Αυτά είναι τα όνειρα που σε αναστατώνουν, όταν τα βλέπεις!

Την επόμενη φορά που θα τα δεις, θα ξέρεις τι σημαίνουν

Αυτά είναι τα όνειρα που σε αναστατώνουν, όταν τα βλέπεις!

Υπάρχουν κάποια όνειρα που όλοι βλέπουμε αρκετά συχνά, όταν κοιμόμαστε και δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί. Πρόκειται για ιστορίες που επαναλαμβάνονται στον ύπνο μας και οι οποίες πολλές φορές μας κάνουν να πεταγόμαστε με τρόμο ή ενθουσιασμό από τα κρεβάτια μας.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως κάποια από αυτά έχουν διαφορετική ερμηνεία από εκείνη που πιστεύουμε. Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει να μελετήσεις τι αναφέρει ο ονειροκρίτης, ώστε την επόμενη φορά που θα τα δεις, να ξέρεις τι συμβαίνει ή τι ενδέχεται να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Τα μαλλιά που πέφτουν

Τα μαλλιά που ασπρίζουν ή πέφτουν -όπως και τα δόντια- είναι ένα όνειρο συνηθισμένο που τρομάζει πολλούς. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι έχει πολλές και διαφορετικές ερμηνείες. Τα όμορφα, υγιή και καλοχτενισμένα μαλλιά, αποτελούν δίχως αμφιβολία σημάδι γαλήνης και… ερωτικής υπεροχής. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο με τα άσπρα μαλλιά.

oneirokritis 1

Μια ματιά στο γράμμα «Μ» του ονειροκρίτη θα σε βοηθήσει να μάθεις όλα τα πιθανά σενάρια. Αν δεις στον ύπνο σου πως τα μαλλιά σου άσπρισαν, τότε καλό είναι να είσαι πιο προσεκτική στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή καθώς ενδέχεται να βιώσεις μια μεγάλη αποτυχία. Στην περίπτωση, δε, που ονειρευτείς ότι τα μαλλιά σου πέφτουν, τότε μπορεί να υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία στη ζωή σου, οπότε καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη.

Η μάνα στα όνειρά σου

Η μητέρα είναι συνήθως το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή ενός ανθρώπου. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, το γεγονός ότι τη βλέπεις συχνά στα όνειρά σου. Το τι σημαίνουν αυτές οι εμφανίσεις της εξαρτάται πολύ από το… πώς τη βλέπεις. Για παράδειγμα, ένα όνειρο που μπορεί να σε τρομάξει είναι το να δεις τη μητέρα σου νεκρή, ενώ βρίσκεται ακόμη στη ζωή.

oneirokritis 2

Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα κακό προμήνυμα, όμως, αν και το όνειρό αυτό «δείχνει» πως ενδέχεται να χάσεις προστασία και υποστήριξη από κάποιο σημαντικό πρόσωπο, δεν σημαίνει ότι κάτι κακό θα συμβεί στη μητέρα σου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν η μάνα σου δε βρίσκεται εν ζωή και την ονειρευτείς να σε μαλώνει, τότε σε περιμένει κάποιο απροσδόκητο καλό!

Το μωρό που πεθαίνει

Επίσης, συνηθισμένο όνειρο είναι τα μωρά, ακόμη και αν δεν έχουμε γίνει ακόμη μητέρες. Πώς μπορούμε, όμως, να καταλάβουμε τι σημαίνει; Αν ανατρέξεις στο γράμμα «Μ» του ονειροκρίτη, θα μάθεις πως το μωρό στο όνειρο αποτελεί ένα ευνοϊκό σημάδι που συμβολίζει την ευτυχία και την επιτυχία.

oneirokritis 3

Μάλιστα, το μωρό που πεθαίνει στο όνειρο είναι οιωνός… ευχάριστων γεγονότων. Πρόσεξε, όμως: Αν είσαι ανύπαντρη και δεις μωρό στον ύπνο σου, τότε καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά διότι κάποιος από το φιλικό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον ενδέχεται να σε παραπλανήσει!

Διάβασε επίσης:

Τα μηνύματα που μεταφέρουν οι νεκροί στα όνειρά σου

Έτσι θα βρεις την κατάλληλη τοποθεσία για ένα σπίτι γεμάτο αρμονία και ενέργεια

Ήξερες ότι αριθμός 4 θεωρείται κακότυχος;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved