Επίλεξε την πόρτα που τράβηξε πρώτα την προσοχή σου και δες τι κρύβει πίσω της

Θα σου αποκαλύψει κομμάτι του χαρακτήρα σου αλλά και μια κρυφή σου επιθυμία

Επίλεξε την πόρτα που τράβηξε πρώτα την προσοχή σου και δες τι κρύβει πίσω της

Ποιά πόρτα από τις 6 της φωτογραφίας τράβηξε με τη μία την προσοχή σου; Ποια σου αρέσει περισσότερο; Μην το σκεφτείς πάρα πολύ, απλά διάλεξε. Η πόρτα που επέλεξες μπορεί να σου πει πολλά για τον χαρακτήρα σου αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

*Λάβε υπόψη σου ότι είναι για διασκέδαση. Δεν προσπαθούμε να σε καθοδηγήσουμε στο τι θα κάνεις στη ζωή σου, ίσως όμως το άρθρο σε βοηθήσει να ψαχτείς περισσότερο για το τι θέλεις.

Τώρα που επέλεξες, διάβασε παρακάτω τι αποκαλύπτει.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 1

Αναζητάς την ελευθερία σου

Σου αρέσει να έχεις αρκετό χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου, να χαράζεις το δικό σου μονοπάτι και να εξερευνάς καινούργιες δυνατότητες. Είσαι ανεξάρτητος/η και δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι σε αντιπαράθεση. Δεν βιάζεσαι και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή της ζωής σου.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 2

Προτιμάς το δικό σου δρόμο κι όχι αυτόν που επιλέγουν οι πολλοί

Σου αρέσει να ταξιδεύεις μόνος/η σου, να ζεις μόνος/η σου, να είσαι μόνος/η σου και να παίρνεις αποφάσεις μόνος/η σου. Η ζωή σου είναι μια μοναχική διαδρομή, ωστόσο, είσαι πρωτότυπος/η, δημιουργικός/η, διορατικός/η, φιλοσοφημένος/η και εσωστρεφής. Βλέπεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 3

Είσαι αφοσιωμένος άνθρωπος, που θέλει να αποτελεί μέρος του κόσμου, μαζεύοντας εμπειρίες.

Εσένα σου αρέσει το ταξίδι και δε νοιάζεσαι τόσο για τον προορισμό. Είσαι περίεργος/η από τη φύση σου, ενθουσιώδης και πάντα πρόθυμος/η να μάθεις περισσότερα για τον τόπο σου αλλά και άλλους. Είσαι, επίσης, πνευματώδης και οι άλλοι γελούν με τα αστεία σου.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 4

Θέλεις η ζωή σου να είναι συναρπαστική!

Λατρεύεις το χάος και τις απρόβλεπτες καταστάσεις και δε φοβάσαι το άγνωστο και τι θα φέρει. Δεν νοιάζεσαι για τους κανόνες, είσαι αυθόρμητος/η και αναζητάς καινούργιες συγκινήσεις. Το αγαπημένο σου είναι ένα απόγευμα σε πάρκο αναψυχής όπου μπορείς να κάνεις τα πιο παράτολμα πράγματα.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 5

Σου αρέσει η ηρεμία και η γαλήνη

Είσαι άνθρωπος που θέλει την ησυχία του, κατά βάση συντηρητικός και θέλεις όλα στη ζωή σου να είναι σαφή και συγκεκριμένα. Μερικές φορές επιλέγεις τον εύκολο δρόμο γιατί απλά δε σου αρέσει να βάζεις τον εαυτό σου σε ταλαιπωρία, αν δεν είναι απαραίτητο. Προτιμάς να πατάς γερά στη γη.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 6

Είσαι άνθρωπος μοναχικός

Μπορείτε να περάσεις αρκετό χρόνο με τον εαυτό σου, χωρίς να αισθανθείς μοναξιά. Σου αρέσει να ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι, να επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες, να γίνεσαι ένα με το περιβάλλον σου. Θέλεις να έχεις ένα σκοπό στη ζωή σου, γι' αυτό σκέφτεσαι πολύ και δρας μετά. Επιδιώκεις να έχεις λίγες αλλά αληθινές σχέσεις.

Πηγή: gostica.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved