5 απλοί τρόποι για να φτιάξεις το Κάρμα σου

Σύμφωνα με το Νόμο του Κάρμα από τώρα πρέπει να "δουλέψεις" για να φτιάξεις την επόμενη ζωή σου!

5 απλοί τρόποι για να φτιάξεις το Κάρμα σου

Όσο περισσότερο απελευθερώνεις αρνητική ενέργεια στον κόσμο, τόσο μεγαλύτερη αρνητική ενέργεια θα επιστρέψει σε σένα και ουσιαστικά θα καταστρέψει τη ζωή σου, σύμφωνα με το Νόμο του Κάρμα. Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις. Επομένως, από τώρα πρέπει να "δουλέψεις" για να φτιάξεις την τωρινή, αλλά κυρίως την επόμενη ζωή σου κι εμείς σου δίνουμε 5 τρόπους για να τα καταφέρεις!

"ΑΚΟΥ" ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Η φράση "εκεί που ήσουν, ήμουνα" δεν πρέπει να ξεκολλάει από το μυαλό σου. Είναι καλό να θυμάσαι ότι αρκετές φορές κατά το παρελθόν η τύχη σου γύρισε την πλάτη στον έρωτα, την υγεία ή τα χρήματα, ώστε να κατανοήσεις τι περνάει κάποιος τώρα και να συμπάσχεις. Άλλωστε, το να δίνεις περισσότερη σημασία στους άλλους βοηθά κι εσένα, ώστε να ξεχνιέσαι κάπως και με τα δικά σου ζητήματα ή, κάνοντας τη σύγκριση, να βλέπεις ότι δεν είναι τόσο σημαντικά όσο πιστεύεις.

Μάθε την προέλευση και τον προορισμό σου σε αυτή τη ζωή μέσα από την καρμική ερμηνεία του ωροσκοπίου σου.

ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΣ

Το να απομονώνεσαι ή να βρίσκεις άλλους τρόπους να ξεφεύγεις από τη "θορυβώδη" πραγματικότητα σε βοηθά να βάζεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου σε τάξη. Ακόμα κι αν δεν είσαι ο άνθρωπος που θα το ρίξει στον διαλογισμό, δε θα σε βλάψει πού και πού να κάθεσαι με τον εαυτό σου και να τα... λέτε ή να κάνεις όμορφες ονειροπολήσεις! Κλείσε τα μάτια σου, άνοιξε το μυαλό σου και μη βάζεις όρια.

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Αν ποτέ σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να βοηθήσεις έναν άνθρωπο ή ζώο που έχει ανάγκη, άρπαξέ την. Αυτή είναι ίσως μια από τις καλύτερες μεθόδους, ώστε να δημιουργήσεις καλό Κάρμα. Αν, μάλιστα, το κάνεις με την ψυχή σου και το ξεχάσεις, τότε να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά. Κάνε το καλό και ρίξ' το στο γιαλό, λοιπόν!

ΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Το ψέμα, η εξαπάτηση, η πλάνη, η απάτη πρέπει να τα αποφεύγεις, καθώς η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα σε βοηθήσει στο να φτιάξεις το Κάρμα σου. Εάν είσαι κάποιος που ψεύδεται ή αυταπατάται, τότε πραγματικά μην περιμένεις από τους άλλους να σου πουν την αλήθεια. Την αλήθεια οφείλουμε να την δεχόμαστε όλοι, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή είναι και κυρίως να τη λέμε. Είναι μια δοκιμασία που αν την περάσουμε με επιτυχία, θα έχουμε κάνε ένα σημαντικό βήμα.

ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Ένα από τα τελευταία πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις για να φτιάξεις το Κάρμα σου είναι το να βρεις κάτι που να δίνει ένα νοήμα στη ζωή σου. Μην περιφέρεσαι άσκοπα, κάνοντας πράγματα είτε γιατί τα κάνουν κι οι άλλοι είτε που αποσκοπούν μόνο στην καλοπέραση ή το συμφέρον σου. Το να μετέχεις σε μια ομάδα, ας πούμε, που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των αδυνάτων, πολεμά κατά της κακοποίησης των ζώων, βοηθά κοινωφελή ιδρύματα ή στον καθαρισμό του περιβάλλοντος είναι ο υπέρτατος σκοπός.

Κι αν δεν πιστεύεις στο Κάρμα, αλλά στη χριστιανική φιλοσοφία και τη Μετά θάνατο ζωή, ελπίζουμε να σου δώσαμε να καταλάβεις πώς το να είσαι καλός άνθρωπος, δεν είναι μόνο γιατί έτσι θα πας στον Παράδεισο, αλλά γιατί κάνει καλό κυρίως σε σένα και αυτό είναι που σε εξελίσσει σαν είδος!

Διάβασε επίσης: Πώς ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου και τι είναι γραφτό να σου συμβεί στην τωρινή;

4 σημάδια που σου δείχνουν ότι δεν ήταν ποτέ «ο άνθρωπός» σου

Αντιπάθεια με την πρώτη ματιά; Υπάρχει λόγος!

Πες μου τι δουλειά κάνεις, να σου πω τι αμαρτίες πληρώνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved