Κάνε αυτά τα 5 πράγματα στην Πανσέληνο για να ανανεωθείς σωματικά και πνευματικά

Θυμήσου ότι κάθε Πανσέληνος είναι ιδανική για να ξεφορτωθείς τα παλιά και να ξεκινήσεις μια καινούργια αρχή

Κάνε αυτά τα 5 πράγματα στην Πανσέληνο για να ανανεωθείς σωματικά και πνευματικά

Κάθε Πανσέληνος ασκεί έντονη επίδραση πάνω μας τόσο σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε σωματικό. Είναι, ωστόσο, και μια καλή ευκαιρία να ξεφορτωθούμε ό,τι δε χρειαζόμαστε στη ζωή μας, από σχέσεις μέχρι κακές συνήθειες και κιλά. Παρακάτω σου προτείνουμε 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις κάθε φορά που έχει Πανσέληνο, ώστε να αποκτήσεις την εσωτερική σου ηρεμία.

1. Κλείσε ραντεβού σε ένα σπα

spa

Η Πανσέληνος φωτίζει πτυχές του υποσυνείδητού μας, γι’ αυτό και έχουμε υπερένταση ή κάποια συναισθήματά μας είναι οξυμένα. Με ένα καλό μασάζ και την ανάλογη περιποίηση θα μπορέσεις να χαλαρώσεις.

2. Άλλαξε θέση στα έπιπλά σου

Το να «ανοίξεις» το χώρο σου, κυρίως την κρεβατοκάμαρά σου, πετώντας κάποια άχρηστα αντικείμενα και αλλάζοντας θέση σε κάποια έπιπλα παραπέμπει στο να κάνεις χώρο στη ζωή σου για να μπει το καινούργιο.

Αυτή δεν είναι μια απλή Πανσέληνος, ούτε μια απλή Έκλειψη…

3. Κάνε σάουνα ή μπάνιο με άλατα και αιθέρια έλαια

ai8eria elaia

Ο ατμός όπως και τα άλατα και τα αιθέρια έλαια θα σε βοηθήσουν να «καθαρίσεις» και να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και ταυτόχρονα θα ηρεμήσεις και θα αναζωογονηθείς.

4. Ξεκίνα μια μίνι δίαιτα για αποτοξίνωση

Στην ίδια λογική με το παραπάνω, θα καθαρίσεις τον οργανισμό σου από τοξίνες και λίπη και θα νιώσεις πιο υγιής και ανάλαφρος/η.

5. Φτιάξε την ντουλάπα και τα συρτάρια σου

Το να απαλλαγείς από πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον, σημαίνει ότι είσαι έτοιμος/η να απαλλαγείς κι από κακές συνήθειες, συμπεριφορές ή διατροφή. Ό,τι είναι φθαρμένο, πέταξέ το, ό,τι είναι συνδεδεμένο με δυσάρεστες αναμνήσεις, ξεφορτώσου το ή δώρισέ το.

Γιατί η κάθε Πανσέληνος έχει διαφορετικό όνομα και ποια η ιστορία που κρύβει;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved