Ξέρεις ποια είναι η σκοτεινή σου πλευρά; Αν όχι, διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και μάθε την!

Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείς!

Ξέρεις ποια είναι η σκοτεινή σου πλευρά; Αν όχι, διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και μάθε την!

Κάνεις ή σκέφτεσαι πράγματα, για τα οποία ντρέπεσαι να μιλήσεις; Υπάρχει κάτι που μισείς πράγματα, ενώ οι άλλοι λατρεύουν; Χαίρεσαι κατά βάθος με ό,τι συμβαίνει σε κάποιον/α που αντιπαθείς ή είσαι επιρρεπής σε αμαρτίες και πάθη αλλά το κρατάς κρυφό; Όλοι έχουμε μια σκοτεινή πλευρά, την οποία φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε ή να αποδεχτούμε. Αυτή δεν καταλαβαίνει από καλές προθέσεις ή δεσμεύσεις και κάνει ό,τι θέλει.

Μπορεί να την καταπιέζεις, αλλά δεν εξαφανίζεται με τον καιρό, αντίθετα αυξάνεται και ψάχνει διέξοδο. Η εξερεύνηση και κατανόηση της σκοτεινής σου πλευράς θα σου επιτρέψει να ανακτήσεις τον έλεγχό σου και να κατανοήσεις ή να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου!

Διάλεξε μία από αυτές τις 3 κάρτες της φωτογραφίας και ανακαλύψτε το σκοτάδι που έχεις μέσα σου!

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες την 1η

Μέσα σου βρίζεις και κατηγορείς τους άλλους για ό,τι συνέβη και συμβαίνει στη ζωή σου. Δεν τα βάζεις με τους γονείς σου, αλλά με άλλους ανθρώπους, ίσως πιο τυχερούς από σένα και ασυνείδητα τελείως παίρνεις τον ρόλο του αδύναμου ή του θύματος. Νομίζεις ότι έχεις γκαντεμιά στον έρωτα ή δεν καταλαβαίνεις γιατί η σκληρή σου δουλειά δεν αναγνωρίζεται ή εκτιμάται ή γιατί είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να σε σέβονται ή να σε συμπαθούν. Θα πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις τον εαυτό σου ως θύμα όλη την ώρα και να αναλάβεις πραγματικά τα ηνία, ώστε να πάρεις ό,τι θεωρείς ότι σου αξίζει γιατί μόνο τότε θα βρεις την αληθινή ευτυχία.

Εάν επέλεξες την 2η

Στο μυαλό σου καταλαβαίνεις πολύ καλά όλα όσα συμβαίνουν μέσα σου, γιατί κατηγορείς κάποιον/α, τι να θεραπεύσεις, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος, τι να μην κάνεις και τι να κάνεις. Όλα ωραία και καλά, όμως τα πάντα είναι θεωρητικά. Η κατανόησή τους στο κεφάλι σου δε σημαίνει ότι τα νιώθεις κιόλας, γι' αυτό παραμένεις στο σκοτάδι. Αν σταματήσεις να ψάχνεις για μια εξήγηση και αφήσεις την καρδιά σου να αισθανθεί, τότε σιγά-σιγά θα έρθει και το φως στη ζωή σου.

Εάν επέλεξες την 3η

Η πεποίθηση ότι υπάρχουν "καλά" και "κακά" συναισθήματα σε κρατάει στο σκοτάδι. Απορρίπτοντας το φθόνο, τη δυσαρέσκεια, τον θυμό, το μίσος, την απληστία, την απιστία και την υποκρισία το έχεις αφήσει ήδη να σε νικήσει. Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε την καλή πλευρά και την κακή πλευρά μας κι όλα τα συναισθήματα σου δείχνουν ότι είσαι απλώς ένας άνθρωπος, συνηθισμένος, με ελαττώματα και αδυναμίες. Οι πάντες κάνουν λάθη αλλά και όμορφα πράγματα, σωστές και ακατάλληλες επιλογές, το κλειδί είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα καλά στη ζωή μας απ' ό,τι κακά για να ευτυχήσουμε.

Διάβασε επίσης: Το σχέδιο που θα διαλέξεις θα σου δώσει απαντήσεις στα διλήμματά σου!

Το σχήμα που θα διαλέξεις αποκαλύπτει το πώς σε βλέπουν οι άλλοι!

Διάλεξε 1 από τα 4 τοπία και μάθε το ιδιαίτερο ταλέντο με το οποίο έχεις προικιστεί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved