Ονειρεύτηκα τα… πεθερικά μου!

Μη σου τύχει…

Ονειρεύτηκα τα… πεθερικά μου!

Μην με παρεξηγείτε! Η σχέση που έχω με τα πεθερικά μου είναι υπέροχη… όταν βρίσκονται μακριά μου. Δεν μας χωρίζει κάτι, απλώς προτιμώ να μην εμπλέκονται στις προσωπικές μου υποθέσεις -κάτι που με δυσκολία τηρούν τα τελευταία χρόνια!

Όταν, λοιπόν, την περασμένη Τρίτη έπεσα για ύπνο, προσδοκώντας να ξεκουραστώ και να αποβάλλω από το μυαλό μου τις αγχωτικές και αρνητικές σκέψεις που με βασάνιζαν, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να περάσω ένα τόσο… εφιαλτικό βράδυ.

Διότι όταν αποκοιμήθηκα και άρχισα να χάνομαι σε ένα ακόμη όνειρο, προς μεγάλη μου έκπληξη συνειδητοποίησα ότι σε αυτό «πρωταγωνιστούσαν» τα πεθερικά μου! Λίγη ώρα αργότερα, ξύπνησα, λοιπόν, πανικόβλητη.

Σε μια προσπάθεια να καταλάβω τι είχε συμβεί -και κυρίως τι σήμαινε το όνειρό μου- πήγα στο σαλόνι και πήρα το tablet στα χέρια μου. Ήξερα πως το γράμμα «Π» του Ονειροκρίτη, έκρυβε τις απαντήσεις που αναζητούσα. Διότι εκεί θα έβρισκα και τα πεθερικά μου -αλλά και όλα όσα είδα στο όνειρό μου και έκαναν το μυαλό μου να «πλάθει» το ένα τρελό σενάριο μετά το άλλο!

Πεθερικά; Τι στον ύπνο… τι στον ξύπνιο!

Για τα πεθερικά μου… δεν περίμενα κάτι λιγότερο! Πράγματι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το να δεις τους γονείς του συζύγου ή της συζύγου σου στον ύπνο σου, δεν είναι καλό σημάδι! Διότι αν τους δεις στον ύπνο σου και είναι ζωντανοί, προβλέπονται καυγάδες και στενοχώριες (και μάλιστα για ασήμαντες αιτίες), ενώ αν τα πεθερικά σου έχουν πεθάνει και τα δεις στον ύπνο σου, θα υπάρξουν σημαντικές προστριβές για ένα κληρονομικό θέμα.

Τα νέα είναι καλά μόνο στην περίπτωση που δεις στον ύπνο σου ότι… πεθαίνει κάποιος από τα πεθερικά σου. Σε αυτή την περίπτωση, θα απαλλαγείς ενδεχομένως από ένα δυσάρεστο θέμα που σε βασανίζει με τη βοήθεια κάποιου που δεν το περίμενες.

Τα δικά μου πεθερικά χαίρουν -ευτυχώς- άκρας υγείας οπότε με βάση τον Ονειροκρίτη, ίσως πρέπει να προετοιμάσω για καυγάδες στο σπίτι.

Το καλό (τουλάχιστον το μόνο που κρίνω εγώ ως «καλό») είναι πως στο τέλος του ονείρου μου, είδα ότι έβγαλα ξαφνικά φτερά και άρχισα να πετώ! Με λίγα λόγια… εξαφανίστηκα και σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη, αν δεις στον ύπνο σου ότι έχεις φτερά και πετάς, θα καταφέρεις πράγματα που δεν περίμενες! Ίσως, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα δω από κοντά τα πεθερικά μου, να μπορέσω ενδεχομένως να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους -προς αποφυγή παρεξηγήσεων, φυσικά!

Δεν ξέρεις τι σημαίνει το όνειρο που είδες; Μπες στον Ονειροκρίτη και διάβασε την ερμηνεία του!

Διάβασε επίσης:

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου τη μάνα σου;

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου λεφτά;

Ονειροκρίτης: Είδες στον ύπνο σου ότι χάνεις δόντια;

Ονειροκρίτης: Μήπως είδες στον ύπνο σου αίμα;

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου ένα αγαπημένο σου πρόσωπο Νεκρό;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved