Δέκα facts που λίγοι γνωρίζουν για όσους έχουν γεννηθεί τον μήνα Μάιο!

Μάθε περισσότερα για τα παιδιά... των λουλουδιών!

Δέκα facts που λίγοι γνωρίζουν για όσους έχουν γεννηθεί τον μήνα Μάιο!

Όσοι είχαν τη χαρά να γεννηθούν τον μήνα Μάιο θεωρούνται από πολλούς τα παιδιά της άνοιξης, αφού εκείνοι είναι που με τον ερχομό τους στη ζωή σηματοδότησαν ουσιαστικά και τη μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη! Χαρακτηρίζονται από υψηλές φιλοδοξίες, εξυπνάδα και είναι άνθρωποι που κερδίζουν γρήγορα την εμπιστοσύνη των άλλων. Για να αποκτήσεις όμως μία καλύτερη εικόνα για τα... παιδιά των λουλουδιών, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει δέκα απίθανα facts, τα οποία τους σκιαγραφούν απόλυτα!

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς πάντα να προμηθευτείς και την έγκυρη προσωποποιημένη Γενέθλια Ανάλυση, του Astrology.gr, ώστε να αποκτήσεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον εαυτό σου ή το άτομο που σε απασχολεί.

1. Οι γεννημένοι τον μήνα Μάιο ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων ή των Ταύρων, είναι παθιασμένοι με τα πράγματα που αγαπούν και έχουν ανεξάντλητη δύναμη.

2. Το λουλούδι που τους αντιπροσωπεύει είναι o κρίνος, ένα σύμβολο ανθρωπιάς, δοτικότητας, αγνότητας, τύχης και προστασίας.

3. Ο πολύτιμος λίθος που τους αντιστοιχεί είναι το σμαράγδι, καθώς είναι εκείνο που με τις πράσινες, λαμπερές αποχρώσεις του, συγκεντρώνει όλη την ενέργεια της άνοιξης και της φύσης που αναγεννάται γύρω τους.

4. Η Audrey Hepburn, η Adele, ο George Clooney, η Cate Blanchett, είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους τον μήνα Μάιο.

5. Παρότι το ζώδιο και ο γενέθλιος μήνας, μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική πορεία ενός ατόμου, έχει παρατηρηθεί πως εκείνοι που γιορτάζουν μέσα στον Μάιο, δηλαδή, οι Δίδυμοι και οι Ταύροι είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί στο επάγγελμα που θα ακολουθήσουν και δεν μπορούμε να τους κατατάξουμε σε έναν συγκεκριμένο κλάδο.

6. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μέσα στην άνοιξη, βιώνουν πολύ έντονα τα συναισθήματά τους και μπορούν να κυμανθούν από την απόλυτη χαρά στη βαθιά θλίψη, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με μία έρευνα του περιοδικού Time στην οποία συμμετείχαν 58.000 άνθρωποι, όσοι είναι γεννημένοι τον μήνα Μάιο έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσουν κλινική κατάθλιψη κάποια στιγμή στη ζωή τους.

7. Ωστόσο, είναι εκείνοι που έχουν το μικρότερο ρίσκο να προσβληθούν από κάποια καρδιαγγειακή, νευρολογική και αναπνευστική νόσο.

8. Για να γεννηθεί κάποιος τον μήνα Μάιο, σημαίνει πως πέρασε μέσα στον αμνιακό σάκο ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και όλον τον χειμώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα μωρά που γεννιούνται Μάιο είναι πιο μικρόσωμα, αφού δεν έχουν λάβει κατά τη διάρκεια της κύησης την απαραίτητη βιταμίνη D.

9. Τους αρέσει να μένουν ξύπνιοι μέχρι αργά το βράδυ, αφού τις νυχτερινές ώρες μπορούν και λειτουργούν πολύ καλύτερα, ειδικότερα τους μήνες του καλοκαιριού.

10. Συνήθως έλκονται από ανθρώπους που είναι γεννημένοι διαφορετική εποχή από εκείνους, μίας και οι αντιφάσεις που προκύπτουν τους ιντριγκάρουν να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα το άτομο που έχουν απέναντί τους.

Τέλος, μην ξεχνάς πως όλα τα παραπάνω, δεν είναι παρά γενικεύσεις που αφορούν τα άτομα που έχουν γεννηθεί μέσα στην άνοιξη. Για ακόμη περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, μπορείς να ανατρέξεις στη Γενέθλια Ανάλυση του Astrology.gr, που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα αυτά τα υπέροχα πλάσματα!

Διάβασε επίσης:

Μην καθυστερείς! Διάλεξε γρήγορα 1 από τα 8 δέντρα και μάθε το μυστικό που κρύβει!

Το απόλυτο τεστ που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα αδύνατα σημεία σου στον έρωτα!

1 από τα 6 λουλούδια της φωτογραφίας αποκαλύπτει κάτι σημαντικό για σένα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved