Δεν το πιστεύεις, αλλά η κούπα που πίνεις τον καφέ ή το τσάι σου λέει πολλά για σένα

Τι «μυστικά» αποκαλύπτει;

Δεν το πιστεύεις, αλλά η κούπα που πίνεις τον καφέ ή το τσάι σου λέει πολλά για σένα

Για πολλούς και πολλές από εμάς, ένα φλιτζάνι καφέ το πρωί είναι η απαραίτητη «ιεροτελεστία» για να ξεκινήσει η μέρα με διάθεση! Ακριβώς για αυτό, έχουμε επενδύσει σε καλά και γευστικά χαρμάνια ή ηλεκτρικές συσκευές που θα μας χαρίσουν έναν καπουτσίνο... επαγγελματικών προδιαγραφών. Καλό θα ήταν, λοιπόν, για να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο την εμπειρία μας, να δώσουμε και την ανάλογη σημασία στην κούπα που επιλέγουμε να απολαύσουμε το ρόφημά μας.

Σύμφωνα με έρευνες, έχει αποδειχθεί πως μία ωραία κούπα μπορεί όντως να ενισχύσει την απόλαυση που νιώθουμε πίνοντας καφέ. Να μας κάνει να αισθανθούμε περισσότερη ζεστασιά, να μας εγείρει παραπάνω τις αισθήσεις.

Επιπλέον για τον πρωινό καφέ, οι ειδικοί συνιστούν ένα χειροποίητο και λειτουργικό σκεύος, με μέτριο πάχος στα τοιχώματα και μέτριο άνοιγμα, ώστε ο καφές μας να μην κρυώνει γρήγορα. Εάν μέχρι σήμερα έβαζες τον καφέ σου σε θερμός με καπάκι, μάλλον θα πρέπει να το αποχωριστείς, αφού το καπάκι είναι ένας παράγοντας που περιορίζει την απόλαυση από το άρωμα του καφέ και τη ζεστασιά του.

Εάν βέβαια θες να δώσεις μία πιο προσωπική «πινελιά» σε όλη αυτή την «ιεροτελεστία», μπορείς να αποκτήσεις μία μοναδική κούπα από το Astrology.gr. Εσύ θα είσαι εκείνη που θα επιλέξει αν θα έχει πάνω το ζώδιο, το όνομά σου ή το όνομα του αγαπημένου σου! Πάρε δύο, μία και για τον καθένα σας, για τα πρωινά που πίνετε μαζί καφέ στο κρεβάτι!

Κλείνοντας, ακόμη και οι ειδικοί επιμένουν πως τα ομοιόμορφα σετ από αντικείμενα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα, όπως είναι οι κούπες (μαχαιροπίρουνα, πετσέτες, κλπ) δημιουργούν μία ισορροπία στον προσωπικό μας χώρο.

Το μέγεθος, το χρώμα, ακόμη και ο τρόπος που τα έχουμε τοποθετήσει στα ράφια και το τραπέζι μας, μπορεί να επηρεάζουν τη συνολική εικόνα του σπιτιού, ακόμη και τη διάθεσή μας.

Διάβασε επίσης: Η ημέρα που γεννήθηκες αποκαλύπτει το καρμικό μάθημα που πρέπει να πάρεις

Κι όμως! Τα μαλλιά σου δηλώνουν αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα σου!

Το πώς κοιμάσαι αποκαλύπτει τις κρυφές ερωτικές σου επιθυμίες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved