Η καρδιά που θα διαλέξεις σου αποκαλύπτει μια σημαντική πληροφορία για τον Σεπτέμβρη

Θέλεις να μάθεις πώς θα είναι για σένα ο Σεπτέμβριος; Διάλεξε μια καρδιά και δες το μήνυμα που κρύβει

Η καρδιά που θα διαλέξεις σου αποκαλύπτει μια σημαντική πληροφορία για τον Σεπτέμβρη

H επιλογή που έχεις κάνει, σίγουρα έχει πολλά να σου πει. Ακριβώς επειδή την έκανες ασυναίσθητα και επειδή η καρδιά που διάλεξες σου… έκανε το «κλικ». Τι σημαίνει λοιπόν για σένα η τυχαία αυτή απόφασή σου;

Εάν διάλεξες την πρώτη καρδιά τότε:

Αυτό το μήνα, ίσως πρέπει να περάσεις περισσότερο χρόνο στη φύση ή γενικότερα να βγεις και να χαλαρώσεις με τους φίλους και τους δικούς σου ανθρώπους. Τις επόμενες εβδομάδες, κάνε μια βόλτα, έναν περίπατο, δες ένα ηλιοβασίλεμα, την ανατολή του ηλίου ή φύτεψε κάποια φυτά ή λουλούδια στην αυλή σου ή στο μπαλκόνι σου. Η σύνδεση αυτή με τη γη θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε πιο σημαντικά πράγματα. Καλή η πολυτέλεια, τα ωραία ρούχα, παπούτσια ή αντικείμενα, αλλά δεν αρκούν. Είναι σημαντικό να απλοποιήσουμε την ζωή μας κάποιες φορές και να εκτιμήσουμε και την πραγματική ομορφιά που μας περιβάλλει.

Εάν διάλεξες την δεύτερη καρδιά τότε:

Προετοιμάζεις τον εαυτό σου, αλλά και τους γύρω σου που βασίζονται σε σένα, να νιώσουν ασφάλεια για το μέλλον. Κάνε όλα όσα μπορείς, έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να έχει την δυνατότητα να χαλαρώσεις, να αποτραβηχτείς και να χαρείς την ζωή σου; Και τι συμβαίνει με αυτούς που βασίζονται στην δική σου βοήθεια, όπως για παράδειγμα με τα παιδιά σου που μπορεί τώρα να είναι μικρά ή ξεκίνησαν να σπουδάζουν; Εάν δεν το έχεις κάνει, είναι καιρός να κάτσεις και να καταστρώσεις ένα πλάνο για τα επόμενα έτη. Το πλάνο αυτό θα πρέπει να είναι ρεαλιστικό σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και με τους στόχους που θέτεις για σένα αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους.

Εάν διάλεξες την τρίτη καρδιά τότε:

Αναρωτήσου, εάν ζεις την ζωή που ήθελες ή με βάση τις πραγματικές σου δυνατότητες. Μπορεί να υπάρχουν ένας ή δυο τομείς, όπου πραγματικά δεν δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και σίγουρα μπορείς να κάνεις περισσότερα. Οι ευχές υλοποιούνται, όταν ζούμε με ειλικρίνεια και δίνουμε το 100% της προσοχής μας και της αφοσίωσής μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ερώτηση λοιπόν για σένα είναι η εξής: «Τι περιμένεις; Αν όχι τώρα, τότε πότε;» Είναι καιρός να τα δώσεις όλα. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το σήμερα.

Διάβασε επίσης:

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου ότι παίρνεις δάνειο;

Ανησυχείς για το αύριο; Διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και πάρε την απάντηση που ψάχνεις!

Η παραλία που θα διαλέξεις αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved