις τους άλλους χαρούμενους. Εκτιμάσαι απ' αρκετά πρόσωπα και όσο περισσότερο παίρνεις αγάπη, τόσο καλύτερη γίνεται η ζωή σου. Το περιστέρι είναι σύμβολο ειρήνης. Θεωρείται ότι ηρεμεί τις ανήσυχες ή δυσάρεστες σκέψεις μας, επιτρέποντάς μας να βρούμε τη γαλήνη.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Αετός

Έχεις αυτοπεποίθηση, είσαι καλός ακροατής και τραβάς το ενδιαφέρον των άλλων. Ακόμα και άτομα που δεν τα ξέρεις, μόλις σε γνωρίσουν, ευχαρίστως θα μιλήσουν μαζί σου και θα σου αποκαλύψουν ιστορίες της ζωής τους. Έχεις ηγετική φυσιογνωμία, είσαι αξιόπιστος και κερδίζει την εμπιστοσύνη. Δίνεις σωστές συμβουλές, μοιράζεσαι την ειλικρινή σου άποψη και κάνεις ό, τι χρειάζεται για να βοηθήσεις όσους έχουν ανάγκη. Ο αετός είναι ένα σύμβολο ελευθερίας και θάρρους. Πετά ψηλότερα από οποιοδήποτε άλλο πουλί, παρακινώντας και τα άλλα να βρουν τη δύναμη να τον φτάσουν.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Αλκυόνη

Είσαι αρκετά κοινωνικός και εξωστρεφής άνθρωπος, που του αρέσει να κάνει καινούργιες φιλίες και παρέες. Έχεις μεγάλη καρδιά και είσαι πάντα έτοιμος να προσφέρεις βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. Η επινοητικότητα και η ευφυΐα σου είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σου και, έχοντας καλή εκπαίδευση, θα φτάσεις πολύ μακριά. Η αλκυόνη, το ψαροπούλι ή θαλασσοπούλι, όπως είναι η κοινή του ονομασία, είναι σύμβολο ευημερίας και μακροημέρευσης. Υπάρχουν πολλοί θρύλλοι και δεισιδαιμονίες που το περιβάλλουν, κυρίως της αρχαίας Ελλάδας. Η Αλκυόνη ήταν κόρη του βασιλιά Αιόλου, που ο Δίας τη μεταμόρφωσε σε πτηνό, μετά την αυτοκτονία της γιατί έχασε τον αγαπημένο της. Από αυτήν πήραν το όνομά τους οι "Αλκυονίδες μέρες", που είναι οι πιο ζεστές του χειμώνα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Γεράκι

Είσαι ο ήρωας της δικής σου ιστορίας, καθώς αντιμετωπίζεις γενναία τις προκλήσεις της ζωής, που έρχονται στο δρόμο σου. Η ταπεινότητα και η προθυμία σου να κάνεις πάντα το σωστό σου δίνουν την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό των γύρω σου, που σχεδόν ποτέ δε θα προδώσεις. Σαν ένας Άγγελος επί γης, εμφανίζεσαι την κατάλληλη στιγμή και βοηθάς τους άλλους στις πιο σκοτεινές στιγμές τους. Τα γεράκια είναι άγρια πτηνά και παραδοσιακά θεωρούνται σύμβολο της δύναμης.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Κύκνος

Έχεις τις απαντήσεις σε αρκετά προβλήματα της ζωής. Σου αρέσει να βοηθάς τους ανθρώπους και μπορείς να βρεις γρήγορα τη σωστή λύση στα θέματα που αντιμετωπίζουν. Η εσωτερική σου γαλήνη και η διαύγεια πνεύματος σε βοηθούν αρκετά, γι' αυτό έρχονται σε σένα, όταν χρειάζονται σωστές συμβουλές. Είσαι "θεραπευτής" και καθοδηγείς σωστά τους άλλους, ώστε να κατευθυνθούν προς το σημείο που πρέπει. Ο κύκνος συμβολίζει τη χάρη και την ομορφιά σε πολλά επίπεδα και σχετίζεται την αγάπη, τη μουσική και την ποίηση. Στη Ρωμαϊκή μυθολογία, ήταν συνδεδεμένος με την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Πετεινός

Είσαι ένας από τους καλύτερους φίλους που θα μπορούσε κάποιος να έχει. Πολύ πιστός, πάντα δίπλα στους φίλους σου, τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές τους. Ξέρεις, επίσης, πώς να περάσεις υπέροχα, είσαι η ψυχή της παρέας και λατρεύεις τις εξόδους και τα πάρτι. Ένα από τα δώδεκα ζώδια του Κινεζικού ζωδιακού κύκλου, ο Κόκορας είναι σύμβολο τιμιότητας, καθώς επίσης και του φυσικού και ηθικού σθένους. Επιπλέον, δείχνει τύχη, ευημερία, πιστότητα και προστασία.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Κοράκι

Είσαι ένας μυστηριώδης περιπλανητής, άνθρωπος περιπετειώδης, με σιγουριά, αλλά και έμφυτη περιέργεια. Βασίζεσαι στον εαυτό σου και αισθάνεσαι ικανοποιημένος με αυτό που είσαι και έχεις καταφέρει. Μπορεί να μην είσαι πάντα το κέντρο της προσοχής όλων, αλλά η ζεστή σου καρδιά εκτιμάται πραγματικά από τους άλλους. Η ζωή σου είναι γεμάτη από εμπειρίες και μαθήματα, γι' αυτό νιώθεις πλήρης και την απολαμβάνεις, κάτι που δημιουργεί αμηχανία σε αυτούς που -σε σύγκριση μαζί σου-δεν έχουν κάνει ούτε τα μισά. Άσχετα με το τι επικράτησε στην πάροδο των χρόνων, στην ελληνική μυθολογία, τα κοράκια θεωρούνταν σύμβολο προφητείας και καλής τύχης.

Διάβασε επίσης: Διάλεξε 1 από τα 9 πεταλούδες και δες τι κρύβεται στην ψυχή σου!

9 τρόποι με τους οποίους το ένστικτο μας προειδοποιεί!

Σε ποιο λουλούδι θα καθίσει η πεταλούδα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved