Τι είδους άνθρωπος είσαι; Διάλεξε 1 από τα 6 φύλλα και μάθε το!

Θα εκπλαγείς από την ακρίβεια με την οποία αποκαλύπτεται ο πραγματικός εαυτός σου!

Τι είδους άνθρωπος είσαι; Διάλεξε 1 από τα 6 φύλλα και μάθε το!

H επιλογή του φθινοπωρινού φύλλου της κεντρικής φωτογραφίας, που σου αρέσει περισσότερο, μαρτυρά πολλά για τον πραγματικό σου εαυτό. Είσαι τίμιος/α, επιφυλακτικός/η, ανυπόμονος/η ή αποφασιστικός/η; Διάλεξε 1 από τα 6 και μάθε τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου!

Εάν διάλεξες το #1, τότε είσαι:

Γρήγορος και αποφασιστικός

Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις να επιτύχεις στη ζωή σου και τι πρέπει να κάνεις. Όταν βάζεις ένα στόχο, είσαι ακούραστος, γεμάτος αγάπη, θέληση και αφοσίωση μέχρι να τον καταφέρεις, υπερπηδώντας όλα τα εμπόδια. Η προσκόλλησή σου στην επιτυχία θα μπορούσε να σε κάνει αποστασιοποιημένο ή αποκομμένο από άλλους ανθρώπους και εδώ βρίσκεται η μεγάλη πρόκλησή σου: Θυμήσου ότι είμαστε όλοι μαθητές και καθηγητές. Καμία συνάντηση δεν είναι τυχαία ή σύμπτωση. Πάντα έχεις να μάθεις κάτι από το κάθε άτομο που μπαίνει στη ζωή σου. Όταν το καταλάβες αυτό όλα θα γίνουν πιο εύκολα και συναρπαστικά και εσύ πιο ευτυχισμένος.

Εάν διάλεξες το #2, τότε είσαι:

Αυστηρός και μεθοδικός

Είσαι έξυπνος, λογικός και γενικά αξιόλογος άνθρωπος. Δεν σου αρέσει ο αυτοσχεδιασμός, αναλαμβάνεις δεσμεύσεις και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Ακολουθείς τους κανόνες αυστηρά και δεν παρεκκλίνεις. Η κύρια πρόκληση σου είναι να καταλάβεις ότι είναι πιθανό να έχεις πολλές προσδοκίες από σένα, τη δουλειά σου ή τους ανθρώπους γύρω σου και ότι είσαι σε μια συνεχή αναζήτηση της τελειότητας, η οποία τελικά θα σε οδηγήσει σε εξάντληση. Είσαι ταλαντούχος από τη φύση σου σε ό,τι κάνεις, αλλά μην αφήσεις την εμμονή σου αυτή να σε εμποδίσει να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Εάν διάλεξες το #3, τότε είσαι:

Ήρεμος και προσεκτικός

Είσαι ένας γαλήνιος, φιλήσυχος άνθρωπος, που επιδιώκει την ειρήνη και την αρμονία τόσο στον κόσμο, όσο και τη ζωή του. Αυτός είναι ο λόγος που αποφεύγεις οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Συχνά, δε, μπαίνεις στη μέση, όταν προκύπτουν συγκρούσεις στο περιβάλλον σου, προκειμένου να συμβιβάσεις τα πράγματα, ενώ ξοδεύεις πολύ χρόνο, κάνοντας σκέψεις και σχέδια για το μέλλον σου. Η κύρια πρόκληση σου είναι να μάθεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου και τους άλλους γύρω σου. Το μέλλον σου εξαρτάται από ό,τι κάνεις τώρα και το μόνο που σου χρειάζεται είναι τα το εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο γίνεται.

Εάν διάλεξες το #4, τότε είσαι:

Τίμιος και συμπονετικός

Η ειλικρίνεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για σένα γι' αυτό παραμένεις πάντα αυθεντικός, φυσικός και αυθόρμητος. Πραγματικά συμπάσχεις, νοιάζεσαι και ζεις με το γνωμικό: μην κάνεις στους άλλους ό, τι δε θέλεις να σου κάνουν. Ορισμένες φορές, μάλιστα, εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις αλλά εδώ βρίσκεται η μεγάλη πρόκληση για σένα. Είναι σημαντικό να πιστεύεις, το ίδιο όμως και να μάθεις να ξεχωρίζεις ποιο άτομο είναι άξιο της εμπιστοσύνη σου. Ο κόσμος είναι γεμάτος τόσο από εκείνους που θα σε αγαπήσουν και θα σε εκτιμήσουν, όσο και από αυτούς που θα επιχειρήσουν να σε εκμεταλλευτούν κι εσύ οφείλεις να κάνεις την σωστή επιλογή.

Εάν διάλεξες το #5, τότε είσαι:

Στοργικός και πιστός

Είσαι άνθρωπος ευγενικός, πάντα έτοιμος να βοηθήσεις, να φροντίσεις, να συμπαρασταθείς στους άλλους, χωρίς να ζητήσεις κάτι σε αντάλλαγμα. Είσαι και από αυτούς όμως που όλα όσα κάνουν μέσα από την καρδιά τους, θα τους τα γυρίσει η ζωή στο δεκαπλάσιο. Μόνο μια συμβουλή πρέπει να ακολουθήσεις: παρά τις δοκιμασίες που θα περάσεις, να παραμείνεις καλός και να μην αλλάξεις μονοπάτι γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να ανταμειφθείς.

Εάν διάλεξες το #6, τότε είσαι:

Είσαι εκκεντικός και αυθόρμητος

Είσαι ένας χαρούμενος άνθρωπος, έτοιμος για συναρπαστικές περιπέτειες, ταξίδια, νέες θέσεις εργασίας, καινούργιες εμπειρίες που του αρέσει να ρισκάρει. Μπορεί να ασχολείσαι με διάφορες δραστηριότητες, που συχνά διαφέρουν μεταξύ τους. Ζείτε τη ζωή σου πολύ έντονα και γι' αυτό έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Εκεί βρίσκεται η πρόκλησή σου. Διαχειρίσου καλύτερα τον χρόνο σου. Είναι σημαντικό να ορίσεις προτεραιότητες και να οργανωθείς κατάλληλα, ώστε να μην αφήσεις ανοιχτά μέτωπα. Όταν το καταφέρεις, οι ημέρες θα είναι πιο παραγωγικές και θα είσαι πιο ικανοποιημένος και πιο ευτυχισμένος.

Διάβασε επίσης:

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου ότι παίρνεις δάνειο;

Ανησυχείς για το αύριο; Διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και πάρε την απάντηση που ψάχνεις!

Η παραλία που θα διαλέξεις αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved