12 απίθανα facts για όσους γεννήθηκαν τον Απρίλιο!

Παράξενα και διασκεδαστικά στοιχεία για όσους και όσες έχουν τα γενέθλια τους αυτόν τον μήνα

12 απίθανα facts για όσους γεννήθηκαν τον Απρίλιο!

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν μέσα στον Απρίλιο είναι εκείνοι που με τα γενέθλιά τους σηματοδοτείται το καλωσόρισμα των λουλουδιών. Ακριβώς αυτό είναι που τους κάνει τόσο συναισθηματικούς και ασυνήθιστους και τους διαφοροποιεί μέσα στο πλήθος. Αν θες να μάθεις περισσότερα για αυτά τα... παράξενα πλάσματα, τότε παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς πάντα να συμβουλευτείς και την Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου του Astrology.gr. Πρόκειται για μία προσωπική αποκρυπτογράφηση του ωροσκοπίου μας, το οποίο μας βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και μας εξηγεί γιατί σκεφτόμαστε και πράττουμε με αυτόν τον τρόπο.

Όσοι γεννήθηκαν τον Απρίλιο…

1. Είναι ανεξάρτητοι και δεν κάνουν εύκολα πίσω. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως έχουν περισσότερους followers και αρχηγικές θέσεις από τους άλλους. Η αισιόδοξη και γοητευτική προσωπικότητά τους, είναι που προκαλεί ενδιαφέρον σε όλους να είναι κοντά τους.

2. Είναι συναισθηματικοί και ακολουθούν μόνο την καρδιά τους. Μπορεί να δείχνουν δυνατοί και ανεξάρτητοι, όμως αυτό είναι μία «πανοπλία» για να κρύψουν τις ανασφάλειες, τον φόβο, τον θυμό τους, ενώ τους παίρνει αρκετό χρόνο να ξεπεράσουν έναν χωρισμό.

3. Ρισκάρουν και αγαπούν τα ταξίδια! Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί τον μήνα Απρίλιο, αγαπούν τις προκλήσεις και τα εμπόδια, τα οποία αντιμετωπίζουν με τον πιο ευρηματικό τρόπο! Ζούνε για την περιπέτεια και γι’ αυτό οργανώνουν ταξίδια στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου.

4. Είναι ανυπόμονοι και δεν περιμένουν κανέναν. Η ανυπομονησία τους και η απαίτηση να γίνονται όλα όποτε θέλουν εκείνοι είναι μία πηγή των προβλημάτων τους. Αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις τον ρυθμό τους, απλά εκείνοι θα προχωρήσουν και θα σε αφήσουν πίσω.

5. Οι φίλοι είναι τα πάντα για εκείνους! Είναι αφοσιωμένοι στους ανθρώπους που έχουν γύρω τους, ιδιαίτερα προστατευτικοί και θα έκαναν τα πάντα για αυτούς, αρκεί να τους το ζητούσαν.

6. Είναι ειλικρινείς και συνεπείς σε όσα λένε. Δεν τους αρέσουν τα παιχνίδια και για αυτό δεν πρόκειται να πουν ποτέ κάτι κακό, πίσω από την πλάτη κάποιου. Όλα τα παραπάνω είναι που τους καθιστούν ικανούς να αναγνωρίζουν τους ανθρώπους που λένε ψέματα και να τους... ξεσκεπάζουν με την ειλικρίνειά τους.

7. Η φύση είναι το... φυσικό τους περιβάλλον! Για αυτό θα τους δεις να επιμελούνται με προσοχή τα φυτά στον κήπο ή να κάνουν προπονήσεις στο μπαλκόνι τους.

8. Το πηγαίο χιούμορ τους είναι ένα από τους λόγους που έχουν πολλές παρέες. Η αισιόδοξη ατμόσφαιρα που δημιουργούν με τα αστεία και την παρουσία τους, μπορούν να μετατρέψουν ακόμη και την πιο βαρετή βραδιά σε... πάρτι!

9. Έχουν πάντα έναν καλό λόγο για τους άλλους και είναι εκεί όποτε τους χρειάζονται. Η αισιοδοξία τους είναι ένας παράγοντας που όλοι στρέφονται σε εκείνους σε μία δύσκολη περίοδο. Η κατανόηση και η ειλικρίνεια στα λόγια τους είναι αυτό που τους καθιστά τους καλύτερους φίλους και συντρόφους.

10. Όταν αγαπούν, αγαπούν με όλη τους την καρδιά και όταν χωρίζουν χάνουν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους. Θα τους πάρει χρόνο να «σηκωθούν», όμως όταν τα καταφέρουν, δεν θα κοιτάξουν ούτε στιγμή πίσω.

11. Τους κουράζει η γκρίνια ή η κριτική και επιλέγουν να αποστασιοποιούνται από καταστάσεις που είναι «φορτωμένες» αρνητική ενέργεια.

12. Μπορούν να γίνουν πολύ σκληροί αντίπαλοι ή εχθροί. Για κάποιους ίσως είναι οι καλύτεροι φίλοι του κόσμου, υπάρχουν όμως και κάποιοι που εύχονται να μην τους γνώριζαν ποτέ! Είναι άνθρωποι που δεν συγχωρούν εύκολα όσους πρόδωσαν την εμπιστοσύνη τους και θα θυμούνται πάντα αυτό που τους έκαναν.

Κλείνοντας, μην ξεχνάς πως ακόμη και αν δεν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο, μπορείς μέσω της Ανάλυσης Γενέθλιου Ωροσκοπίου να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου και να σχεδιάσεις το μέλλον και τη ζωή σου, όπως εσύ θες!

Διάβασε επίσης:

Μην καθυστερείς! Διάλεξε γρήγορα 1 από τα 8 δέντρα και μάθε το μυστικό που κρύβει!

Το απόλυτο τεστ που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα αδύνατα σημεία σου στον έρωτα!

1 από τα 6 λουλούδια της φωτογραφίας αποκαλύπτει κάτι σημαντικό για σένα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved