Και όμως, τα χείλια σου «λένε» κι άλλα, εκτός από λόγια

Φανερώνουν και στοιχεία του χαρακτήρα σου

Και όμως, τα χείλια σου «λένε» κι άλλα, εκτός από λόγια

Το σχήμα το χειλιών σου λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις κι εσύ!

Φυσικά σαρκώδη χείλη

Όλοι έχουν θαυμάσει τα χείλη της AngelinaJolie. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα της γυναίκας που απλά γεννήθηκε με τόσο ζουμερά χείλη. Το σχήμα αυτό δείχνει έναν άνθρωπο με μεγάλη συμπόνοια και με ισχυρά γονικά ένστικτα. Έχεις ανάγκη να νιώθεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι ασφαλείς και γίνεσαι υπερπροστατευτικός. Παίρνεις μεγάλη χαρά με το να φροντίζεις τους άλλους. Κρατάς κοντά σου λίγους φίλους και καλούς.

Λεπτά χείλη


Τέτοια χείλη έχει η KirstenDunst. Άνθρωποι με αυτού του είδους χείλη είναι πιο μοναχικοί και χαμηλών τόνων. Είναι εσωστρεφείς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εξαρτώνται από τους άλλους. Είναι ανεξάρτητοι και μπορούν να γίνουν καλοί σύντροφοι, αρκεί να δίνει το ταίρι τους τις… κατευθύνσεις στην σχέση.

Χείλη που είναι γεμάτα στην μέση


Υπάρχουν χείλη που είναι σαρκώδη στην μέση και πιο λεπτά στις άκριες. Τέτοια χείλη έχει για παράδειγμα η ChrissyTeigen. Οι άνθρωποι αυτοί επιδιώκουν να έχουν τα φώτα στραμμένα πάνω τους. Καμαρώνουν για τον εαυτό τους και είναι από την φύση τους performers. Προτιμούν να έχουν πάντα κόσμο γύρω τους καθώς δεν τους αρέσει η μοναξιά. Το να είναι το κέντρο της προσοχή και η ψυχή του πάρτι είναι το μόνο πράγμα που τους κάνει ευτυχισμένους.

Χείλη με έντονο το «τόξο του έρωτα»


«Τόξο του έρωτα» είναι το σχήμα που έχει τα πάνω χείλος και μοιάζει λίγο σαν V. Σε άλλους είναι πιο έντονο και σε άλλους όχι. Έντονο είναι για παράδειγμα το «τόξο» της TaylorSwift. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο δημιουργικό που θέλει συνέχεια να εκφράζεται με κάθε τρόπο. Έχει αυτογνωσία και δυνατή μνήμη. Θυμάται τα πάντα, γι αυτό μην πας να του τη βγεις… Αποφασίζει γρήγορα και είναι αυθόρμητος και παρορμητικός.

Χείλη με στρογγυλεμένο το «τόξο του έρωτα»


Για να έχεις μια εικόνα στο μυαλό σου, δες την φωτογραφία της AmandaSeyfried. Το συγκεκριμένο σχήμα δείχνει έναν άνθρωπο με συμπόνοια και ευγενικό πνεύμα. Είναι ευαίσθητος και μπορεί εύκολα να ταραχτεί. Δεν του αρέσει καθόλου η αδικία και η κακοτυχία. Αγαπά να βοηθά τους ανθρώπους και εκφράζει τους προβληματισμούς του.

Λεπτά σχεδόν ανύπαρκτα χείλη


Η πρώτη εικόνα σου έρχεται στο μυαλό είναι η JuliaRoberts. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Μπορεί κάποιες φορές να παραείναι δοτικοί και να μην έχουν όρια στα συναισθήματά τους. Είναι γενναιόδωροι και συχνά παραμελούν τον εαυτό τους για χάρη των άλλων. Παρόλα αυτά θα αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που θα έχουν και μάλιστα με αποτελεσματικότητα.

Συνηθισμένα χείλη


Ούτε σαρκώδη, ούτε λεπτά, ούτε ανύπαρκτα. Απλά συνηθισμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Emma Stone. Αυτά τα χείλη δείχνουν έναν άνθρωπο ισορροπημένο που χαρακτηρίζεται από την ήρεμη ζωή του και την ικανότητά του να λύνει όποιο πρόβλημα προκύψει. Η κοινή λογική τους βοηθά να είναι και πολύ καλοί ακροατές. Γελούν αρκετά και στις σχέσεις τους δεν είναι εξαρτημένοι ούτε όμως αναζητούν το δράμα.



Για να καταλάβεις τι εννοούμε, δες τις φωτογραφίες στη Photo Gallery!

Διάβασε επίσης:

Τι αποκαλύπτει το μικρό σου δάχτυλο για το χαρακτήρα σου;

Διάλεξε 1 από τα 5 στέμματα και δες τι κρύβει για μέλλον σου

Τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητά σου τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved